maritbet girişmaritbet
Emirates Beklenen İstanbul Uçuşlarına Yeniden Başladı

Emirates Beklenen İstanbul Uçuşlarına Yeniden Başladı

Emirates, İstanbul ve Dubai arasında yolcu hizmetlerinin yeniden başladığını duyurmaktan mutluluk duyuyor.

Emirates, İstanbul'dan Dubai'ye günlük uçuşları yeniden başlatarak yolcuların doğrudan Dubai'ye seyahat etmelerine veya altı kıtada büyüyen destinasyon ağına kolayca ve güvenli bir şekilde aktarma yapmalarına olanak tanıyor. Yolcular, Boeing 777-300ER uçağı ile Emirates'in ödüllü hizmetinin, en yüksek sağlık ve güvenlik önlemleri ile seyahatlerinin keyfini çıkarabilirler. 
 
Mart ayında uçuşların askıya alınmasından bu yana ilk kez İstanbul Havalimanı'na dönen Emirates'in EK 121 sefer sayılı uçuşu dün İstanbul'a 18:20'de vardı ve EK 122 sefer sayılı Dubai'ye 20:05'te İstanbul'dan hareket etti. İstanbul'a ve İstanbul'dan yapılan uçuşlar her gün Boeing 777- 300ER ile gerçekleşecek. First ve Business Class yolcuları, Dubai Uluslararası Havaalanı'ndan ayrılmadan önce Dubai'deki havaalanına ve havaalanından şoförlü araç hizmetinin yanı sıra Emirates'in dinlenme salonunun keyfini çıkarabilirler. 
 
Sizleri uçaklarımızda ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. 
 
Bilet rezervasyonları emirates.com.tr adresinden, Emirates Mobil Uygulaması üzerinden, Emirates satış bürolarından, seyahat acentelerinden ve online seyahat acentelerinden gerçekleştirilebilir
 
Yolcular, Emirates'in uçuşları ve mevcut hizmetleri hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirler. 
 
Yolcuların seyahatlerinden önce varış noktalarına göre en son COVID-19 tedbirlerini kontrol etmeleri önerilir.
 
Sağlık ve güvenlik: Emirates, seyahatlerinin her adımında yolcuların ve çalışanlarının gerek yerde gerekse havada güvenliklerini sağlamak amacıyla tüm yolculara maskeler, eldivenler, el dezenfektanı ve antibakteriyel mendiller içeren ücretsiz hijyen kitlerinin dağıtılması da dahil olmak üzere, kapsamlı bir dizi tedbiri uygulamaya koymuştur. Bu tedbirler ve her uçuşta sunulan hizmetler hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki adresi ziyaret ediniz: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/your-safety/ .
 
İstikamet Dubai

Güneşli plajları, kültürel miras etkinlikleri ve birinci sınıf konaklama ve eğlence tesisleriyle, Dubai en popüler küresel şehirlerden biridir. 2019 yılında bu şehir 16,7 milyon ziyaretçiyi ağırlamış ve yüzlerce küresel toplantı ve fuarın yanı sıra spor ve eğlence etkinliklerine de ev sahipliği yapmıştır. Dubai, ziyaretçilerin sağlık ve güvenliğini sağlamak amacıyla aldığı kapsamlı ve etkili tedbirler ile, Dünya Seyahat ve Turizm Konseyinden (WTTC) Güvenli Seyahat sertitikasını alan dünyanın ilk şehirlerinden biri olmuştur. Uluslararası ziyaretçilerin Dubai'ye giriş koşulları hakkında daha fazla bilgi almak için şu adresi ziyaret ediniz: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/covid-19/dubai-travel-requirements/
 
Esneklik ve güvence

Emirates'in rezervasyon politikaları, yolcularına seyahat planlarında esneklik ve güven sunar. 31 Mart 2021 tarihinde veya öncesinde seyahat etmek üzere bir Emirates bileti satın alan yolcular, seyahat planlarını değiştirmek zorunda kalmaları durumunda cömert rezervasyon koşullarından ve seçeneklerinden yararlanabilmekteler. Yolcular seyahat tarihlerini değiştirme veya bilet geçerlilik süresini iki yıl uzatma seçeneklerine sahiptir. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.
 
Güvenle Seyahat Edin

Tüm Emirates yolcuları havayolunun sektörde bir ilk olan, çoklu risk içeren seyahat sigortası ve COVID-19 teminatı sayesinde güvenle ve ekstra gönül rahatlığıyla seyahat edebilir. Bu teminat, 1 Aralık 2020 tarihinde veya sonrasında satın alınan tüm biletler için Emirates tarafından yolculara ücretsiz olarak sunulmaktadır. COVID-19 tıbbi teminatına ek olarak, Emirates'in bu hizmeti, diğer çoklu risk içeren seyahat sigortası ürünlerine benzer şekilde seyahat esnasındaki ferdi kazalar, kış sporları teminatı, kişisel eşyaların kaybı ve beklenmedik hava sahası kapanışları nedeniyle seyahatlerdeki aksaklıklar için koşulları, seyahat önerileri ve tavsiyeleri de içermektedir. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.
 
COVID-19 PCR testi

Dubai'den kalkış öncesi COVID-19 PCR testi belgesine ihtiyaç duyan Emirates yolcuları, sadece bilet veya biniş kartlarını göstererek Dubai'deki kliniklerde özel fiyatlardan faydalanabilirler. 48 saat içinde sonuç veren evde veya ofiste uygulanan testler de mevcuttur. Daha fazla bilgi için: www.emirates.com/flytoDubai

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türk gayrimenkul yatırımcıları Dubai’de yatırım turuna çıktı
  • 18.01.2022 16:37

Türk gayrimenkul yatırımcıları Dubai’de yatırım turuna çıktı

Türkiye’de yabancı yatırımcılara vatandaşlık hakkı tanındığı gibi, yurt dışında ...

Emirates, 123. Airbus A380 süper jumbo uçağını teslim aldı!
  • 17.12.2021 10:25

Emirates, 123. Airbus A380 süper jumbo uçağını teslim aldı!

Benzeri görülmemiş global bir salgınla mücadele edilen bir dönemde yepyeni bir u ...

Emirates, Avustralya’ya olan sefer sayısını artırıyor!
  • 06.11.2021 11:51

Emirates, Avustralya’ya olan sefer sayısını artırıyor!

Avustralya sınırları Kasım ayında yeniden uluslararası yolculara açarken , bu ge ...

"Dünyanın en büyük yolcu uçağı" İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı!
  • 01.10.2021 17:04

"Dünyanın en büyük yolcu uçağı" İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı!

Farklı konfigürasyonlarda 800'e kadar yolcu taşıyabilen "dünyanın en büyük yolcu ...

Emirates, Expo 2020 Dubai için hazır!
  • 25.09.2021 11:01

Emirates, Expo 2020 Dubai için hazır!

Expo 2020 Dubai’de Emirates Fuar Pavyonu, artık ziyaretçilerini ağırlamaya hazır ...

Emirates, İstanbul Havalimanı'na tarifeli uçuşlara başlıyor
  • 14.09.2021 10:46

Emirates, İstanbul Havalimanı'na tarifeli uçuşlara başlıyor

Her büyüklükteki uçağa hizmet verebilecek altyapısıyla İstanbul Havalimanı'nın ( ...