maritbet girişmaritbet
TOKİ'den emeklilere müjde

TOKİ'den emeklilere müjde

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) emeklilerin ev sahibi olması noktasında yeni sezonda ilk çalışmayı Erzurum'dan başlatacak.

Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, emeklilere konut projesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen arsaların resmi yazılarını Toplu konut idaresine yetkililerine teslim etti.

Beraberinde başkan yardımcısı Lütfü Yıldız ile Ankara'da temaslarda bulunan Dernek Başkanı Ahmet Degen, Toplu Konut idaresi finansman daire Başkanı Ayhan Karaca ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerinde emeklilere konut için tahsis edilen arsaların resmi yazısını Karaca'ya teslim eden Degen, yeni sezon için Ayhan Karaca'dan söz aldı. Toplu Konut İdaresi Daire Başkanı Ayhan Karaca'da "Emeklilerin konut projesinde daha önce 700 daireyi teslim ettik. Erzurum derneği başkanı bu konuda bizimle çok sıkı temaslar yaptı. sezonun başlaması ile birlikte bizlerde TOKİ olarak ilk etap çalışmasını Erzurum'dan başlatacağız" dedi. 

DEGEN'DEN TOKİ'YE TEŞEKKÜR 

Türkiye Emekliler Derneği Erzurum şube Başkanı Ahmet Degen ise, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen tarafından emeklilerimize konit için arsa tahsisi yapılmıştı. Resmi yazıların hazırlanmasından sonra Ankara'da Toplu Konut İdaresi yetkilileri ile temaslarımızı hızlandırdık ve finansman daire Başkanı Ayhan Karaca'dan söz aldık. Yaz sezonunun başlaması ile birlikte TOKİ ilk çalışmayı Erzurum'dan başlatacak. Emekliler Derneği olarak bizlerde siyasilerimizin de destekleri ile bu işin takipçisi olacağız. Özellikle Toplu Konut İdaresi yetkililerinin bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Dernek yönetimi olarak yaptığımız çalışmaların karşılığını yavaş yavaş alıyoruz. Üyelerimizden tek isteğimiz biraz sabırlı olmaları. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte TOKİ, Erzurum'da yoğun bir çalışma yapacak ve en kısa sürede tamamlanan konutlar emeklilerimize tahsis edilecek" dedi.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOKİ Açık Satış Kampanyası bugün başlıyor
  • 15.06.2026 10:00

TOKİ Açık Satış Kampanyası bugün başlıyor

TOKİ Açık Satış bugün başlıyor. 64 şehirde 20 bin konut, uygun ödeme koşulları i ...

TOKİ’nin 64 ilde satacağı konutların örnek daire görselleri yayında!
  • 08.06.2026 10:56

TOKİ’nin 64 ilde satacağı konutların örnek daire görselleri yayında!

TOKİ 64 ilde 20 bin daireyi satışa çıkarıyor. Satışa çıkarılacak konutların örne ...

10 soru ve cevapta TOKİ açık satış kampanyası
  • 05.06.2026 17:02

10 soru ve cevapta TOKİ açık satış kampanyası

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ’nin 64 ili kapsa ...

TOKİ'den kurasız ev sahibi olma fırsatı: 64 ilde 20 bin konut!
  • 04.06.2026 14:56

TOKİ'den kurasız ev sahibi olma fırsatı: 64 ilde 20 bin konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren To ...

Adana Çukurova'da 980 sosyal konut teslim ediliyor
  • 04.06.2026 13:31

Adana Çukurova'da 980 sosyal konut teslim ediliyor

TOKİ'nin Adana Çukurova'da inşa ettiği 980 sosyal konut hak sahiplerine tes ...

Sarıgazi Mahallesi'nde sosyal konutlar tamamlandı
  • 24.05.2026 23:27

Sarıgazi Mahallesi'nde sosyal konutlar tamamlandı

TOKİ tarafından İstanbul Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi'ndeki konutlar tamamlanar ...