maritbet girişmaritbet
Bodrum'un düğünleri Maldivler'e rakip oldu!

Bodrum'un düğünleri Maldivler'e rakip oldu!

Lucis Global Başkan Yardımcısı İsmet Ömer Öztanık, “Son yıllarda Bodrum düğün turizminde öne çıktı" dedi.

Taksim'de yıllardır turizm yapan, Zincirlikuyu'da da Avantgarde Hotel İstanbul ile hizmet veren turizm şirketi Lucis Global'in yeni yatırımı MejorCosta Bodrum oldu. Lucis Global Başkan Yardımcısı İsmet Ömer Öztanık, Mejor Costa'nın İspanyolca en iyi sahil anlamına geldiğini anlatarak, “Bodrum her geçen gün yapılan yatırımlarla Türkiye'nin gözdesi olmaya devam ediyor. Biz bu iddiayı daha da büyüterek Türkiye'den Maldivler gibi yerlerde düğün yapmak isteyenleri buraya taşımak istiyoruz. son yıllarda bodrum'da düğün turizmi arttı” dedi.  

Öztanık, özellikle Yalıkavak Marina Palmarin'nin açılmasıyla Bodrum'un daha da farklılaştığını anlatarak, “MejorCosta, çarpıcıı manzarasıyla konuklarını karşılayan Yalıkavak'ın en göz alıcı noktasında, Küdür Koyu'nda yer alıyor. Butik konseptte lüks ve huzurlu bir tatil sunmayı amaçlıyoruz. Ayrıca ‘Maldivler'deki düğünleri Bodrum'da ayağınıza getiriyoruz' başlığıyla düğün organizasyonlarına da ev sahipliği yapmayı hedefliyoruz. Sahilimiz ve otelimiz düğünler için çok uygun. Bodrum bu kadar güzel bir sahilken üstüne yapılan yatırmlarlada bu kadar yıldızı parlarken Maldivlere gitmeye gerek olmadığını düşünüyoruz. Düğün turizminin yabancı turistler içinde önemli bir potasiyel oluşturduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.

İstanbul'a iki yeni otel

Demir Çelik sektörünün faaliyet gösteren ve Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren'in de mülk ortağı olduğu projenin inşaatının 5 ayda tamamlandığını anlatan Aztanık, “Aile olarak Bodrum'da 12 yıllık otel işletmeciliği deneyimine sahibiz. Kardeşim Cenk Öztanık ile Bodrum'da ilk otelimiz açmış olduk. İstanbul'da da yatırımlarımız devam edecek. Rumeli Caddesi'nde 200 yataklı bir otel projemiz var. İki yabancı firma ortaklık teklif etti. Kozyatağı'nda da yine bir otel yatırırımımız olacak. Rumeli Caddesi'ndeki otel için 75 milyon dolar, Kozyatağı için 150 milyon dolarlık bir yatırım düşünüyoruz” diye konuştu.

Yabancıları çekecek

LUCİS Global Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Öztanık da iç pazarda iyi fiyata iyi hizmet verme prensibiyle hareket ettiklerini belirterek, hedef kitlelerinin öncelikle üst düzey gruptaki yerli misafirler olduğunu, onun dışında Avrupa, Amerika ve Ortadoğu'dan Lübnan, Ürdün, Mısır, Bahreyn bölgelerinden belli bir tüketim grubundan talep gören otelin bayram öncesi ve sonrası rezervasyonlarının şimdiden tamamen dolduğunu söyledi.Öztanık, Otelin F&B işletmeciliğine ise İstanbul'un meşhur gece kulübü ve restoran markaları talip olduğunu belirtti. Öztanık, otel ilk yılında müşterilerine en kaliteli hizmeti vererek ilk misafirlerinin bağlılığını kazanmayı ve “word of mouth” şeklinde ağızdan ağza tanınmayı hedeflediklerini anlattı.

Çilem Kaya/Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İlkay Gündoğan, Bodrum'dan 70 milyon TL'lik lüks ev mi alıyor?
  • 07.07.2022 16:10

İlkay Gündoğan, Bodrum'dan 70 milyon TL'lik lüks ev mi alıyor?

Bodrum'da balayı yapan çiftten Şara Arfaoui, 70 milyon liralık ev beğendi. İlkay ...

THY, Maldivler’e uçuş sayısını iki katına çıkardı!
  • 05.07.2022 09:51

THY, Maldivler’e uçuş sayısını iki katına çıkardı!

Dünyanın en fazla noktasına uçan Türk Hava Yolları (THY) tropikal cennet Maldivl ...

Bodrum, mega yatlara ev sahipliği yapıyor!
  • 01.07.2022 10:43

Bodrum, mega yatlara ev sahipliği yapıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yaz sezonuyla birlikte mega yat trafiği de artıyor. ...

Bodrum'a sezonun ilk kruvaziyer gemisi yanaştı!
  • 23.04.2022 13:27

Bodrum'a sezonun ilk kruvaziyer gemisi yanaştı!

Bahamalar bayraklı 230 metre uzunluğundaki "Artania" isimli kruvaziyer, 526 yolc ...