TOKİ'nin indirim kampanyası yarın sona erecek

TOKİ'nin indirim kampanyası yarın sona erecek

TOKİ Başkanı Ergün Turan, yarın sona erecek indirim kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların başvurularını yapmaları gerektiğini belirtti.

TOKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Turan, kampanyadan yararlanıp tapularını hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının en geç yarına kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerektiğini bildirdi.

Kampanyaya 15 binin üzerinde başvuru olduğuna işaret eden Turan, daha önce TOKİ'den konut ve iş yeri sahibi olan vatandaşların, yaklaşık 820 milyon lira para yatırdığını ve borçlarını sıfırladığını ifade etti.

Kampanyaya başvuruların 21 Ağustos'ta başladığını aktaran Turan, "Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın son başvuru tarihine kadar başvurularını yapması gerekir. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak." değerlendirmesini yaptı.

"İlgiden memnunuz"

Ergün Turan, indirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki konut ve iş yeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla TOKİ'ye ödemekle yükümlü oldukları herhangi bir borcunun bulunmaması gerektiğini bildirdi.

Kampanya kapsamındaki konut alıcılarının borç bakiyelerini kapatarak söz konusu indirimden faydalanmak istemeleri halinde gayrimenkul satış sözleşmesini imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi kullanabileceklerine dikkati çeken Turan, şunları kaydetti:

"Yüzde 20 indirim kampanyasına vatandaşlarımızın gösterdiği ilgiden memnunuz. Vatandaşlarımızın bu ilgisi yaşanan tüm sıkıntılara rağmen milletimizin, ülkemizin ekonomisine ve geleceğine duyduğu güvenin önemli bir kanıtıdır. Ayrıca birikimlerin konut amaçlı kullanılması da sektörümüze duyulan güven ve ilginin göstergesidir."

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOKİ'den 51 şehirde 540 gayrimenkul müzayedesi
  • 04.08.2026 15:58

TOKİ'den 51 şehirde 540 gayrimenkul müzayedesi

TOKİ, 41 ilde 235 konutu ve 30 ilde 305 iş yerini açık artırma yöntemi ile satış ...

İstanbul'a 15 bin kiralık konut geliyor
  • 03.08.2026 09:59

İstanbul'a 15 bin kiralık konut geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Progra ...

TOKİ, 49 İlde 737 arsayı açık artırmayla satacak
  • 28.07.2026 10:03

TOKİ, 49 İlde 737 arsayı açık artırmayla satacak

TOKİ, Ağustos ayında 737 arsayı açık artırma yöntemiyle satacak. ...

TOKİ Başkanı Sungur Malatya’da
  • 22.07.2026 12:25

TOKİ Başkanı Sungur Malatya’da

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mustafa Levent Sungur, şehirlerin yalnızca de ...

TOKİ'den kamuoyuna duyuru!
  • 13.07.2026 16:39

TOKİ'den kamuoyuna duyuru!

TOKİ afet bölgelerinde çıkarılan iddialar için açıklama yaptı. ...

TOKİ Açık Satış Kampanyası bugün başlıyor
  • 15.06.2026 10:00

TOKİ Açık Satış Kampanyası bugün başlıyor

TOKİ Açık Satış bugün başlıyor. 64 şehirde 20 bin konut, uygun ödeme koşulları i ...