maritbet girişmaritbet
TOKİ'den yüzde 15 peşinatla daire!

TOKİ'den yüzde 15 peşinatla daire!

TOKİ; İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Diyarbakır, Mersin ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 36 ilde, 123 iş yeri ile 49 konutu açık artırma ile satışa çıkarıyor.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Diyarbakır, Mersin ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 36 ilde, 123 iş yeri ile 49 konutu açık artırma ile satışa çıkarıyor. Taşınmazlar yüzde 15 peşin 120 ay vade ile satışa sunulacak. İşyerleri 21 bin lira, konutlar ise 44 bin liradan başlayan cazip fiyatlarla satılacak.  Satışı yapılacak taşınmazlar arasında İstanbul Gaziosmanpaşa'da işyeri ile Ankara Atatürk Orman Çiftliği ve Mersin Taşucu'da konut da bulunuyor.

26 Nisan Perşembe günü saat 14:00'da yapılacak işyeri ve konut satış müzayedesi Eskidji firmasının İstanbul'daki merkezinde gerçekleştirilecek. Müzayedeye TOKİ merkez binasından canlı bağlantı, Adana Seyhan'da bulunan Mavi Sürmeli Otel'den de sesli bağlantı yapılarak teklifler alınabilecek. İşyeri ve konutlardan almak isteyenler ayrıca www.eskidji.com internet adresinden de söz konusu taşınmazlar için teklif verebilecekler.

Yüzde 15 peşin 120 ay vade

TOKİ'nin 36 ilde açık artırma yöntemiyle satışa sunacağı 123 işyeri ile 49 konut yüzde 15 peşin 120 ay vade ile satılacak. Adana Kürkçüler Projesi kapsamındaki konutlar ise yüzde 10 peşin 180 ay vadeli satışa sunulacak.

Ankara Yenimahalle'de Atatürk Orman Çiftliği'nin karşısındaki alanda TOKİ tarafından yapılan konutlardan kalan son daire de müzayedeye çıkacak gayrimenkuller arasında bulunuyor. Bu dairenin açık arttırmadaki açılış bedelli 348 bin lira.

Yavuz Karaman-Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul Ataşehir TOKİ konutları teslim edildi
  • 27.02.2026 15:39

İstanbul Ataşehir TOKİ konutları teslim edildi

TOKİ tarafından İstanbul Ataşehir Şerifali Çiftliği 1. Etap'ta yapımına başlanan ...

Kocaeli Cedit Mahallesi kentsel dönüşümünde sona gelindi
  • 26.02.2026 15:22

Kocaeli Cedit Mahallesi kentsel dönüşümünde sona gelindi

Kocaeli’nin deprem riski taşıyan, gecekondu yoğunluklu en eski yerleşimlerinden ...

TOKİ İzmir Selçuk'ta 543 sosyal konut teslim ediliyor
  • 13.02.2026 17:11

TOKİ İzmir Selçuk'ta 543 sosyal konut teslim ediliyor

TOKİ tarafından İzmir Selçuk Zafer Mahallesi'nde yapımı tamamlanan sosyal konutl ...

TOKİ’den 6 Şubat yıldönümüne özel paylaşım
  • 06.02.2026 17:18

TOKİ’den 6 Şubat yıldönümüne özel paylaşım

TOKİ, 6 Şubat depremlerinin yıldönümü vesilesiyle sosyal medya hesaplarından "Tü ...

İzmir Seferihisar'da 516 sosyal konut teslim ediliyor
  • 29.01.2026 14:06

İzmir Seferihisar'da 516 sosyal konut teslim ediliyor

TOKİ, İzmir Seferihisar Camiikebir Mahallesi'nde tamamladığı konutları teslimata ...