maritbet girişmaritbet
Hilton Kayaşehir için kolları sıvadı!

Hilton Kayaşehir için kolları sıvadı!

Hilton, Kayaşehir'de Hilton bünyesindeki Hampton by Hilton, Merkez Kayaşehir projesi içinde yer alacak. ABD'de 32 metrekare olan 21 metrekareye düşürüldü, kalitede ise taviz verilmedi .

Hilton,  Kayaşehir'de Hilton bünyesindeki Hampton by Hilton,Merkez Kayaşehir projesi içinde yer alacak. ABD'de 32 metrekare olan  21 metrekareye düşürüldü, kalitede ise taviz verilmedi .

Avrupa'nın en büyük uydu kenti olarak TOKİ tarafından Kayabaşı yapılan 65 bin konutluk Kayaşehir projesi içinde yer alan Merkez Kayaşehir projesinin içindeki oteli Hilton bünyesindeki Hampton by Hilton markası işletecek. Ofisi, alışveriş merkezi ve otelden oluşan ve Makro inşaat tarafından yapılacak olan projenin içinde yer alacak otel için Hilton Worldwide ile Makro İnşaat arasındaki anlaşma dün imzalandı. Hilton Worldwide Mike Collini, 144 odadan oluşacak ve 25 milyon dolara yapılacak olan Hampton by Hilton oteli Türkiye'de genişleme hedefi olan Hilton için de yeni bir kapı açacağını ifade etti. Hampton by Hilton markasının Türkiye'deki ilk oteli olacak olan yatırım ile ekonomik otelcilik alanına da gireceklerini söyleyen Collini, markanın ABD'de 1800 otelle temsil edildiğini ve çok yaygın olduğunu kaydetti.


Collini, Türkiye'de Hampton by Hilton markasına pazarlara göre yeni uyarlamalar yaptıklarını söyleyerek ABD'de 32 metrekare standardında olan odaları Türkiye'de 21 metrekareye düşürdüklerini, ayrıca ABD'de kapıda karşılama, oda ve içki servisi için farklı elemanlar istihdam ederken Türkiye'deki yapılanmada bu alandaki istihdamdan da tasarruf edeceklerini kaydetti. Collini, Hampton by Hilton markası ile bu sene içinde Rize, Çorlu ve Gaziantep'te de otel açacaklarını söyleyerek Türkiye'de 17'si halen faaliyette 17'si ise geliştirme aşamasında olan otel sayısının 34'e ulaşacağını kaydetti. Collini son imzalarla yılsonuna kadar 7 otelin daha açılmış olacağını kaydetti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hilton, Türkiye’de lifestyle otel portföyünü büyütüyor
  • 17.12.2025 11:03

Hilton, Türkiye’de lifestyle otel portföyünü büyütüyor

Hilton, Canopy by Hilton markasını İstanbul ve İzmir’de açacağı iki yeni tesisle ...

Edirne Keşan'da 156 sosyal konut teslim ediliyor
  • 16.12.2025 17:18

Edirne Keşan'da 156 sosyal konut teslim ediliyor

TOKİ, Edirne Keşan Yenimuhacir Mahallesi'nde inşaatını bitirdiği konutları hak s ...

İstanbul Başakşehir'de 40 konut için müzayede yapılıyor
  • 16.12.2025 16:49

İstanbul Başakşehir'de 40 konut için müzayede yapılıyor

İstanbul Başakşehir’de 40 konut için yapılacak müzayede 23 Aralık tarihinde TOKİ ...

Bolu Büyük Sanayi Sitesi'nde 988 dükkânın teslimatı başlıyor
  • 15.12.2025 17:07

Bolu Büyük Sanayi Sitesi'nde 988 dükkânın teslimatı başlıyor

TOKİ tarafından Bolu Merkez Büyük Sanayi Sitesi'ndeki 988 dükkân tamamlandı. ...

Orhangazi'de hak sahipleri evlerine kavuştu
  • 12.12.2025 18:11

Orhangazi'de hak sahipleri evlerine kavuştu

TOKİ tarafından Bursa Orhangazi Arapzade Mahallesi'nde yapımına başlanan 168 sos ...

TOKİ, 37 İlde 252 arsa için açık artırma düzenliyor
  • 10.12.2025 11:41

TOKİ, 37 İlde 252 arsa için açık artırma düzenliyor

TOKİ, 25 Aralık 2025 tarihinde açık artırma yöntemiyle 252 arsa satacak. ...