maritbet girişmaritbet
TOKİ Ankara İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

TOKİ Ankara İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde yapılacak 800 konut için hak sahipleri belirlendi.

Sincan Belediyesi Rüstem Altunbaş Konferans Salonu'ndaki kura çekimi töreni, Ankara 15. Noter huzurunda gerçekleştirildi. Projeye başvuran katılımcılar arasında hak sahibi olanların isimleri okundu.

Sevim Genççınar, AA muhabirine, kurada isminin çıkmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kiracı olarak oturduğu evininin satıldığını anlatan Genççınar, "6 yıldır kirada oturuyorduk. Ev sahibimiz sattı başka birine. Biz de 6 ay sonra çıkacaktık." diye konuştu.

Genççınar, kirada oturan herkesin ev sahibi olması için dua ettiğini belirterek, "Allah duamı kabul etti. Çok mutluyum. Evin çıkacağını hissediyordum ve dua ediyordum. Evi olmayanlar, kirada oturanlar geç kalmasınlar gelsinler başvursunlar, herkese nasip olsun." ifadelerini kullandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ'nin hayata geçirdiği, Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi "İlk Evim, İlk İş Yerim" kapsamında başkentteki 18 bin 450 hak sahibini belirlemek için kura çekimi gerçekleştirilecek.

İlki Kahramankazan ilçesi için çekilen kuralar, 12 Ocak'a kadar diğer ilçeler için devam edecek.

  • Etiketler:

Yorum Yaz