maritbet girişmaritbet
Cornerlife, metrekare başına altın verecek

Cornerlife, metrekare başına altın verecek

Güneşli’de inşa edilen Cornerlife projesinde daire alanlara konutun metrekaresi kadar gram altın hediye ediliyor

İstanbul Basın Ekspres yolu üzerinde inşa edilen Cornerlife Güneşli projesi, 2013 yılını iddialı bir kampanya ile uğurluyor.  İnşaat sektörünün güçlü markaları Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortaklığında hayata geçirilen 211 konutluk projedeki son konutları alanlara dairenin metrekaresi kadar gram altın hediye ediliyor. Kampanyanın duyurulması ile ilgili olarak satış ofisinde düzenlenen basın toplantısına Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat'ın üst düzey yöneticileri katıldı. Toplantıda konuşan Keleş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, 24 Kasım 2013 tarihinden itibaren başlayan kampanya çerçevesinde yılsonuna kadar daire alacak olanlara, dairenin metrekaresi kadar altın verileceğini duyurdu. Keleş gram altınların yılbaşına özel olarak hazırlandığını da söyledi.

Büyük bölümü satıldı
Cornerlife Güneşli'de satışların oldukça iyi gittiğini belirten Soner Keleş, “Projemizin büyük bir kısmı satıldı. Elimizde kalan sınırlı sayıdaki konutu da bu kampanya ile tüketerek yeni projeler için yola çıkmayı düşünüyoruz. İnşaat sektöründe bir ilk olan bu uygulama ile konut alıcılarına altın değerinde fırsat sunuyoruz” dedi. Yeni yıla girerken ev sahibi olmanın heyecanını yaşayanlara, altın hediye ederek mutluluklarına katkıda bulunmak ve yeni yıl için şans dilemek istediklerini ifade eden Soner Keleş,  alıcılara hayallerindeki ev için hayal bile edemeyecekleri, sıra dışa bir hediye sunduklarını açıkladı. Soner Keleş, Cornerlife Güneşli projesinden önce, Keleş İnşaat  ve Beyaz İnşaat olarak Cornerlife Mimaroba projesine imza attıklarını söyledi. Keleş, önümüzdeki dönemde de Keleş İnşaat  ve Beyaz İnşaat olarak yeni projeler geliştireceklerini kaydetti.

TOPLAMDA 10 kilo altın dağıtacak

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Beyaz, Cornerlife Güneşli'nin Aralık 2014 tarihinden itibaren teslimlere başlayacağını açıkladı. Beyaz, altın fırsat kampanyasıyla 80 konutun satışının da yılsonuna kadar tamamlanmasının beklendiğini vurgulayarak, konutların bu kampanyayla satılması halinde hediye edilecek altın miktarının da 10 kiloyu bulacağını söyledi.
Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Beyaz ise, Cornerlife Güneşli projesinin birinci etabının başlangıcında metrekare fiyatının 2 bin 850 lira seviyesinde olduğunu, şu anda ise rakamların 3 bin 500 liraya ulaştığını belirterek, hedeflerinin teslim sırasında bu rakamın 5 bin liraya gelmesi olduğunu vurguladı. Özgür Beyaz, başlangıçta 3 bin lira seviyesinde olan ikinci etap fiyatlarının da teslim sırasında 4 bin 500 liraya ulaşacağını öngördüklerini açıkladı.

5 yıldızlı ofis projesi

Beyaz İnşaat ve Keleş İnşaat, Cornerlife Güneşli'ye komşu 14 bin metrekarelik arsada ofis ve mağazalardan oluşan Cornerofis projesine de başlıyor.  Keleş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İlker Keleş, toplam inşaat alanı 50 bin metrekareyi bulan Cornerofis projesinde, yatırımcıların alıştığı bölme bölme, kapalı kutu gibi ofis anlayışının dışına çıktıklarını söyledi. Tüketicilerden gelen talep nedeniyle bu projede ofise yöneldiklerini anlatan İlker Keleş, dikey binalar yerine az katlı yatay binalardan oluşan Cornerofis'in, 35 bin metrekare kapalı alana sahip olduğıunu kaydetti. Cornerofis'te 292 ofis ve 8 ticari birim yer alacağını dile getiren İlker Keleş, “Güneşli'de inşaatına Şubat 2014 tarihinde başlanacak olan yeni projenin Aralık 2015 tarihinde tamamlanmasını planlıyoruz. Ofisler 5 yıldızlı otel gibi olacak. Mimar Hasan Hüseyin Sarı tarafından tasarlanan Cornerofis projesi 40 metrekareden 200 metrekareye kadar değişen geniş ofis seçeneklerine sahip olacak” dedi.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Caner Beyaz, Beyaz Park Topkapı'yı anlatıyor!
  • 17.02.2021 09:00

Caner Beyaz, Beyaz Park Topkapı'yı anlatıyor!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Caner Beyaz, emlaktasondakika.com'a verdiği öz ...

Cornerlife Güneşli'nin örnek daire görüntüleri
  • 08.11.2013 10:54

Cornerlife Güneşli'nin örnek daire görüntüleri

Güneşli'de konumlandırılan Cornerlife Güneşli'nin örnek dairesinin sizin için gö ...

Bakırköy City, Beyaz İnşaat tarafından inşa edilecek!
  • 08.01.2015 16:04

Bakırköy City, Beyaz İnşaat tarafından inşa edilecek!

Bakırköy'deki Derby arsasında yükselecek olan Bakırköy City projesi konut ve tic ...

Beyaz İnşaat'ın Topkapı'daki inşaatları devam ediyor
  • 30.10.2013 11:01

Beyaz İnşaat'ın Topkapı'daki inşaatları devam ediyor

Beyaz İnşaat'ın Topkapı'da teslim ettiği Beyaz Residence 1 Topkapı ve inşaatı de ...

Şahinler Holding Beylikdüzü projesi arsasını fotoğrafladık!
  • 20.06.2013 11:58

Şahinler Holding Beylikdüzü projesi arsasını fotoğrafladık!

Uzunlar İnşaat, Mutlu İnşaat ve Beyaz İnşaat ortaklığı, Şahinler Holding'in Beyl ...

''Fiyatlar yükselecek, konut almak için en doğru zaman''
  • 17.02.2021 09:52

''Fiyatlar yükselecek, konut almak için en doğru zaman''

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Caner Beyaz, Emlaktasondakika.com'a verdiği öz ...