maritbet girişmaritbet
Varyap Plaza Pendik’te metrekaresi 3 bin liraya ofis!

Varyap Plaza Pendik’te metrekaresi 3 bin liraya ofis!

Varyap kalitesini hızla gelişen Pendik’e taşıyan Varyap Plaza Pendik, bölgenin çehresini değiştirecek. 2013’te anahtar teslimleri yapılacak projede cazip ödeme kolaylıkları sunuluyor

 

Varyap kalitesini hızla gelişen Pendik'e taşıyan Varyap Plaza Pendik, bölgenin çehresini değiştirecek. 2013'te anahtar teslimleri yapılacak projede cazip ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Pendik'te inşa edilen Varyap Plaza'da ofislerin metrekare birim fiyatı 3 bin lira ile 4 bin lira arasında değişirken, dükkanların metrekare birim fiyatları ise 5 bin liradan başlıyor ve 6 bin 500 liraya kadar artış gösterebiliyor. Halkbankası'ndan 120 aya varan vadelerle kredinin kullanıldığı projede yüzde 18 KDV ve noter masrafları da fiyata dahil.

Neden Pendik?

Pendik, yeni ulaşım olanakları ile dünyaya açılan bir iş merkezi konumunda. Marka otellerin sayısının hızla artması, global ve ulusal birçok firmanın işyerlerini bu bölgeye taşıması bölgenin giderek hareketlendiğini gösteriyor. Varyap Plaza Pendik, Sabiha Gökçen Havalimanı, Gebze Organize Sanayi Sitesi, Tuzla Tersanesi ve Pendik Marina'ya çok kısa mesafede ve E-5 karayolu üzerinde direkt giriş çıkışı ile ofisler için ideal bir adres seçeneği…

Varyap prestiji ile fark yaratma imkanı

Türkiye'nin en büyük ve prestijli projelerinde imzası bulunan Varyap, Pendik'te gelişimin öncülüğü üstlenmek için Varyap Plaza Pendik'i hayata geçiriyor.

Varyap Plaza Pendik'e kimler yatırım yapıyor?

Varyap Plaza Pendik, Kartal-Gebze hattında ilk ve tek A sınıfı ofis projesi. 55 m²'den 325 m²'ye kadar farklı büyüklüklerde 278 adet ofis ve ticari alan yapı ve gıda marketleri, ilaç firmaları, sigorta acenteleri, kargo şirketleri, mali müşavirler, gümrük müşavirleri, avukatlar, doktorlar ve bölgedeki KOBİ'ler için ideal bir ofis ortamı sunuyor. Proje sabit kira getirisiyle kısa sürede kendini amorti ediyor.

Varyap Plaza Pendik sakinlerine hangi imkanları sunuyor?

Toplam 43.000 m² kapalı alana sahip ve 9 kattan oluşan Varyap Plaza, ikinci katından itibaren, panoramik Marmara Denizi ve Adalar manzarası ile sahiplerine eşsiz bir çalışma ortamı sunuyor. Proje,farklı büyüklüklerde toplantı salonları, kapalı otopark, resepsiyon ve güvenlik hizmetleri, kafe ve restoranlar, teras gibi özellikleriyle A sınıfı ofis deneyimi yaşatıyor.

Pendik'te yeşil bina ayrıcalığı

Varyap, her projesinde olduğu gibi “Yeşil Bina” kriterlerini Varyap Plaza Pendik'te de hayata geçiriyor, projeyi İngiliz Yeşil Bina Değerlendirme Sistemi BREEAM sertifikası kriterlerine uygun olarak inşa ediyor.

Varyap Plaza İletişim Bilgileri

Web: http://www.varyapplaza.com/

Telefon: 444 54 56

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Varyap Plaza lansmanından kareler yayında
  • 21.12.2011 18:21

Varyap Plaza lansmanından kareler yayında

Pendik'te inşa edilen Varyap Plaza'nın basın lansmanı yoğun ilgi gördü ...

Varyap Plaza Pendik'in inşaatı tamamlandı
  • 05.07.2014 11:25

Varyap Plaza Pendik'in inşaatı tamamlandı

Teslimlerin 30 Haziran’dan itibaren başlayacağı projede Pendik’te hayata geçiril ...

Varyap Ofis Pendik'te 60 ay sıfır faiz imkanı
  • 24.06.2014 10:37

Varyap Ofis Pendik'te 60 ay sıfır faiz imkanı

Ofis ve dükkanlardan meydana gelen Varyap Plaza'da sona gelindi. 30 Haziran'da t ...

Varyap Plaza Pendik'te 60 ay sıfır faiz fırsatı
  • 16.04.2014 09:45

Varyap Plaza Pendik'te 60 ay sıfır faiz fırsatı

Varyap Plaza Pendik'te teslime hazır teraslı bahçe ofislerinde keyifli çalışma a ...