maritbet girişmaritbet
Türkbükü sahillerinde bu yaz nereler revaçta?

Türkbükü sahillerinde bu yaz nereler revaçta?

Habertürk Gazetesi’ndan Ünal Demirkaya, tatil mevsiminin gelmesi ile birlikte hareketlenen yazlık beldelerdeki mekanları ele aldı. Ünal’ın yazı konusu geçen yılki eğlence mekanları ile bu yıl Türkbükü’ne açılacak yeni mekanlardı

 

Habertürk Gazetesi'ndan Ünal Demirkaya, tatil mevsiminin gelmesi ile birlikte hareketlenen yazlık beldelerdeki mekanları ele aldı. Ünal'ın yazı konusu geçen yılki eğlence mekanları ile bu yıl Türkbükü'ne açılacak yeni mekanlardı…
 
Lezzet ve hizmet kalitesiyle en iyi restoranlardan biri olan Borsa Restaurant'ın sahibi Rasim Özkanca'nın ikinci torunu da dünyaya geldi. Rasim-Suna Özkanca çifti çocukları Bahar ve Umut'un mürüvvetlerini gördü.
 
Geçtiğimiz hafta 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı tatili nedeniyle Bodrum sezonunun açıldığını ve Türkbükü denince akla gelen Ship Ahoy gibi birkaç mekânın sezonu açtığını yazmıştım. Sayfamda az yer olduğu için Türkbükü'yle ilgili diğer ayrıntıları da şimdi yazıyorum. Kimi tatilci sosyetikler teknelerinde tatil yaptı kimileri de Divan Palmira, Maça Kızı, Maki ve Türkbükü Voyage Otel'de konaklayarak tatilin tadını çıkardı.
 
Gelelim Türkbükü'ndeki yeni mekânlara. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl Kuum'u Ulus 29'un sahibi Metin Fadıllıoğlu işletmişti. Bu yaz ise Kuum'u Eksen Grub'un patronları Erol-Varol Kaynar kardeşler işletecek. Bodrum'un tadını alan Metin Fadıllıoğlu da bu yaz Maki Otel'in iskelesinde yeni mekânıyla hizmet verecekmiş. Fadıllıoğlu şu sıralar mekânını yetiştirmek için uğraşıyormuş. Kuum'un Fadıllıoğlu'ndan önce işleten İrfan Kuriş, Hasan Sel'den kiraladığı eski Havana Beach'in yerine Asmalımescit Otto Group sahibi Erol Türkoğlu'yla birlikte 'Ottoflamm' ismyle mekân açacakmış.
 
Cenk Eren ve Sabi Totah'ın ortak olduğu My Pavyon ve Piyasa, Selah Group'un işlettiği Pasha'nın içinde hizmet verecekmiş. Türkbükü'nün emektarı ve bence işini en hakkıyla ve kalitesiyle yapan Garo Nişan, sahilin tam girişinde Çetin Sağıroğlu ve Melike Coşkunoğlu'yla birlikte 'Garo's' ismini verdikleri şirin bir balıkçı restoranı açmışlar. Gündoğan'da bulunan Ali Arslan'ın genel müdürlüğünü yaptığı Casa Costa Otel yine bu yaz da 'Küba' ile devam etme kararı almış. Türkbükü'nün neredeyse çeyrek asırlık çınarlarından Fidel, kış boyunca açık olan ender birkaç işletmeden biriydi. Fidel'in sahibi Osman Bili bu yaz da mutfağında oldukça iddialı.
 
Ünal Demirkaya/Habertürk

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İlkay Gündoğan, Bodrum'dan 70 milyon TL'lik lüks ev mi alıyor?
  • 07.07.2022 16:10

İlkay Gündoğan, Bodrum'dan 70 milyon TL'lik lüks ev mi alıyor?

Bodrum'da balayı yapan çiftten Şara Arfaoui, 70 milyon liralık ev beğendi. İlkay ...

Bodrum, mega yatlara ev sahipliği yapıyor!
  • 01.07.2022 10:43

Bodrum, mega yatlara ev sahipliği yapıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yaz sezonuyla birlikte mega yat trafiği de artıyor. ...

Bodrum'a sezonun ilk kruvaziyer gemisi yanaştı!
  • 23.04.2022 13:27

Bodrum'a sezonun ilk kruvaziyer gemisi yanaştı!

Bahamalar bayraklı 230 metre uzunluğundaki "Artania" isimli kruvaziyer, 526 yolc ...