maritbet girişmaritbet
TOKİ, Beyşehir'de 99 aileyi ev sahibi yaptı!

TOKİ, Beyşehir'de 99 aileyi ev sahibi yaptı!

Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesinde yapımı tamamlanan TOKİ konutları, anahtar teslim töreni ile hak sahiplerine teslim edildi.

Beyşehir Belediyesi öncülüğünde TOKİ İdaresi Başkanlığı tarafından Huğlu Mahallesinde hayata geçirilen toplu konut projesi yörede yaşayıp ev hayali kuran 99 aileyi ev sahibi yaptı. Düzenlenen törende konutlarının anahtarlarına kavuşan ve yeni evlerine taşınmaya hazırlanan aileler büyük bir mutluluk yaşadı. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, ilçenin av tüfeği üretim merkezlerinden Huğlu Mahallesinde yaşayan mahalle sakinlerinden gelen talep üzerine Beyşehir Belediyesinin girişimleri sonucu bir süre önce yerleşimde TOKİ Başkanlığı bünyesinde toplu konut projesinin hayata geçirilmesi için çalışmalara başlandığını hatırlatarak, "Huğlu Mahallemizde 110 metrekarelik alana sahip 18 adet 3+1, 75 metrekarelik ise 2+1 olmak üzere toplamda 99 konut inşa edildi. Huğlu Mahallesi sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Darısı inşallah diğer dış mahallelerimize” dedi. 

Huğlu Mahallesi Muhtarı Mehmet Harman ise, 2019 yılı başları itibariyle hak sahiplerine anahtar teslimlerini yaptıklarını ve konut sahibi olanların tamamının gerçekten ihtiyacı oluşan kişilerden oluştuğunu belirterek, proje dolayısıyla katkısı olan herkese teşekkür etti. TOKİ konutu hak sahiplerinden Özgür Yücel, yeni dairelerinin anahtarlarına kavuşmanın sevinç ve heyecanını tüm aileler gibi kendilerinin de yaşadığını dile getirirken, Ahmet Zor, yeni evlerine taşındıktan sonra aile olarak çok rahat edeceklerini düşündüklerini belirtti. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOKİ’nin 64 ilde satacağı konutların örnek daire görselleri yayında!
  • 08.06.2026 10:56

TOKİ’nin 64 ilde satacağı konutların örnek daire görselleri yayında!

TOKİ 64 ilde 20 bin daireyi satışa çıkarıyor. Satışa çıkarılacak konutların örne ...

10 soru ve cevapta TOKİ açık satış kampanyası
  • 05.06.2026 17:02

10 soru ve cevapta TOKİ açık satış kampanyası

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ’nin 64 ili kapsa ...

TOKİ'den kurasız ev sahibi olma fırsatı: 64 ilde 20 bin konut!
  • 04.06.2026 14:56

TOKİ'den kurasız ev sahibi olma fırsatı: 64 ilde 20 bin konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren To ...

Adana Çukurova'da 980 sosyal konut teslim ediliyor
  • 04.06.2026 13:31

Adana Çukurova'da 980 sosyal konut teslim ediliyor

TOKİ'nin Adana Çukurova'da inşa ettiği 980 sosyal konut hak sahiplerine tes ...

Sarıgazi Mahallesi'nde sosyal konutlar tamamlandı
  • 24.05.2026 23:27

Sarıgazi Mahallesi'nde sosyal konutlar tamamlandı

TOKİ tarafından İstanbul Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi'ndeki konutlar tamamlanar ...