maritbet girişmaritbet
Mahal Palas, Akarsu Holding imzasıyla Yalova’da yükselecek!

Mahal Palas, Akarsu Holding imzasıyla Yalova’da yükselecek!

Maldivler’in en büyük turizm tesisini hayata geçiren Akarsu Holding, Yalova Armutlu’da 95 milyon lira yatırımla Mahal Palas projesinin satışına başladı

 

Maldivler'in en büyük turizm tesisini hayata geçiren Akarsu Holding, Yalova Armutlu'da 95 milyon lira yatırımla Mahal Palas projesinin satışına başladı

30 yılı aşkın süredir inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren, Mosaic Center markasıyla banyo ve mutfak dekorasyon ürünleri ihracatı yapan Akarsu Holding, inşaat ve turizm sektörlerindeki yatırımlarına devam ediyor.

2012 ve 2013 yılları itibariyle yeni otel projelerini hayata geçiren Akarsu Holding, 2012 yılında Maldivler'de inşasına başladığı tesisin yüzde 65'ini tamamlaması üzerine, Türkiye'de de yeni bir projeye başladı. Yalova Armutlu'da inşa edeceği Mahal Palas projesini tanıtan Akarsu Holding, yeni projesiyle özel bir konsept sunmayı da amaçlıyor.

İstanbul'a en yakın tatil beldelerinden bir olan Yalova Armutlu'da inşa edilecek Mahal Palas estetik mimarisi, donatıları ve konumuyla en çok tercih edilen tatil tesislerinden biri olması bekleniyor. 95 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Mahal Palas, 34 bin 905 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

9 bin 200 devre tatil kapasitesine sahip proje 365 gün boyunca hizmet verecek. 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlanan daireleriyle de kesintisiz deniz manzarası sunan Mahal Palas'ta, 184 daire ve 808 yatak kapasitesi bulunuyor. Nisan ayında inşaatına başlanacak Mahal Palas'ın 2014'ün Aralık ayında hizmete girmesi bekleniyor. Osmanlı mimarisinden detaylar taşıyan Mahal Palas, saray konseptiyle sunulacak hizmetleriyle misafirlerine özel bir tatil deneyimi yaşatmayı hedefliyor

Saklı cennet gibi...

Akarsu Gayrimenkul Kurucu Ortağı Samim Hatipoğlu, inşaat ve turizme ağırlık vermeye başladıklarını belirterek, yeni projelerinde saray konforu sunan bir otel inşa edeceklerini söyledi. Projenin yapıldığı bölgeyi saklı bir cennet olarak nitelendiren Hatipoğlu, “İhalesi yapılan Gebze-Yalova arasındaki köprüyle ulaşımın çok daha kolay hale geleceğini söyledi.

Hatipoğlu, projede yer alan odaları devre tatil olarak satışa sunduklarını ve 46 yıl boyunca 1+1 ve 2+1'lik odalara sahip olunacağını anlatarak, “İçinde çok farklı unsurlara yer verdiğimiz proje yatırım için de tercih edilebilir. Tesis bittiğinde buraya yatırım yapanlar da mutlu olacak” dedi.

Araplar ilgi gösteriyor

Akarsu Holdinğ Yönetim Kurulu Üyesi Eren Akarsu, Yalova ve civarının Arapların da konut almak ya da tatil yapmak için tercih ettiği bölgelerden biri olduğunu anlatarak, şunları söyledi: “Araplardan talep alıyoruz. Bunların çoğu şimdiye kadar yatırım yapmak için konut alıyordu ama artık tatil yapmak için de gelecekler. Buradan alınan bir devre tatil kullanılmadığı zaman kiraya verilebildiği gibi başkasına devredilebilecek.”

Maldivler'de teslime yaklaştı

Eren Akarsu, Maldivler'de hayata geçirdikleri 5 yıldızlı otelin inşaatında önemli aşama kaydettiklerini belirterek, “Buradaki oteli kasım ayında açacağız. 130 odanın bulunduğu otelin 20 odasını devre tatil olarak 44 yıllığına satıyoruz. Maldivler'e Türkiye'den direk uçuşların başlaması da bölgeye olan ilgiyi artırdı. Artık daha fazla Türk'ün orayı tercih edeceğini bekliyoruz” dedi.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mahal Palas Armutlu reklam filmi yayında!
  • 24.01.2013 16:30

Mahal Palas Armutlu reklam filmi yayında!

Akarsu Holding'in 95 milyon liralık yatırım değerine sahip devre tatil projesi M ...

Eren Akarsu Mahal Palas projesini anlatıyor!
  • 21.01.2013 13:44

Eren Akarsu Mahal Palas projesini anlatıyor!

Akarsu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Eren Akarsu, Mahal Palas projesini anlatıyor ...

Samim Hatipoğlu Mahal Palas'ı anlatıyor!
  • 17.01.2013 14:53

Samim Hatipoğlu Mahal Palas'ı anlatıyor!

Kronos Gayrimenkul Ortağı Samim Hatipoğlu, Akarsu Holding'in 95 milyon liralık y ...

Mahal Palas Yalova projesinin özellikleri anlatılıyor!
  • 17.01.2013 14:48

Mahal Palas Yalova projesinin özellikleri anlatılıyor!

Akarsu Holding imzasıyla Yalova Armutlu bölgesinde inşa edilecek olan Mahal Pala ...

Mahal Palas projesinin basın toplantısı yayında!
  • 16.01.2013 14:55

Mahal Palas projesinin basın toplantısı yayında!

95 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Mahal Palas projesinin basın toplan ...

Mahal Palas projesinin tanıtım filmi yayında!
  • 16.01.2013 14:52

Mahal Palas projesinin tanıtım filmi yayında!

Akarsu Holding'in 95 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Mahal Palas proje ...