maritbet girişmaritbet
Bağdat  Caddesi’nde dönüşüm hızlandı

Bağdat Caddesi’nde dönüşüm hızlandı

Bağdat Caddesi’ndeki dönüşümün örneklerinden biri olan Caddepark Erenköy projesi 54 daireden meydana geliyor

Kentsel dönüşüm projelerinin yoğunlaştığı İstanbul'da özellikle bazı lüks semtler ön plana çıkıyor. Bu kapsamda Anadolu yakasında Kadıköy ve özellikle Bağdat Caddesi başı çekiyor. Bu bölgelerde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleriyle bölgenin çehresi de değişiyor.

Bu projeler arasında yerini alan Caddepark Erenköy, Aydoğan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Caddebostan, Ataşehir, Erenköy, Suadiye, Moda gibi İstanbul Anadolu yakasının önemli semtlerinde yaptığı butik projelerle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat, bu sene başladığı Aydoğanpark Tuzla projesinden sonra Bağdat Caddesi'nde yeni bir projeye daha imza atıyor.

Caddepark Erenköy projesiyle ilgili bilgiler veren Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu İrfan Aydoğan projenin caddede başlayan kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden biri olacağını söyledi.

2015 yılında teslim edecek

Bağdat Caddesi'ne çıkan Kantarcı Rıza Sokağında bulunan Caddepark Erenköy projesinin inşaatının yılın ilk ayında başladığını ifade eden İrfan Aydoğan, “Projeyi 2015 yılının Haziran ayında teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.

1987 yılından beri İstanbul Anadolu yakasında çeşitli projelere imza attıklarını vurgulayan İrfan Aydoğan, “Kızıltoprak, Erenköy, Caddebostan gibi Bağdat Caddesi'nde yaptığımız projelerle adımızı ön plana çıkaran bir firmayız. Caddepark Erenköy projemiz de yine kalitemizi, farklılığımızı yansıtacak bir proje olacak” diye konuştu.

Deniz manzaralı

Caddepark Erenköy projesi, 12.500 metrekarelik bir inşaat alanında yükseliyor. 2.597 metrekarelik arsa alanına sahip projede inşaat çalışmaları devam ediyor. Proje, tek blokta zemin+14 katlı ve 54 dairelik olarak tasarlandı.

Caddepark Erenköy projesinde 4 adet dubleks bulunuyor ve 11. kattan sonra tüm daireler deniz ve Adalar görüyor. 3+1 şeklindeki daireler, 150 brüt metrekarelik olmasıyla ön plana çıkıyor. Ortak sosyal alanlarının bulunduğu projede, ön talepler toplanıyor. Caddepark Erenköy projesinin başlangıç satış fiyatı ise 6.000 dolar/m2 olarak belirlendi.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bağdat Caddesi, Apple mağazasıyla %98 doluluk oranına ulaştı
  • 25.10.2021 10:06

Bağdat Caddesi, Apple mağazasıyla %98 doluluk oranına ulaştı

Onlarca sektörden 750'si ana mağaza olmak üzere 3 bin iş yerinin bulunduğu Bağda ...

K Residence Ziverbey'den çok özel kareler!
  • 09.01.2015 17:19

K Residence Ziverbey'den çok özel kareler!

Kadıköy'de Bağdat Caddesi'ne yürüme mesafesinde hayata geçirilecek olan K Reside ...

Turizmde KDV indirimi desteği 1 ay daha uzatıldı!
  • 22.06.2021 09:00

Turizmde KDV indirimi desteği 1 ay daha uzatıldı!

Turizm sektörüne müjdeli haber geldi, KDV indirimi 1 ay daha uzatıldı. ...