maritbet girişmaritbet
Kofi Annan KKTC’de Merit Royal Otel’i açacak!

Kofi Annan KKTC’de Merit Royal Otel’i açacak!

KKTC'de turizmin gelişmesindeki en önemli aktörlerden Merit Turizm Grubu'nun son yatırımlarla adadaki bilanço değeri 1.5 milyar TL'yi buldu

KKTC'de turizmin gelişmesindeki en önemli aktörlerden Merit Turizm Grubu'nun son yatırımlarla adadaki bilanço değeri 1.5 milyar TL'yi buldu. Adadaki otel sayılarını 7'ye çıkardıklarını belirten Merit International Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar, hazırladığı "Çözüm Planı" ile tarihe geçen Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Kofi Annan'ın katılımı ile resmi açılışını yapmayı planladıkları Merit Royal Otel'in "kişiye özel hizmet, uluslararası mutfaklar, lüks ve kalite" ile fark yaratacağını söyledi. 

Merit Turizm Grubu, gelecek aylarda yeni yatırımlarla da gündeme gelecek. Geçen aylarda Kıbrıs'ın en büyük otellerinden biri olan Mercure Hotel'i 20 yıllığına kiralayarak bünyesine dahil eden grup, Merit Park Hotel adıyla hizmet verecek yeni oteliyle adadaki yatak kapasitesini 2 bin 500'e çıkardı. Hali hazırda Merit Crystal Cove Hotel, Merit Park Hotel, Merit Green Karmi, Merit Espri Otel, Merit Lefkoşa Hotel ve Gazimagusa'daki Merit  Cyprus Gardens otelleriyle adada faaliyet gösteren Grup, yeni oteli Merit Royal Hotel ile bölgedeki otel sayısını 7'ye çıkaracak. 

"Tatil alışkanlığı değişecek" 

Turizm sektöründe misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışına daima öncülük ettiklerini anlatan Reha Arar, gelecek yıl mayıs ayında Kofi Annan'ın katılımı ile resmen açılışını yapmayı planladıkları Merit Royal'de hiçbir eksik olmaması ve yeni çılgın bazı projeleri hayata geçirmek adına 140 milyon dolara mal ettiklerini söyledi. 

Arar, 40 metrekareden 400 metrekareye kadar değişen ve farklı zevk ve isteklere göre donatılmış odalarıyla kişiye özel hizmet anlayışını Ada'ya getireceklerini ifade etti. Arar, "Merit Royal Otel'de, yakaladığımız bu başarıyı, kişiye özel hizmet, uluslararası mutfaklar, lüks ve kalite ile daha da ileriye taşıyacağız, Her şey dahili, a'la carte hizmet kalitesinde yapacağız. Her şey size özel, sizin istediğiniz gibi olacak. Merit Royal'de misafirlerimize 1 oda 3 anahtar vereceğiz. Anahtarlardan biri kral dairesini, diğeri özel SPA'yı, bir diğeri sahildeki tam donanımlı kabananın kapısını açacak. CRM sistemiyle her gelen misafirimizi tanıyıp onlara isimleriyle hitap edeceğiz. Bu sistemle her misafirimizin içkisini kaç buzla içtiği, kullandığı yastık cinsi bile öğrenilip kişiye özel hizmet verilecek. Bölgedeki tatil alışkanlıklarını değiştiriyoruz" dedi.

Royal'in başına Oasis'in müdürü getirildi

Merit Royal Hotel'in genel müdürlüğüne dünyanın en büyük yolcu gemisi olan Oasis of The Seas'in Yiyecek Içecek Müdürü İrfan Hürriyetoğlu'nu getirdiklerini belirten Reha Arar, "Bu gemide 19 bar, 21 restoranı ustalıkla yöneten günde 8 bin 500 kişiye yemek çıkaran İrfan Bey şu an ekibimizde. İrfan Bey, Merit Royal'de açacağımız 'Le Merit' isimli 12 masalı restoranda ayrı bir de 'Şefin Masası' dizayn ediyor. Yemek seçimi yapılamayacak olan bu masada, şefin özel menüsü sürpriz olarak sunulacak. Tatlılar masada hazırlanacak" dedi. 

Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ercan Havalimanı'nın uluslararası uçuşlarda kullanılacağı günler uzak değil"
  • 20.07.2023 17:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ercan Havalimanı'nın uluslararası uçuşlarda kullanılacağı günler uzak değil"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ercan Havalimanı Yeni Terminal ve Pisti'nin ...

Ercan Havalimanı'nın yeni terminali ve pisti hizmete girecek
  • 20.07.2023 14:10

Ercan Havalimanı'nın yeni terminali ve pisti hizmete girecek

KKTC'nin prestijli projelerinden Ercan Havalimanı'nın yeni terminali ve pisti KK ...

KKTC Ercan Havalimanı'nın yeni terminali
  • 20.07.2023 11:39

KKTC Ercan Havalimanı'nın yeni terminali

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lefkoşa'da yapımı tamamlanan havalimanı ...

KKTC ile elektrik temini projesi başlıyor!
  • 18.01.2023 10:05

KKTC ile elektrik temini projesi başlıyor!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Denizin altından Torosların suyunu Kıbrıs Türkü ...

Ercan Havalimanı'na inen uçak sayısı haziranda yüzde 220 arttı
  • 02.09.2022 09:54

Ercan Havalimanı'na inen uçak sayısı haziranda yüzde 220 arttı

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 1-30 ...

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin gözdesi Girne Kalesi!
  • 22.01.2022 15:26

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin gözdesi Girne Kalesi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki liman kenti Girne'de yer alan ve Bizanslılar ...