maritbet girişmaritbet
TOKİ gazetecilerin de yuvasını yapacak

TOKİ gazetecilerin de yuvasını yapacak

Basın İlan Kurumu ile TOKİ, Medya Mensuplarını Konut Edindirme Projesi kapsamında ön protokol imzaladı.

Türkiye'deki gazetecilerin kira ve konut sorununa çözüm bulmak için Basın İlan Kurumu'nun başlattığı 'Medya Mensuplarını Konut Edindirme Projesi' çalışmaları kapsamında Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Basın İlan Kurumu tarafından ön protokol imzalandı.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ile yaptığı görüşmeler sonucu gazetecilerin kira ve konut sorunlarını çözmek için bir adım daha atıldı.

Birinci etabında hiç evi bulunmayan gazetecilere öncelik verilecek proje Kayaşehir bölgesinde inşa edilecek. İnşaat ve diğer altyapı çalışmalarını gerçekleştirecek olan TOKİ, arazi tesbiti ve konut tiplerinin belirlenmesi çalışmalarına da başladı. Medya Mensuplarını Konut Edindirme projesi çalışmalarının yılbaşına kadar tamamlanması bekleniyor. Projenin detayları ise çalışmaların tamamlanmasının ardından Medyadan Sorumlu Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın katılımıyla gerçekleşecek basın toplantısıyla açıklanacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul Ataşehir TOKİ konutları teslim edildi
  • 27.02.2026 15:39

İstanbul Ataşehir TOKİ konutları teslim edildi

TOKİ tarafından İstanbul Ataşehir Şerifali Çiftliği 1. Etap'ta yapımına başlanan ...

Kocaeli Cedit Mahallesi kentsel dönüşümünde sona gelindi
  • 26.02.2026 15:22

Kocaeli Cedit Mahallesi kentsel dönüşümünde sona gelindi

Kocaeli’nin deprem riski taşıyan, gecekondu yoğunluklu en eski yerleşimlerinden ...

TOKİ İzmir Selçuk'ta 543 sosyal konut teslim ediliyor
  • 13.02.2026 17:11

TOKİ İzmir Selçuk'ta 543 sosyal konut teslim ediliyor

TOKİ tarafından İzmir Selçuk Zafer Mahallesi'nde yapımı tamamlanan sosyal konutl ...

TOKİ’den 6 Şubat yıldönümüne özel paylaşım
  • 06.02.2026 17:18

TOKİ’den 6 Şubat yıldönümüne özel paylaşım

TOKİ, 6 Şubat depremlerinin yıldönümü vesilesiyle sosyal medya hesaplarından "Tü ...

İzmir Seferihisar'da 516 sosyal konut teslim ediliyor
  • 29.01.2026 14:06

İzmir Seferihisar'da 516 sosyal konut teslim ediliyor

TOKİ, İzmir Seferihisar Camiikebir Mahallesi'nde tamamladığı konutları teslimata ...