maritbet girişmaritbet
Asya Termal'de tatille iş bir arada!

Asya Termal'de tatille iş bir arada!

Yeni yatırımlar yapılan Ankara Kızılcahamam'daki Asya Termal'de devremülkler 36 aya kadar vadelerle satılmaya devam ediyor

Bank Asya iştiraki Tuna GYO, Kızılcahamam'da insa ettiği Asya Termal'in toplantı merkezi haline gelmesinin ardından yatırımlarına hız verdi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Vekili ihsan Eren, çalışırken ve alışveriş yaparken dinlendiren projeler üretmeyi hedeflediklerini söyledi.

Asya Katılım Bankası (Bank Asya) iştirak şirketi olan Tuna GYO, turizm sektöründe faaliyet gösteren Asyafin Turizm'in gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüştürülmesi fikrinin ürünü olarak 30 Eylül 2009 tarihinde kuruldu.

Şirketin ilk faaliyeti olan Ankara Kızılcahamam'daki Asya Termal. Türkiye'nin sağlık ve kongre turizmi merkezlerinden biri haline geldi. Başkent'in yanındaki tesiste siyasi partiler, bakanlıklar, kamu kurumlan ve özel şirketler iştişare, çalıştay, değerlendirme ve eğitim toplantıları düzenliyor; Türkçe Olimpiyatları gibi büyük organizasyonlar gerçekleştiriliyor. 2 bin 208 metrekare yeni bayan havuz kompleksi ve yamaç asansörü gibi yeni yatırımlar gerçekleştirilen tesiste her bütçeye uygun devremülkler 36 aya kadar vadelerle satılmaya devam ediyor.

Tuna GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İhsan Eren, özellikle İstanbul'da yarım kalmış birçok gayrimenkul projesinin mevcut olduğuna işaret ederek, arazi sahiplerinin bu tür sıkıntılı durumlarla karşılaşmamak için kendini ispatlamış, yeterli birikim ve sermayeye sahip şirketlerle iş ortaklığı yapması gerektiğini vurguluyor. İhsan Eren, şirketin hedeflerini, alışveriş yaparken, çalışırken, tatil yaparken ve yaşam alanı olarak kullanılırken insanı dinlendiren, sosyal ve biyolojik çevreye duyarlı, yeni ve tekil projeler üretmek olarak açıklıyor.

Zaman

Yorum Yaz