maritbet girişmaritbet
Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn’a holidaycheck.com’dan kalite sertifikası!

Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn’a holidaycheck.com’dan kalite sertifikası!

Dünyanın en büyük otel değerlendirme web sitelerinden biri olan www.holidaycheck.com’ da misafirlerin oylaması sonucu Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn ‘HolidayCheck Quality Selection 2012’ kalite sertifikasına layık görüldü.

Geçtiğimiz Eylül ayında kapılarını açan Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn, otel misafirlerinin ziyaret ederek konakladıkları oteller hakkında oylama yaptıkları, dünyanın en büyük otel değerlendirme web sitelerinen biri olan www.holidaycheck.com'dan kalite belgesi aldı. Otel misafirlerinin otelleri konumları, servis kaliteleri, hizmet kaliteleri gibi kriterlere göre oylamaları sonucu Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn bu belgeyi almaya hak kazandı.

Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn, yakın zamanda dünyada sadece 15 otelin sahip olduğu LEED Gold Sertifikasını da alarak dünyanın en çevreci otelleri arasındaki yerini aldı. Uluslararası alanda kabul gören LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) yeşil bina belgelendirme programı çerçevesinde Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn, geri dönüştürülmüş inşaat malzemeleri uygulaması, su tasarruf ve verimlilik sistemleri, bisiklet park yerleri, açık alanların olabildiği kadar geniş tutulması ve iyileştirilmiş soğutma yönetimi gibi özelliklere sahip. 
 
Adını Haliç'ten alan Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn, Avrupa yakasının eğlence ve alışveriş merkezi Beyoğlu'na yaklaşık altı kilometre mesafede yer alırken büyüleyici eski İstanbul'un tarihi mekanlarına; Osmanlı sarayları ve eşsiz Haliç kıyısındaki parklara yakın konumu ile şehrin içinde konaklama imkanı sunuyor.
 
Modern ve çağdaş çizgiler taşıyan Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn İstanbul'un ana ticaret bölgesi olan Levent'in yaklaşık 8 kilometre güneyinde, İstanbul Atatürk Havalimanı'na ise yaklaşık 18 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Otelin sahip olduğu bir başka avantaj ise, İstanbul'un önemli toplantı ve etkinlik mekanlarından biri olan Haliç Kongre Merkezi'ne yaklaşık 500 metre uzaklıkta oluşu.
 
Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn, 210 odası ve çağdaş tasarıma sahip lobisi ile seçkin misafirlerini ağırlıyor.  Otelde aynı zamanda 24 saat açık bir iş merkezi, her yerde ücretsiz Wi-Fi internet erişimi, uzaktan yazdırma imkânı, Garden Sleep Sistemi yatakları ve Herman Miller tarafından tasarlanmış ergonomik Mirra® sandalyeleri bulunuyor. En büyüğü 250 kişi kapasiteli, toplam 400 kişilik sekiz toplantı salonuna sahip olan Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn, toplantı salonlarında birinci sınıf görsel-işitsel (AV) hizmeti sunuyor. 
 
Hilton Garden Inn: 
 
Hilton Garden Inn sürekli olarak, bugünün seyahat eden meşgul insanlarına, tüm konuk odalarındaki ücretsiz kablolu ve WiFi internet erişiminden,, PrintSpot(tm) mobil baskı, ücretsiz 24 saat iş merkezi, yenilikçi stres alıcı Garden Sleep SystemTM ve Herman Miller üretimi ergonomik Mirra® sandalyesine kadar, seyahatleri esnasında kendilerine gereken her şeyi sunmaya çalışan ödüllü, orta ücretli bir markadır. Bu yüzden ister kişisel ister iş sebebiyle seyahatte olun, Hilton Garden Inn konuklarına evden uzakta derin bir uykuyu, rahat çalışmayı, lezzetli yemekleri ve dinç kalmayı sağlayacak konfor ve hizmetleri garanti ediyor. Şirket hakkında daha fazla bilgi için, lütfen www.HGI.com adresini ziyaret edin.
 
Hilton Worldwide:
 
Hilton Worldwide, lüks ve tam hizmet veren otellerden tatil otellerine, uzun süreli konaklama süitlerinden orta sınıf otellere kadar uzanan ürün portföyü ile global konaklama sektörünün lider şirketidir. Hilton Worldwide, 93 yılı aşkın süredir iş ve tatil amaçlı seyahat edenlere en kaliteli konaklama, hizmet, konfor ve değeri sunuyor. Şirket, tüm global markalarında, konuklarına ayrıcalıklı bir deneyim sunma geleneğine olan bağlılığını sürdürüyor.  Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations da dahil olmak üzere, markalarımız 88 ülkede, toplam 630.000 odası bulunan 3.800'den fazla oteli kapsamakta. Şirket ayrıca dünya genelindeki Hilton HHonors® konuk ödüllendirme programını da yürütüyor.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Amasya’ya Hilton Garden Inn geliyor!
  • 12.03.2022 14:41

Amasya’ya Hilton Garden Inn geliyor!

2024 yılında açılması beklenen Hilton Garden Inn Amasya, şehrin ilk uluslararası ...

Bebek odaları için en kullanışlı dolap fikirleri
  • 01.10.2020 07:30

Bebek odaları için en kullanışlı dolap fikirleri

Bebek odası dolap fikirleri ile düzenli ve kolay kullanım sağlayabilirsiniz. ...

Hilton Garden Inn, dünyaca ünlü stadyumun içinde açıldı
  • 08.09.2017 15:52

Hilton Garden Inn, dünyaca ünlü stadyumun içinde açıldı

Hilton Garden Inn, Birleşik Krallık’taki yeni otelinin Emirates Old Trafford’ta ...

Hilton Garden Inn, yeni otelini Kocaeli'de açtı
  • 04.07.2017 10:03

Hilton Garden Inn, yeni otelini Kocaeli'de açtı

Hilton’un (NYSE: HLT) orta ölçekli pazarda hizmet veren ödüllü markası Hilton Ga ...

Safranbolu’da Hilton Garden Inn açıldı
  • 21.12.2016 14:00

Safranbolu’da Hilton Garden Inn açıldı

Hilton Garden Inn, Türkiye'deki 15. otelini Safranbolu'da açtı. ...

Türk Telekom genel müdürlük binası satılıyor
  • 02.05.2016 13:49

Türk Telekom genel müdürlük binası satılıyor

Mecidiyeköy'deki Türk Telekom Genel Müdürlük binasının ardından şimdi Maçka'daki ...