maritbet girişmaritbet
Ankara’da 377 TL taksitle ev

Ankara’da 377 TL taksitle ev

TOKİ, Ankara'da yaptığı bin 29 konutu satışa çıkarıyor. Çekissiz-kurasız başvuru önceliğine göre yapılacak satışlarda taksitler 377 TL'den başlıyor

BAŞBAKANLIK Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Gölbaşı ve Yapracık Projesi kapsamında yaptığı bin 29 konutu saüşa çıkarıyor. Gölbası'nda satışta olan konutlara ek olarak 172 konutu ilave eden TOKİ, Yapracık Projesi kapsamında yapımını sürdürdüğü 857 konutu satışa çıkardı.
 

Çekilişsiz kurasız

TOKİ, konut satışlarının devam ettiği Gölbaşı-Örencik ve Yapracık (Eskişehir Yolu) projelerine bin 29 yeni konut ilave etti. Çekissiz-kurasız başvuru önceliğine göre yapılacak satış kampanyasından yararlanmak isteyenler TOKİ satış ofisleri ile yetkili bankalara başvurabilecek. Yapracık konutlan 10 bin liradan başlayan peşinat ve 120 ay vade ile sansa çıkarılırken, GölbaşıÖrencik Konutlan yüzde 10 peşinat ve 144 ay vadeli olarak satılacak.
 

Son gün 30 Haziran

Gölbaşı-örencik Konutlan 377 lira taksitlerden başlarken, Yapracık konutları 415 liradan başlıyor. TOKİ'nin Ankara'da başlattığı kampanya 30 haziran 2011'de bitiyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz