maritbet girişmaritbet
Çukurova Tower'da manzarayı görenler 3+1 alıyor!

Çukurova Tower'da manzarayı görenler 3+1 alıyor!

Kartal’da yapılan Çukurova Tower projesinde inşaat 36’ncı kata ulaştı. Bölgenin en yükseği konumundaki projenin manzarasını gören yatırımcılar aldıkları 1+1 daireden vazgeçip, oturmak için 3+1 daire satın alıyor

Adanalı Çukurova Gayrimenkul'ün Kartal'ın en yüksek binası özeliğindeki Çukurova Tower 36. kata ulaştı. Kartal'ı bir Kartal gözü gibi havadan gören projenin bu katına çıkanlar daire almadan inmiyor. Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Kara, projeyi ziyaret eden müşterilerini 36. kata çıkardıklarını belirterek, “Buradan manzarayı görenler ya daire almadan inmiyor ya da aldıkları 1+1'den vazgeçen yatırımcılar oturmak için 3+1 satın almaya karar veriyor. Bu yükseklikten proje daha iyi anlaşılıyor” dedi.

Cafer Kara, projenin inşaatının ilerlemesiyle ziyaretçilerin projeden daha çok etkilendiklerini anlatarak, “Konut alıcılarının projeye çıkmaları, manzarayı görmeleri ve inşaat kalitesini incelemeleri satışlara olumlu yansıyor” diye konuştu.

Bölgenin en yükseği

Çukurova Tower'ın bölgenin en yüksek binası olduğunu dile getiren Kara, “Projenin yüksekliği 130 metre. Zeminle birlikte 36 kat var. Proje şu haliyle Kartal bölgesinin en yükseği konumunda. Zaten bir çok noktadan proje görülebiliyor” dedi.

Cafer Kara, projenin inşaatının hızla ilerlediğini ve 10 ayda kaba inşaatı tamamladıklarını anlatarak, 2012 yılının 10'uncu ayında attıkları temelin ardından geçen kısa sürede bu aşamaya geldiklerini söyledi. Projenin inşaatı için binlerce ton demir, 25 bin metreküp beton, 100'lerce kilometrelik kablo döşediklerini vurgulayan Kara, ”Projeyi sözleşmeye uygun olarak 2014 yılının ekim ayında teslim edeceğiz. Daireleri iskanları alınmış bir şekilde sahiplerine vereceğiz” dedi.

Cafer Kara, projenin özel bir dış cepheye sahip olacağını ve dış cephenin kaplanmasına başladıklarını belirterek, şu bilgileri verdi:

“Projenin dış cephesi farklı bir görünüme kavuşacak. Bu kadar yüksek bir bina olmasına rağmen projenin formu binayı çok da yüksek göstermeyecek. Dış cephede alkalik malzeme ve cam kullanacağız.

Cam içeriyi aydınlatacak ama dışarıdan ısı geçirmeyecek. Dış cepheleri ithal ediyoruz. Artık dış cepheler çok önemli hale geldi, çünkü yönetmelikler 30 yıl boyunca yapımcı şirketi bağlayıcı oluyor.”

36 katta 238 konuttan oluşan Çukurova Tower, Tago Mimarlık tarafından tasarlandı. Projede büyüklükleri 42 ile 169 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Merkezde arsa arıyor

Cafer Kara, Çukurova Tower projesinden memnun olduklarını ve bunun benzerlerini şehrin başka noktalarında da yapmak istediklerini anlatarak, “Özellikle merkezi noktalarda arsa bakıyoruz. Uygun yer bulursak bu projenin benzerlerini yapmak istiyoruz. Şu anda Merter'de görüşmeler yapıyoruz” dedi.

Kartal'da çıta yükseldi

Cafer Kara, projenin bulunduğu Kartal'ın İstanbul'un en iyi konut bölgelerinden biri olduğunun altını çizerek, çok sayıda firmanın boy gösterdiği Kartal'ın hızla gelişimini sürdürdüğünü kaydetti. Üst düzey firmaların projeler yapmasıyla bölgedeki çıtanın yükseğe çıktığını vurgulayan Kara, “Burada çok iyi firmalar ve projeler var. Bu da Kartal'ın ne kadar değerli olduğunu gösteriyor. Biz bu durumu avantaj olarak görüyoruz” dedi.

Bu bizim en iyi projemiz oldu

Cafer Kara, projedeki dairelerin büyük bölümünün manzara gördüğünü anlatarak, 8 farklı tipteki dairelerin hepsine alıcıların ilgi gösterdiğini söyledi. Geçtiğimiz eylül ayında lansmana çıktıklarını ve ilgi gördüklerini dile getiren Kara, “Bu bizim en iyi projemiz. Üzerine çokça çalıştık. Alıcılar da bu kaliteyi gördü. Eylülden ocak ayına kadar projenin yüzde 30'unu sattık. Haziran ayına kadar da satışlarda yüzde 60'a yaklaştık. Hedefimiz ise yılsonunda yüzde 80'e ulaşmak. Kalan yüzde 20'lik kısmı ise 2014'te bitireceğiz” açıklamasını yaptı.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çukurova Balkon'da eviniz adalara bakacak
  • 01.12.2016 11:55

Çukurova Balkon'da eviniz adalara bakacak

Çukurova Kent Yapı tarafından Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon, orman ...

Nuray Yıldız, Çukurova Tower projesini anlatıyor
  • 07.03.2014 14:40

Nuray Yıldız, Çukurova Tower projesini anlatıyor

Çukurova Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Müdürü Nuray Yıldız, Çukurova Tower proj ...

Çukurova Tower örnek daire görselleri yayında
  • 07.03.2014 14:16

Çukurova Tower örnek daire görselleri yayında

Kartal'da inşa edilen proje manzaralı ve lüks konutlarıyla dikkat çekiyor ...

Çukurova Tower'ın Dolar temalı ilginç reklam filmi!
  • 03.04.2013 17:09

Çukurova Tower'ın Dolar temalı ilginç reklam filmi!

Kartal'da çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Tower projes ...

Tamer Son, inşaat sektörünü değerlendirdi!
  • 17.09.2012 15:59

Tamer Son, inşaat sektörünü değerlendirdi!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Son, gayrimenkul sektöründeki so ...