maritbet girişmaritbet
Palmarina Bodrum yaza merhaba diyor!

Palmarina Bodrum yaza merhaba diyor!

Baştan aşağı yenilenen, olağanüstü mega ve giga yat kapasitesinden dünya markalarının birbiri ile yarıştığı alışveriş merkezi ile yeme içme alanlarına kadar, eğlence standartlarına farklı bir kalite getiren cafe, restoran ve klüpleri ile Türkiye’nin Akdeniz’e açılan yeni kapısı Palmarina Bodrum, 22 Haziran Cumartesi günü muhteşem bir partiyle yaza merhaba diyor

Çok sayıda ünlü ismin katılacağı yaza merhaba partisine, mücevher dünyasının prensi Jacob Arabo'dan hip-hop dünyasının akla ilk gelen ismi Akon'a, Hollywood'un aranılan ismi Zoe Saldana'dan Billionaire markasının yaratıcısı Flavio Briatore ve Cipriani restoranlarının sahibi Guiseppe Cipriani'ye pek çok önemli ismin katılması bekleniyor. 

Gecede süper star Ajda Pekkan, Rusya'nın Tarkan'ı Nikolai Baskov veİngilizlerin ünlü sanatçısı Craig David sahne alıyor. 

Palmarina Bodrum43 adet 40 m üzeri mega yat, 26 adet 75-100 m arası giga yat ve 710 toplam yat kapasitesi ile Türkiye'nin en büyük marinalarından biri olarak farklılığını ortaya koyuyor. Marinada baştan aşağı yenilenen alışveriş merkezinde D-ream Grubu'ndan Demsa Gruba ve Vakko'ya kadarTürkiye'nin ve dünyanın en tanınmış markaları 12 ay süre ile açık misafirlerini bekliyor olacak. Ayrıca Cipriani, Sait, Nusr-et, Loft, Beluga, Belong, Mezzaluna, Kitchenette, Cookshop, Shelly, Haremlique, Vakko Chocolate, Dolce, Komşufırın gibi yiyecek içecek sektörünün önemli markaları da marinada hizmet verecek.

Marinadan çok daha fazlasını vaat eden Palmarina Bodrum'da ayrıca Deluxe Palmalife Boutique Hotel ve Yaşasın Hayat! Enstitüsü gibi wellness merkezleri de faaliyet gösterecek.
    

Yorum Yaz

Benzer Haberler

COOKSHOP yıl sonunda 40 şubeye ulaşmayı hedefliyor
  • 22.12.2021 11:05

COOKSHOP yıl sonunda 40 şubeye ulaşmayı hedefliyor

COOKSHOP'tan yapılan açıklamaya göre, restoran zinciri COOKSHOP 2021 yılında yat ...

Nusr-et, yeni restoranıyla Londra'yı fethetti
  • 27.09.2021 09:42

Nusr-et, yeni restoranıyla Londra'yı fethetti

Türkiye’nin yeme-içme alanında en başarılı markalarından biri haline gelen ve ün ...

NBA'in yıldızı Lebron James'in son malikanesi!
  • 02.10.2020 10:10

NBA'in yıldızı Lebron James'in son malikanesi!

Los Angeles'ta iki tane daha malikanesi bulunan Lebron James yeni bir malikhane ...

LG klima modellerinde kaçırılmayacak fırsatlar!
  • 03.07.2021 11:17

LG klima modellerinde kaçırılmayacak fırsatlar!

LG klima kampanyası kapsamında salon tipi klima alanlara 500 TL'lik akaryakıt çe ...