maritbet girişmaritbet
Hilton Kayaşehir için kolları sıvadı!

Hilton Kayaşehir için kolları sıvadı!

Hilton, Kayaşehir'de Hilton bünyesindeki Hampton by Hilton, Merkez Kayaşehir projesi içinde yer alacak. ABD'de 32 metrekare olan 21 metrekareye düşürüldü, kalitede ise taviz verilmedi .

Hilton,  Kayaşehir'de Hilton bünyesindeki Hampton by Hilton,Merkez Kayaşehir projesi içinde yer alacak. ABD'de 32 metrekare olan  21 metrekareye düşürüldü, kalitede ise taviz verilmedi .

Avrupa'nın en büyük uydu kenti olarak TOKİ tarafından Kayabaşı yapılan 65 bin konutluk Kayaşehir projesi içinde yer alan Merkez Kayaşehir projesinin içindeki oteli Hilton bünyesindeki Hampton by Hilton markası işletecek. Ofisi, alışveriş merkezi ve otelden oluşan ve Makro inşaat tarafından yapılacak olan projenin içinde yer alacak otel için Hilton Worldwide ile Makro İnşaat arasındaki anlaşma dün imzalandı. Hilton Worldwide Mike Collini, 144 odadan oluşacak ve 25 milyon dolara yapılacak olan Hampton by Hilton oteli Türkiye'de genişleme hedefi olan Hilton için de yeni bir kapı açacağını ifade etti. Hampton by Hilton markasının Türkiye'deki ilk oteli olacak olan yatırım ile ekonomik otelcilik alanına da gireceklerini söyleyen Collini, markanın ABD'de 1800 otelle temsil edildiğini ve çok yaygın olduğunu kaydetti.


Collini, Türkiye'de Hampton by Hilton markasına pazarlara göre yeni uyarlamalar yaptıklarını söyleyerek ABD'de 32 metrekare standardında olan odaları Türkiye'de 21 metrekareye düşürdüklerini, ayrıca ABD'de kapıda karşılama, oda ve içki servisi için farklı elemanlar istihdam ederken Türkiye'deki yapılanmada bu alandaki istihdamdan da tasarruf edeceklerini kaydetti. Collini, Hampton by Hilton markası ile bu sene içinde Rize, Çorlu ve Gaziantep'te de otel açacaklarını söyleyerek Türkiye'de 17'si halen faaliyette 17'si ise geliştirme aşamasında olan otel sayısının 34'e ulaşacağını kaydetti. Collini son imzalarla yılsonuna kadar 7 otelin daha açılmış olacağını kaydetti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hilton beş yeni otelle büyümesini sürdürüyor
  • 02.02.2026 13:19

Hilton beş yeni otelle büyümesini sürdürüyor

Hilton’un Türkiye’deki proje portföyünün yaklaşık yüzde 20’sini oluşturan lifest ...

İzmir Seferihisar'da 516 sosyal konut teslim ediliyor
  • 29.01.2026 14:06

İzmir Seferihisar'da 516 sosyal konut teslim ediliyor

TOKİ, İzmir Seferihisar Camiikebir Mahallesi'nde tamamladığı konutları teslimata ...

İzmir'in ilk millet bahçesi vatandaşların hizmetine açılıyor
  • 16.01.2026 10:42

İzmir'in ilk millet bahçesi vatandaşların hizmetine açılıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ...

Adana Kozan'da 487 sosyal konutun teslimatı devam ediyor
  • 15.01.2026 15:26

Adana Kozan'da 487 sosyal konutun teslimatı devam ediyor

TOKİ, Adana'nın Kozan İlçesi Şevkiye Mahallesi'nde inşa ettiği sosyal konutların ...

TOKİ 2025 yılında 1 milyona yakın talebe yanıt verdi
  • 08.01.2026 15:34

TOKİ 2025 yılında 1 milyona yakın talebe yanıt verdi

TOKİ, 2025 yılı içerisinde iletişim kanallarından gelen 976 bin 332 soruya çözüm ...