maritbet girişmaritbet
TOKİ’nin yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor

TOKİ’nin yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), peşin ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyasının başlayacağını açıkladı. Sosyal hesabından paylaşım yapan Bakan Kurum, “TOKİ ile ev sahibi olan vatandaşlarımıza güzel bir haberimiz var. Borcunun tamamını kapatmak isteyen vatandaşlarımıza yüzde 25 oranında indirim imkanı sağlayacağız. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

TOKİ’den satın alınan ve ödemeleri devam eden konut/iş yerleri için peşin ödemede yüzde 25 oranında indirim kampanyası bu yıl 22 Eylül- 17 Ekim 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kampanyanın duyurusunu sosyal medya hesabı üzerinden yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “TOKİ ile ev sahibi olan vatandaşlarımıza güzel bir haberimiz var. Borcunun tamamını kapatmak isteyen vatandaşlarımıza yüzde 25 oranında indirim imkanı sağlayacağız. Hayırlı olsun” mesajını verdi.

Kampanya kapsamında borcun tamamını kapatmak isteyenler yüzde 25 indirimden faydalanabilecek. Borcun tamamı yerine bir bölümünü kapatmak isteyenler de bakiyenin en az yüzde 25’inin ödenmesi koşuluyla; yüzde 25’lik indirimden kısmi olarak yararlanabilecek.

Kimler faydalanabilir?

Satışları 2024 yılı Haziran ayı sonuna kadar gerçekleştirilmiş yine taksitleri en geç 2024 yılı Haziran ayı sonu itibarıyla başlayan ve devam eden hak sahipleri kampanyaya başvurabilecek. Kalan taksit sayısı 12 ve daha az olan hak sahipleri ise kampanyadan faydalanamayacak. Kampanya kapsamındaki konut ve iş yeri alıcıları borç bakiyelerini kapatarak söz konusu indirimden faydalanmak istemeleri halinde Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi de kullanabilecek. Koşulları sağlayabilen 168 bin 198 hak sahibi kampanya kapsamında yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOKİ, TSE’nin Temelli Kampüsü’nü tamamladı
  • 29.04.2026 11:53

TOKİ, TSE’nin Temelli Kampüsü’nü tamamladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye’nin sanayi üretim stan ...

İstanbul’da 100 bin konut için kura heyecanı
  • 27.04.2026 09:35

İstanbul’da 100 bin konut için kura heyecanı

TOKİ tarafından gerçekleştirilen “500 Bin Sosyal Konut Projesi”nin İstanbul ayağ ...

Yeni evlilikler Kelebek Etkisi ile şekilleniyor
  • 24.04.2026 10:58

Yeni evlilikler Kelebek Etkisi ile şekilleniyor

Kelebek Mobilya, evlilik hazırlığında olan çiftlere geniş koleksiyon dünyasıyla ...

COP31 Başkanı Bakan Kurum Berlin’de iklim bakanlarına hitap etti
  • 21.04.2026 15:40

COP31 Başkanı Bakan Kurum Berlin’de iklim bakanlarına hitap etti

Berlin’de düzenlenen Petersberg İklim Diyaloğu Toplantısında konuşan COP31 Başka ...

Bafra Millet Bahçesi, Samsun'a nefes oldu
  • 20.04.2026 15:32

Bafra Millet Bahçesi, Samsun'a nefes oldu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ...

Piyalepaşa İstanbul Premium’da yüzde sıfır faiz fırsatı
  • 13.04.2026 14:23

Piyalepaşa İstanbul Premium’da yüzde sıfır faiz fırsatı

Piyalepaşa İstanbul’un yeni etabı ‘Piyalepaşa İstanbul Premium’ yatırımcılara&nb ...