maritbet girişmaritbet
Vural Öğer Fethiye’de otel yatırımı yapacak

Vural Öğer Fethiye’de otel yatırımı yapacak

Öger Tur’u geçtiğimiz günlerde turizm devi Thomas Cook’a satan işadamı Vural Öğer, otelcilik ve konut alanında yeni yatırımlar yapmaya hazırlanıyor. Fethiye’de otel yatırımı yapmak için arayışta olan Öğer, satın almak için hazır tesis ve arsa arıyor

Kaynak: Kezban GEBETAŞ / Hürriyet Emlak


Geçtiğimiz günlerde Öğer Tur'u 30 milyon dolara İngiliz turizm devi Thomas Cook'a satmasıyla dikkatleri üzerine çeken işadamı Vural Öğer, yazlık beldelerde otelcilik ve konut alanında yatırım yapmaya hazırlanıyor. 
Öğer Tur'un satışının ardından daha kârlı olan otelcilik ve yazlık villalarla büyümek istediğini açıklayan Vural Öğer'in tatil beldesi Fethiye'de otel yatırımı yapmak için arayışta olduğu belirtiliyor. Öğrendiğimize göre Fethiye'de otel ve yazlık villalar yatırıma niyetlenen Öğer, satın almak hazır tesis ya da sıfırdan yatırım için arsa arıyor.
 
Aslında Öğer'in Fethiye'ye yatırım kararı yeni değil. Konuşulanlara göre Öğer Tur'dan yetkililer 2-3 yıldır yatırım yapmak İçin Fethiye'de yer bakıyorlarmış. Sektörden görüştüğümüz biri, “Fethiye'de butik otel ve konutların yer aldığı 30-40 milyon euro civarında yatırım düşünüyorlar” diyor. Öğer Tur'un satışının ardından turizmde büyüme kararı alan Vural Öğer'in elini çabuk tutarak yatırımları hayata geçireceği belirtiliyor.
 
Yıl sonuna kadar 3 otel açacak
Vural Öğer, 5 yıldızlı otelcilikte bünyesinde 7 oteli bulunan Majesty Otelleri ve butik otelcilikte ise Vista markasıyla büyüyeceklerini belirterek Majesty otellerini yıl sonuna kadar 10'a çıkaracaklarını dile getirmişti. Yeni kurdukları ATE İnşaat aracılığıyla Bodrum gibi yerlerde yazlık villalar yapacaklarını da açıklayan Öğer, “Türkiye'de yazlık bölgelerde gayrimenkul alanında büyük potansiyel görüyorum. Bu alanda da büyüyeceğim” diye konuşmuştu.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz