maritbet girişmaritbet
TOKİ, 10 günde rekor sayıda konut sattı

TOKİ, 10 günde rekor sayıda konut sattı

Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) başlattığı yılın ilk satış kampanyasında, piyasaya sunulan 6 bin 758 konutun 3'te biri 10 günde satıldı

Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) başlattığı yılın ilk satış kampanyasında, piyasaya sunulan 6 bin 758 konutun 3'te biri 10 günde satıldı.
İdare, 10 Ocak'ta satışa çıkardığı 6 bin 758 konutun 2 bin 312'sinin satışını dün itibariyle tamamladı.
TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, çekilişsiz kurasız, başvuru önceliğine göre satışa çıkarılan konutlardan almak isteyenlere, 6 bin liradan başlayan peşinat ve 20 yıla kadar vade seçenekleri sunuluyor. Yetkilendirilmiş bankalar ve satış ofisleri aracılığıyla vatandaşın isabetli tercih yapmasına katkı sağlanıyor.
Konut satışları açısından durgun geçen kış aylarının, TOKİ'nin uygun ödeme şartlarındaki satış kampanyasıyla hareketlendiği belirtilen açıklamada, aralarında Ankara, İstanbul ve İzmir'in de yer aldığı 45 il ve 101 projede yer alan 6 bin 758 konutun 10 Ocak'ta satışa çıkarıldığı hatırlatıldı.

OSMANİYE, BAYBURT, BARTIN VE KOCAELİ'NDEKİ KONUTLARIN TAMAMI SATILDI
Kampanyanın ilk 10 gününde toplam konut sayısının yaklaşık 3'de birine denk gelen 2 bin 312 konutun satıldığı belirtilen açıklamada, Osmaniye, Bayburt, Bartın ve Kocaeli'ndeki konutların tamamının satıldığı, Niğde'de 1, Amasya'da 3 ve Diyarbakır'da 4 konut kaldığı bildirildi.
Konut satış kampanyası, 31 Mart'a kadar devam edecek. Satışa sunulan konutlardan almak isteyenler, yetkilendirilmiş bankalar ve TOKİ satış ofislerine başvurabilecek.
 

Web: www.toki.gov.tr

 

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz