maritbet girişmaritbet
Ortadoğu'nun en büyük turizm fuarında VIALAND'a büyük ilgi

Ortadoğu'nun en büyük turizm fuarında VIALAND'a büyük ilgi

İTO, Ortadoğu’nun en büyük turizm fuarı Arabian Travel Market’te (ATM), “There is only one İstanbul (Bir tane İstanbul var)” sloganlı tanıtım başlattı

Seyahat endüstrisinin Ortadoğu'daki en büyük buluşmalarından biri olan Arabian Travel Market Fuarı'nda İstanbul standı içerisinde yer alan Vialand'e ilgi büyük oldu. Vialand Alışveriş Merkezi, Vialand Palace Hotel ve Vialand Tema Park konseptiyle turistlere dünyada olmayan bütüncül bir konsept sunan Vialand, İstanbul standının en fazla ziyaret edilen Pavilionu oldu. Çekilişle Vialand Tema Park bileti hediye eden Vialand'in bu hediyesine katılımda yüksek oldu.
 
Seyahat endüstrisinin Ordadoğu'da ki en büyük buluşmalarından biri olan Arabian Tarvel Market Fuarı bugün Birleşik Arap Emirlikleri'nin ekonomi başkenti Dubai'de kapılarını açtı. İstanbul Ticaret Odası'nın “There is one İstanbul (Bir tane İstanbul var) sloganı ile katıldığı fuarda, Vialand Pavilionuna ilgi büyük oldu. Geçtiğimiz yıl “Avrupa'nın en iyi 5'inci Tema Parkı” alan ve Tema Park bünyesinde ki 3 saniyede 110 Km hıza çıkan Roller Coasterı “Avrupa'nın en iyi 3'üncü Roller Coasterı” seçilen Vialand Tema Park, çekilişle bilet hediye etti. Başvuru rekoru kırılan bu hediyeye gösterilen ilgi hem İstanbul standını hem de Vialand yönetimini mutlu etti.
 
Dört gün sürecek Arabian Travel Market'e 86 ülkenin turizm ve seyahat profesyonelleri katıldı. 2 bin 800 ürün ve destinasyon ile 26 bin seyahat profesyonelinin buluştuğu fuarda İstanbul Ticaret Odası'da bir İstanbul standı açtı.

ORTADOĞU VE DOĞU AVRUPA'NIN EN FAZLA ZİYARET ETTİĞİ TEMA PARK OLDU

Geçtiğimiz yıl, Ortadoğu ve Doğu Avrupa'nın en fazla ziyaret ettiği Tema Park olan Vialand Tema Park'ın, Arabian Travel Market'de gördüğü ilgi bu yıl da Ortadoğu açısından verimli geçeceğini gösterdi.
 
Vialand Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Özlem Ersoylu Mutluer; “Geçtiğimiz yıl AVM ,Tema Park, Otel ve Gösteri Merkezi'nden oluşan tüm tesiste 4,5 Milyona yakın turist ağırlayan Vialand'in, 2016'da yerli ziyaretçi sayısını %30, yabancı ziyaretçi sayısını ise %20 arttırmayı hedeflediğini belirtti.” Ailece eğlencenin tek merkezi olmayı amaçlayan Vialand Tema Park, bu yıl turistlere farklı özel Vialand kampanyaları ile birbirinden cazip fırsatlar sunacak. 02 yaş grubundan 70 yaşa kadar herkesin  Vialand Tema Park'ı ziyaret etmesini hedefliyoruz. Ayrıca Vialand Kart'la da dilerlerse her gün gelip, sınırsız eğlenceden faydalanabilirler .” dedi
 
Vialand Tema Park, geçtiğimiz yıl 20 milyon Tl'lik yatırım yaparak açtığı “İstanbul'un Sırları” ünitesine ek olarak yaklaşık bir milyon Tl yatırımla outdoor eğlence ve adrenalin oyunları sunan “Adventureland” ile 8 Milyon Tl yatırımla Vahşi Yaşam Yolcuğuna çıkartan “Jungle Park” ünitelerini ekledi. Farklı yaş gruplarında ziyaretçiler için zengin seçenekler sunan Vialand Tema Park, bu sezon Ortadoğulu misafirler içinde “Ailece Eğlencenin Merkezi” olmayı hedefliyor.

VIALAND, YENİ ÜNİTE YATIRIMLARI İLE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK

120 bin metrekarelik alanda kurulu olan Vialand Tema Park'ta 30 eğlence ünitesi bulunuyor.  Aynı anda 15 bin kişilik kapasiteye sahip Tema Park, 2'den 77'ye her yaşa sınırsız eğlence sunuyor. VIALAND Tema Park ziyaretçilerine farklı seçeneklerde eğlence imkanı tanırken, isteyen herkes tek biletle tüm ünitelerden sınırsız faydalanabiliyor. Tema Park kuralları çerçevesinde 14 yaşından küçükler ise yanlarında ebeveynlerinle giriş yapabiliyor.
 
Türkiye'nin 2015'yılında  en çok check in yapılan ikinci mekanı olan Vialand, üst üste aldığı Uluslar arası ödüllerle Türkiye'nin gururu oldu. ICSC ‘de "Avrupa'nın En Özellikli Perakende Projesi" kategorisinde jüri özel ödülünün sahibi olan Vialand,800 Avrupa Tema Park'ı arasında “2015 Yılının En İyi 5'inci Tema Parkı”seçildi. Superbrands 2015'de “Türkiye'nin En Genç Süper Markası” ödülünün de sahibi olan Vialand, “Türkiye'nin En İyi Tematik Eğlence Merkezi ve En İyi Sosyo-Kültürel Projesi” ödüllerine de layık görüldü.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vialand'da büyük sürpriz! Yeni oyuncaklar...
  • 21.08.2014 14:08

Vialand'da büyük sürpriz! Yeni oyuncaklar...

İstanbul'un en önemli oyun merkezi olan Vialand'in Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, ...

"Yılda 30 milyon ziyaretçiye ulaşıyoruz"
  • 20.08.2014 15:53

"Yılda 30 milyon ziyaretçiye ulaşıyoruz"

Eyüp'te yer alan eğlence merkezi Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, emlaktason ...

Vialand Fetih Gösterisi yayında
  • 01.04.2014 16:05

Vialand Fetih Gösterisi yayında

Vialand Tema Park içerisinde yayınlanan Fetih Gösterisi emlaktasondakika.com'da ...

Vialand 2014 yeni sezon açılış toplantısı yayında
  • 01.04.2014 14:59

Vialand 2014 yeni sezon açılış toplantısı yayında

Eyüp Alibeyköy aksında yer almakta olan Vialand, 2014 sezonunu açtı ...

Vialand'da 2014 sezonu açıldı, tanıtım filmi yayında
  • 01.04.2014 13:55

Vialand'da 2014 sezonu açıldı, tanıtım filmi yayında

İstanbul'un en büyük tema parkı Vialand yeni sezonun kapılarını açtı. Tanıtım fi ...

Ankara ulaşımında kredi kartı dönemi!
  • 02.02.2019 14:09

Ankara ulaşımında kredi kartı dönemi!

Ankara'da toplu ulaşım araçlarında ATM ve kredi kartı kullanılmasına vatandaşlar ...