maritbet girişmaritbet
TOKİ 330 lira taksitle daire satıyor!

TOKİ 330 lira taksitle daire satıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) alt gelir grubu konut projesi kapsamında 330 lira taksitle daire satıyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü'nde alt gelir grubu konut projesi kapsamında 180 ay vadeyle 330 lira taksitle 93 metrekare daire satıyor. TOKİ'den daire almak isteyenler 31 Mayıs 2010 tarihine kadar T. Halk Bankası A.Ş. Eskişehir şubesine başvuracaklar.

 
Metrekaresi..........93.91
Fiyatı...............67.549
Peşinat oranı........% 12
Peşinat miktarı......8.106
Vade.................180 ay
Taksit...............330 TL

Metrekaresi..........94.57
Fiyatı...............78.546
Peşinat oranı........% 12
Peşinat miktarı......9.426
Vade.................180 ay
Taksit...............384 TL
 
TOKİ'nin şartları

1. T.C. vatandaşı olması,
2. Eskişehir il sınırları içerisinde en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması, Şehit Aileleri, Maluller (Terör Malulleri) ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 5 (beş) yıldır il sınırları içerisinde ikamet ediyor olması il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.
3. Toplu Konut Idaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut Idaresinden konut kredisi kullanmamış olması, (Şehit Aileleri, Maluller (Terör Malulleri) ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç)
4. Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı bagımsız herhangi bir gayrimenkulün olmaması, (Şehit Aileleri, Maluller (Terör Malulleri) ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç)
5. 30 yaş ve üzerinde olması gerekmekte olup, ancak, Eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır. Babası veya hem babası hem de annesi vefat etmiş yetim bayanlarda (bekar) yaş şartı 25 yaş ve üzeri olarak belirlenmiştir.
6. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 2.000 TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 2.000 TL.olması gerekmektedir.)
7. Ayrıca, yukarıdaki başvuru şartlarına sahip olan;
“Şehit Aileleri, Maluller (Terör Malulleri) ile Dul ve Yetimlerinin” ,
“İstiklal Savaşı Gazisi, Kore Gazisi, Kıbrıs ve Vatani Hizmet Gazilerinin” ,
“En az % 50 Özürlü Vatandaşlarımızın,
“Diğer alıcı adaylarının”
Başvuruları ayrı olarak 4 kategoride kabul edilecektir.
8. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.
BAŞVURU İŞLEMLERİ :
Başvuru sahipleri;
1. T. Halk Bankası A.Ş Eskişehir Şubesi'nden kategorisine göre, 2 nüsha Başvuru Formu temin edecektir.
2. Başvuru Formunu 2 nüsha halinde doldurarak ve aşagıda yer alan belgelerle 17-31 Mayıs 2010 tarihleri arasında T.Halk Bankası A.Ş Eskişehir Şubesi'ne başvuracaklardır. Başvuru sırasında, vatandaşların 2 nüsha halinde doldurdukları Başvuru Formları Banka tarafından kategorisine göre numaralandırılarak bir nüshası başvuruda istenilen evraklarla teslim alınacak ve 1 nüshası da başvuru sahibine geri verilecektir.
3. Kimlik tespiti için Nüfus Cüzdanı ibraz etmek şartı aranacaktır. Başvurular şahsen yapılacaktır.
Başvuruların kabul edileceği yer: T.Halk Bankası A.Ş. Eskişehir Şubesi
BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BİLGİ VE BELGELER :
Başvuru sahipleri,
Nüfus Cüzdanı fotokopisini,
Başvuru sahibinin adına ve ikametgah ilmühaberinde yer alan adresine göre düzenlenmiş bir adet fatura (son 3 aya ait dogalgaz, elektrik, su, telefon vs.) fotokopisini, (Başvuru sahibinin adına kayıtlı fatura bulunmaması durumunda, başvuru sahibinin eşinin, çocuklarının, annesinin ve/veya babasının adına ikametgah ilmühaberi adresine göre düzenlenmiş fatura da kabul edilecektir.)
Ikametgah ilmühaberini, (Eskişehir il sınırları içerisinde en az 3 (üç ) yıldır ikamet ettigine dair), (Şehit Aileleri, Maluller (Terör Malulleri) ile Dul ve Yetimleri
kategorisinde başvuranlar 5 (beş ) yıllık ikametgah ilmühaberi ibraz edecektir.
T.C. Kimlik Numaralarını, (Aile bireylerinin)
Ayrıca, Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimleri, kredi kullanım durumuna göre T.C. Emekli Sandıgından alacakları “Belgeyi”
Gaziler'de T.C. Emekli Sandıgı Genel Müdürlügünden alacakları
“Gazi Kimlik Belgesi”ni,
Özürlü vatandaşlarımız, Özürlüler Idaresi tarafından verilen kimlik kartının fotokopisi veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden
alınmış sağlık heyet raporunu (en az % 50 özürlü olduguna dair) Ibraz edeceklerdir.
Başvuru sahipleri, Başvuru Formunda istenilen diger bilgileri vermekle yükümlü olacak olup, ayrıca başvuru formu imzalayarak kendisinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının kira, faiz geliri vb gelirinin olmadıgını beyan edecektir.
Başvuru Formu ile birlikte yukarıda yer alan belgeler eksiksiz olarak T.Halk Bankası A.Ş. Eskişehir Şubesi'ne teslim edilecektir. Eksik evrak ibraz edenler kuraya katılma haklarını kaybedeceklerdir.
 

TOKİ iltişim bilgileri:

Adres: Bilkent Plaza B1 Blok 06530 Bilkent/ANKARA

Tel: (312) 266 76 80

Faks: (312) 266 77 39

Web: www.toki.gov.tr

  • Etiketler:

Yorum Yaz