maritbet girişmaritbet
İzocam'la sokağın gürültüsü de sıcağı da soğuğu da dışarıda kalıyor!

İzocam'la sokağın gürültüsü de sıcağı da soğuğu da dışarıda kalıyor!

Türkiye'de yalıtım sanayinin kurucusu olan İzocam, ülkemizde yalıtım bilincini geliştirmek için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Ünlü sloganı “Sağolasın İzocam” ile yıllardır kamuoyuna yalıtımın önemini anlatan lider firma, şimdi de “sokağın gürültüsünü de sıcağı da soğuğu da dışarıda bırak” mesajını verdiği yeni reklam filmi ile gündeme oturdu.

Türkiye yalıtım sanayisine 58 yıldır öncülük eden İzocam, günümüzde tüm yalıtım ürünlerinde sahip olduğu yüzde 23 pazar payı ile sektör lideri konumunda yer alıyor. Kurulduğu günden beri ürün kalitesi, çevreye saygılı üretimi, yalıtım bilincini geliştirmek için yaptığı çalışmalar ve uzun yılların deneyim ve tecrübesi ile pek çok alanda elde ettiği başarılarla birlikte ISO ilk 500’de daima yerini alan firma, 2015 Brand Finance Raporu’a göre de Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında bulunuyor.

Gerek köklü geçmişi gerekse soğuğu, sıcağı ve gürültüyü dışarıda bırakan geniş ürün yelpazesi ile yıllar içinde yalıtımın adı olan lider marka İzocam, zeminden, cephe ve çatıya, duvar ve döşemeden tesisata kadar her uygulama alanı için nitelikli yalıtım malzemeleri üretiyor. İzocam ürünleri, yaşam alanlarımızı soğuğun olumsuz etkilerinin yanı sıra sıcak ve gürültüden koruyarak izole ediyor. İzocam ürünleri sayesinde, soğuk kış günlerinde ısınma maliyeti minimuma indirilirken, bunaltıcı yaz aylarında da klima kullanımından kaynaklı enerji sarfiyatından tasarruf ediliyor. Öyle ki, binalarda tüketilen enerjinin yüzde 80’i ısıtma ve soğutma amaçlı tüketiliyor ve sadece yönetmeliklere uygun yapılan yalıtım ile bir bina, yalıtımsız bir binaya göre yüzde 60’ın üzerinde enerji tasarrufu sağlıyor. Hatta günümüzde neredeyse sıfır enerjili binalar (nSEB) konsepti ile binalarda kullanılan enerjinin yüzde 90’a kadar azaltılabilmesi mümkün oluyor.

Doğru ihtiyaca doğru çözümler

İnovasyon ve Ar-Ge’ye verdiği değer sayesinde 58 yıldır yalıtım sektörünün lideri konumunda yer alan İzocam, doğru ihtiyaca doğru çözüm geliştirme hedefi ile daha ekonomik ve yüksek ısıl konfor sunan ürünleri piyasaya sunmaya devam ediyor.

İzocam’ın Manto İzopor Plus ürünü, sıvalı dış cephe yalıtım sistemleri için TS EN 13499’a uygun şekilde özel olarak üretiliyor. Karbon katkılı ekspande polistiren levha olan Manto İzopor Plus, yüksek ısı yalıtımının yanı sıra hafifliği ve kolay uygulama özelliği ile İzocam’ın usta dostu ürünleri arasında yer alıyor.

İzocam’ın, camyünü ile alçı levhayı bir arada sunduğu profesyonel ısı ve ses yalıtımı çözümü Kalibel ise kolay ve hızlı uygulama avantajı sayesinde hastane, okul ve konut gibi yapılar başta olmak üzere tüm binalarda tercih ediliyor. Bir yüzü alçı plaka kaplı camyünü levhadan oluşan kompozit bir ürün olan İzocam Kalibel, dış duvarların iç yüzeylerinde, iç bölme ve komşu duvarlarda, merdiven ve asansör boşluklarına bitişik duvarlarda, ahşap karkas yapıların içten giydirilmesinde ses ve ısı yalıtımı amacıyla kullanılıyor. Aynı anda hem mineral yün hem de alçı levhanın uygulanmasına imkân sağlayan Kalibel ile yerinde uygulama süresi kısalıyor ve iş gücünde verim artıyor.

İzocam Camyünü Çatı Şiltesi, kullanılmayan çatı aralarında döşeme üzerinde, kullanılan çatı aralarında ise mertek aralarında, üzerine yük gelmeyen yatay uygulamalarda, metal ve sandviç çatılarda kullanılıyor. Yüksek ısı yalıtımı, yangın güvenliği ve ses yalıtımı ile öne çıkan İzocam Camyünü Çatı Şiltesi, farklı ebatlarda üretimi, hafifliği ve kolay uygulamasıyla dikkat çekiyor.

İzocam Foamboard da Türkiye’nin güney kesimlerinde özellikle yazı çok sıcak geçiren illerdeki teras çatılı binalarda tercih ediliyor. Yüksek basma mukavemeti ile birlikte ısı yalıtımı sağlayan İzocam Foamboard, kolay uygulanması, hafif olması ve bünyesine su almama özellikleri ile bina sakinlerinin ihtiyacı olan konfor şartlarını minimum enerji maliyetleri ile sağlıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz