Delphin Imperial Oteli için 15 bin kişilik anket!

Delphin Imperial Oteli için 15 bin kişilik anket!

Turizm sektöründe Delphin markası altında 4 otelle hizmet veren Cömertoğlu Grubu, lüks aile oteli inşa etti. Antalya'nın Lara-Kundu bölgesinde 120 milyon Euro'luk yatırımla açılan Delphin Imperial'in tasarımını ve konseptini turistler belirledi

 

Turizm sektöründe Delphin markası altında 4 otelle hizmet veren Cömertoğlu Grubu, lüks aile oteli inşa etti. Antalya'nın Lara-Kundu bölgesinde 120 milyon Euro'luk yatırımla açılan Delphin Imperial'in tasarımını ve konseptini turistler belirledi.
 
Lüks otelin mimarisinden ismine, havuzundan iç dekorasyonuna kadar birçok konu 15 bin turistle yapılan anketle tespit edildi. Turistlerin talebi üzerine 50 garson, patenle havuza girenlere servis yapıyor.
 
Yeni otelin konseptinin diğer tesislerde kalan 15 bin misafirle yaptıkları anketle şekillendiğini belirten Cömertoğlu AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Cömertoğlu, oteli üç hafta önce açtıklarını söyledi. Yeni otelle birlikte grubun yatak kapasitesi 6 bine, çalışan sayısı da 2 bin 400'e ulaştı. Turistlerden gelen taleplere göre otelin konseptini 'lüks aile' olarak belirlediklerini kaydeden Cömertoğlu, "650 oda, 1.500 yataklı otelimizde her türlü detayı 15 bin turistle görüşerek hazırladık." şeklinde konuştu. Otelin Yönetim Kurulu üyeleri Tolga ve Yıldırım Cömertoğlu da, yeni otelle ilgili istekleri sorulan müşterilerden, 12 sayfalık bir proje hazırlayanı bile olduğunu ifade etti. İç dizaynı tamamen beyaz olan otelin içerisinde, müze restoranın da bulunduğu yiyecek-içecek üniteleri yer alıyor. Yaklaşık 600 kişinin çalıştığı otelin ismi de anket sonucu tespit edilmiş. Imperial adını yaklaşık 100 turist seçerken, çekilecek kura sonucu otelin isim babalarından 10 kişiye bir haftalık tatil hediye edilecek. Turistlerin otelde kaldığı sürece yemeğini farklı ortamlarda yeme hissi vermek için otelin ana restoranında 8 ayrı bölüm oluşturuldu. Her bölüm farklı şekilde dekore edildi. Her 20 metrede yiyecek ve içeceğe ulaşmanın mümkün olduğu otelin ilgi çekici hizmetlerinden birisi de patenli servis ekibi. Havuzda güneşlenirken yiyecek içecek almak için kalkmaktan rahatsız olan turistlerin talebi üzerine, otelde 50 kişilik patenli servis ekibi kuruldu. Otelde kullanılan bronz heykelleri Tayland'dan, bambu grupları Hindistan ve Endonezya'dan, mobilyalar ise İtalya ve Çin'den getirildi. Otelin en büyük harcama kalemini 20 milyon Euro ile mobilya oluşturdu. Otelde, 2 kral dairesi, 16 süit yer alıyor. Kral dairesinin geceliği 5 bin dolara kadar çıkıyor.
 
Ufuk Cömertoğlu, İstanbul'da 100 milyon dolarlık bir yatırımla 5 yıldızlı bir otel yapmayı planladıklarını belirterek, "İstanbul'da 400 yataklı bir şehir oteli düşünüyoruz. Projeyi bu sene içinde hayata geçireceğiz. Kalitemizi ve hizmetimizi İstanbul'a da taşımak istiyoruz." dedi.
 
Şaban Gündüz/Zaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dikey radyatör mimari tasarımda alan kullanımını özgürleştiriyor
  • 04.11.2026 11:46

Dikey radyatör mimari tasarımda alan kullanımını özgürleştiriyor

Dikey formuyla duvar alanlarının daha verimli kullanılmasına imkân tanıyan radya ...

Antalya-Alanya Otoyolu’nda seyahat süresi 36 dakikaya düşüyor
  • 03.11.2026 11:35

Antalya-Alanya Otoyolu’nda seyahat süresi 36 dakikaya düşüyor

Antalya ile Alanya arasında yapımı süren 122 kilometrelik yeni otoyol projesiyle ...

COP31'de iklimin sesi ‘İklim’ oldu
  • 02.11.2026 10:38

COP31'de iklimin sesi ‘İklim’ oldu

Antalya’da 9-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek COP31 etkinlikleri i ...

Cam ışıklık sistemleri mimari kimliği güçlendiriyor
  • 19.10.2026 10:59

Cam ışıklık sistemleri mimari kimliği güçlendiriyor

Endüstriyel ve ticari yapılarda çatı tasarımı, doğal aydınlatma ve enerji veriml ...

Özak GYO ve Marriott Kemer oteli için Anlaşma İmzalandı
  • 10.09.2026 10:50

Özak GYO ve Marriott Kemer oteli için Anlaşma İmzalandı

2028 yılında açılması planlanan The Ritz-Carlton, Kemer, All-Inclusive otelinin& ...

Japon mimarisinin yalınlığı Katsura ile banyolara taşınıyor
  • 14.07.2026 11:49

Japon mimarisinin yalınlığı Katsura ile banyolara taşınıyor

Katsura, Japon mimarisinin yalın ve zamansız estetiğini çağdaş banyo yaşamına ta ...