maritbet girişmaritbet
Kayseri'de 3 saatte 64 milyonluk iş yeri satıldı!

Kayseri'de 3 saatte 64 milyonluk iş yeri satıldı!

TOKİ güvencesinde Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Mobilyacılar Sitesi'nde 32 ticari işyeri ilgi odağı oldu.

Erciyes Kss Mobilya Kent içerisinde bulunan ve Emlak Yönetim aracılıyla yüzde 10 peşin-120 ay vade ile satışa sunulan işyerleri yüksek katılımla yeni sahiplerini buldu. 242 bin 200 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkan işyerleri, açık artırmada üç saat gibi kısa sürede 32 işyerinin hepsi satılarak, 64 milyon TL gelir elde edildi.

İhalede konuşma yapan Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya; "Kayseri mobilyasının toptan ve perakende olarak yurt içinde ve yurt dışında daha fazla pay almasını sağlamak amacıyla başladığımız projeleri tek tek hayata geçiriyoruz. Kooperatif olarak her zaman ilklere İmza attık. 763 adet 400.000 m2 kapalı üretim yerleri şu an faaliyette, Mobilya'nın AR-GE merkezi MOBİTEK tamamlandı çalışıyor, Türkiye'nin ilk çatı uygulamalı GES Kooperatifi tesisi şu anda sitemizin kullandığı elektriği doğal yollardan güneşten üretiyor, Mobilya sektöründe yeniliğin öncüsü olacak Green Paint Su Bazlı Boya tesisi inşaatı tamamlanmak üzere ve çok yakında açılacak olan KUMSmall Factory AVM ile Kayseri Mobilyasını vitrine çıkarıyoruz. Mobilyadan-giyime, ayakkabıdan-çantaya, halıdan-aydınlatmaya, eğlenceden-yeme içmeye kadar tam bir yaşam alanı olarak karma bir Avm formatında yılın 365 gün daimî fuar alanı olarak sektöre hizmet edecek'' dedi.

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük Alışveriş merkezi unvanını elinde bulunduran KUMSMALL FACTORY AVM bölgedeki illere perakende yurt içi ve yurt dışına toptan satış sloganı ile mobilya sektörünün yeni buluşma noktası olacak diyen Başkan Sarıkaya; ihaleye katılan kişi ve firmalara teşekkür ederek hayırlı uğurlu olmasını temennisinde bulundu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Kurum'dan 2B alanlarına tapu müjdesi
  • 22.05.2025 09:59

Bakan Kurum'dan 2B alanlarına tapu müjdesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2B alanlarının mülkiy ...

Şahinbey'de 714 sosyal konutun teslimatı başladı
  • 16.05.2025 17:14

Şahinbey'de 714 sosyal konutun teslimatı başladı

Gaziantep Şahinbey Burçkarakuyu Mahallesi'nde yapımına başlanan 714 sosyal konut ...

Bakan Kurum: "İstanbul'da önceliğimiz 3.3 milyon bağımsız bölüm"
  • 12.05.2025 11:47

Bakan Kurum: "İstanbul'da önceliğimiz 3.3 milyon bağımsız bölüm"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş’taki ba ...

Bakan Kurum: "Beklenen depreme, özlenen dönüşümle cevap vermek durumundayız"
  • 08.05.2025 16:38

Bakan Kurum: "Beklenen depreme, özlenen dönüşümle cevap vermek durumundayız"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Valiliği’nde ...

Bakan Kurum: "İstanbul'da 25 bin 17 bina incelendi"
  • 30.04.2025 10:08

Bakan Kurum: "İstanbul'da 25 bin 17 bina incelendi"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: 25 bin 17 binayı ince ...

Bakan Kurum: "Gelin hep birlikte İstanbul'umuzu dönüştürelim"
  • 24.04.2025 13:32

Bakan Kurum: "Gelin hep birlikte İstanbul'umuzu dönüştürelim"

İstanbul’da meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremin ardından AFAD’da koordinas ...