maritbet girişmaritbet
TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinin ihale tarihi açıklandı

TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinin ihale tarihi açıklandı

TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinin ihale tarihi belli oldu. İhale 18 Temmuz'da düzenlenecek.

Yaklaşık olarak 60 hektarlık alanda inşa edilecek olan Tozkoparan dönüşüm projesi adına ihale tarihi açıklandı.  Söz konusu bu TOKİ Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi için 18 Temmuz 2018 tarihinde ihaleye çıkılacağı ifade edildi.

Kentsel dönüşüm projesinin heyecan içerisinde beklendiği İstanbul'un Güngören İlçesi Tozkoparan Mahallesi için ihale tarihi açıklandı. Elde edilen bilgilere göre Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Tozkoparan kentsel dönüşüm projesi için 18 Temmuz 2018 Çarşamba günü ihaleye çıkacak.

Söz konusu projenin ihalesi yayınlanırken, ihalede İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Güngören ilçesi Tozkoparan Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve bu projede hayata geçirilecek olan 224 adet konut, altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları için 18 Temmuz 2018 Çarşamba günü saat 14:30'da ihale gerçekleştirilecek.

Önümüzdeki 5 senelik süre zarfı içerisinde 1 milyon 200 bin konut üretmeyi hedefleyen Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) an itibari ile 54 farklı şehirde toplamda 72,5 milyon metrekare büyüklüğüne sahip alanda 191 adet kentsel dönüşüm projesine imza attı.

Daha önce gerçekleştirilen ihale iptal edildi

İstanbul'un Güngören ilçesi Tozkoparan Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm ve çevre düzenleme işi için 5 Mart tarihinde TOKİ tarafından ihale gerçekleştirilmiş ve ihalede en fazla 23 milyon 520 bin TL teklif vererek kazanan Evyap olmuştu. Fakat ihale, açıklanamayan sebeplerden ötürü iptal edilmişti.

Şimdilerde ise TOKİ, 6 blok şeklinde hayata geçirecek olduğu Tozkoparan projesi için hazırlık yaparken, bahsi geçen blokları 8 bin 85 metrekare büyüklüğüne sahip proje alanı üzerinde yükselteceğini duyurdu. 79 araç kapasiteli otoparka yer verilecek olan projenin 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Manisa Yunusemre'de konut teslimatı başladı
  • 05.12.2025 17:34

Manisa Yunusemre'de konut teslimatı başladı

TOKİ'nin Manisa Yunusemre Akgedik Mahallesi'nde tamamladığı sosyal konutlar hak ...

İki kentsel dönüşüm projesinden biri İstanbul’da
  • 10.11.2025 11:00

İki kentsel dönüşüm projesinden biri İstanbul’da

İstanbul Ataşehir’de düzenlenen Şerifali İmar-İskan Blokları Kentsel Dönüşüm Kon ...

Yüzyılın konut projesi’ne başvurular bugün başlıyor
  • 10.11.2025 10:03

Yüzyılın konut projesi’ne başvurular bugün başlıyor

TOKİ tarafından 81 ilde 500 bin sosyal konutun inşa edileceği “Yüzyılın Konut Pr ...

500 bin sosyal konut için başvurular başlıyor
  • 06.11.2025 11:45

500 bin sosyal konut için başvurular başlıyor

Ev Sahibi Türkiye sloganıyla TOKİ tarafından gerçekleştirilen 500 bin sosyal kon ...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi vatandaşların hizmetine açıldı
  • 03.11.2025 10:35

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi vatandaşların hizmetine açıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ...

Yüzyılın projesinde konutlar işte böyle olacak!
  • 27.10.2025 14:15

Yüzyılın projesinde konutlar işte böyle olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep T ...