maritbet girişmaritbet
‘Türkiye’nin ve KKTC’nin en iddialı otelini yapıyoruz’

‘Türkiye’nin ve KKTC’nin en iddialı otelini yapıyoruz’

Limak Turizm Grubu Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, Limak Cyprus Deluxe Hotel’in basın lansmanı sonrası Emlaktasondakika.com’a açıklamalarda bulundu

Limak Turizm Grubu, Türkiye sınırları dışındaki ilk oteli için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni seçti. 200 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen proje 598 oda ve 1338 yatak kapasitesine sahip. 1995 yılında Antalya Belek'teki Limak Arcadia Oteli ile turizm sektörüne giriş yapan Limak Turizm Grubu, KKTC'deki yeni otel yatırımı ile otel sayısını 8'e çıkardı. Hedef ise 5 yıl içinde yatak kapasitesini 10 bine ulaştırmak… 

Limak'ın yeni otel projesi olan Limak Cyprus Deluxe Hotel'in dün gerçekleştirilen basın toplantısına  Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Turizm Grubu Genel Koordinatörü Kaan K. Kavaloğlu katıldı. 

Limak Turizm Grubu Genel Koordinatörü Kaan K. Kavaloğlu toplantı sonrası Emlaktasondakika.com'a yeni yatırım planları ile ilgili bilgiler verdi.

Kavaloğlu “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Bafra Turizm Bölgesi'nde kapılarını açan Limak Cyprus Deluxe Hotel, büyük ilgi görüyor. Kendi otellerimiz açısından en yeni otelimiz KKTC. En pahalı yatırımımız Deluxe tesisimiz. Dolayısıyla alt yapı olarak yaklaşık 1995 yılında turizme girdiğimiz Arcadia otelimizden sonraki bütün know how'umuzu buraya yansıttık. Türkiye'nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin en iddialı otelini yapıyoruz diyebiliriz” dedi. 

KKTC'den sonra sırada Makedonya, Mersin, Batı Avrupa var!

‘Yalova'da butik termal oteli halkımızın hizmetine büyük bir gururla sunduk' açıklamasını yapan Kavaloğlu, yeni bir termal otel yatırımı düşünmediklerini belirtti. 

“Türkiye'nin en iddialı termal oteli olan Limak Termal'i yaptık Termal ilçesinde Yalova'da. Türkiye'nin gururu bir tesis oldu. Dolayısıyla şuanda termal turizminde ikinci bir yatırım düşünmüyoruz. Yatırımlarımız sırayla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni bitirdik, Makedonya (Üsküp), Mersin ve daha sonra da Batı Avrupa ile devam edecek” dedi. 

Emine Pile/Emlaktasondakika.com 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özdemir: "Ne mutlu ki, 1915 Çanakkale Köprüsü ile bir hayali gerçekleştirmek bizlere nasip oldu"
  • 19.03.2022 10:06

Özdemir: "Ne mutlu ki, 1915 Çanakkale Köprüsü ile bir hayali gerçekleştirmek bizlere nasip oldu"

Çanakkale Otoyol Köprü AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 1915 Çanakkale ...

Limak Enerji, milli takımımıza destek için video hazırladı!
  • 11.06.2019 15:14

Limak Enerji, milli takımımıza destek için video hazırladı!

Limak Enerji Uludağ Elektrik, "Milli takımımıza İzlanda karşısında başarılar dil ...