maritbet girişmaritbet
Ankara'da markalı konut projesi atağı başladı

Ankara'da markalı konut projesi atağı başladı

Markalı konut projelerinin sayısının her geçen gün arttığı Ankara’da birbirinden iddialı projeler yükseliyor. Konut alıcılarına aynı zamanda iyi bir yatırım fırsatı sunan projeler Başkent’in dokusunun değişmesine neden oluyor

Ankara'da iş dünyasının buluşma noktası olan Çukurambar'da inşaatı devam eden Besa Kule, özel mimarisiyle dikkat çekiyor. 7590 metrekare arsada, yatay ve dikey konumlu 2 bloktan oluşan proje, yer altı ve yer üstü toplu taşıma duraklarına yakın konumuyla da kolay ulaşım imkanı sağlıyor. 2 blokta toplam 104 ofisin yer aldığı Besa Kule'de, 25 mağaza da yer alıyor.

Besa Kule'nin mimarı Ali Osman Öztürk, projenin konumlandığı arsanın hançere benzeyen farklı bir şekli olduğunu, arsanın ucuna doğru üçgen biçimini aldığını ifade etti. Öztürk, projenin yatay ve dikey olmak üzere iki bloktan oluştuğunu anımsatarak, şunları söyledi: “Yatay kısımda mağaza, kafe ve restoranlar yer alacak. Onun üzerinde çok değişik bir konseptle ele alınan orta avlu etrafında şekillendirdiğimiz ofisler bulunacak. Bunların hem müstakil girişleri, hem de kuleden bağlantıları var. Kulede ise katta 4'er tane ofis olacak şekilde tasarım yapıldı. Bu ofisler istenirse birbirine bağlanabilecek ve böylece ofisler 360 derecelik muhteşem bir manzaraya sahip olacak.”

185 metreye çıkacak
Ankara'da konut projelerinin zirve yaptığı 2013 yılının ilk aylarında inşa edilmeye başlanan One Tower Kule Konut ve AVM projesi, Ankara'nın sembolü olmaya aday yapılardan. One Tower, 185 metre yüksekliğiyle tamamlandığında Başkent'in en uzun kulesi olacak. One Tower, bin 150 rakımla Ankara'nın en yüksek bölgelerinden Oran'da inşa ediliyor. İTO Yatırım tarafından hayata geçirilen ve 48 katlı konut kulesinde 12 ayrı tip ve büyüklükte 306 dairenin bulunduğu One Tower, bünyesindeki AVM'siyle de öne çıkıyor.

İlk çevreci proje
Başkent'in ilk çevreci kulesi olarak da bilinen Paladyum Beytepe ise hem yenilikçi mimarisi hem de farklı yapısıyla dikkati çekiyor. Bir yıl gibi kısa bir süre içinde yüzde 80'e yakın satış rakamına ulaşan Uzaltaş AŞ projesi Paladyum Beytepe, 110 metre yükseklikte Ankara manzarasını konut sahiplerine sunmayı hedefliyor.
Herkese uygun ayrıcalıkların bulunduğu Paladyum Beytepe'nin en dikkat çekici özelliklerinden birisi ise konut sahiplerinin evlerine daha inşaat aşamasındayken müdahale edebilmesi.

36 kattan göle bakacak
Başkent Ankara'nın önemli eğitim kurumlarına yakın özel lokasyonundan dolayı özellikle velilerden talep gören Uptown İncek konutları 36 katlı dikey ve yatay mimarisiyle dikkat çekiyor.
LEMA Grup'un inşa ettiği Uptown İncek konutları, Mogan gölü ve orman manzarasıyla ev sahiplerine şehir yaşamında doğadan kopmayacakları bir hayat vaat ediyor. 3 katlı satış ofisiyle farklı bir özelliğe imza atan Uptown İncek'te inşaat kalitesi de yeterli seviyede bulunuyor.

İNŞAAT MAYISTA BİTİYOR

Başkent'in öne çıkan bölgelerinden biri olan Beytepe'de inşa edilen Elit Royal Residence, yaşam merkezlerine olan yakınlığı ve Beytepe Ormanı ve Ankara manzarasıyla dikkati çekiyor. 17 katlı Elit Royal Residence projesinde 4+1, stüdyo ve dubleks olmak üzere toplam 35 daire ve projeye değer katacak 5 adet mağaza bulunuyor. 30 yıla yakın bir süredir özellikle Ankara'da birbirinden önemli yapılara imza atan Elit Yapı tarafından projelendirilen Elit Royal Residence'da anahtar teslim tarihi ise Mayıs 2014'te yapılacak.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

SofaLoca Ankara'nın proje görselleri yayında
  • 18.12.2014 10:55

SofaLoca Ankara'nın proje görselleri yayında

Emlak Konut GYO'nun Ankara'daki ilk projesi SofaLoca'nın görselleri yayında! Pro ...

Ankara One Tower proje galerisi
  • 04.02.2014 15:35

Ankara One Tower proje galerisi

İTO Yatırım Enerji İnşaat şirketi tarafından Ankara'da inşa edilen One Tower'dan ...

NEVBAHAR BOTANİK
  • 22.10.2011 13:36

NEVBAHAR BOTANİK

YDA Grup tarafından Ankara Yenimahalle’de hayata geçirilen Nevbahar Botanik proj ...

ANKARA KAREVLER
  • 18.10.2011 08:54

ANKARA KAREVLER

Kartaş A.Ş ile Gençler A.ş tarafından Ankara'da hayata geçirilen Karevler projes ...

One Tower’da 40 ay sıfır faizle, 1 yıl sonra ödeme imkanı!
  • 04.12.2018 10:21

One Tower’da 40 ay sıfır faizle, 1 yıl sonra ödeme imkanı!

Ankara Oran'da hayata geçirilen One Tower projesinde 40 ay vade farksız taksit v ...

Ege Vadisi hayatı zirvede yaşamayı vaat ediyor
  • 31.10.2018 16:40

Ege Vadisi hayatı zirvede yaşamayı vaat ediyor

Sinpaş, Ege Vadisi projesiyle en ince ayrıntısına kadar özel tasarlanmış tüm det ...