maritbet girişmaritbet
Collezione Fas'ta ilk mağazasını açtı!

Collezione Fas'ta ilk mağazasını açtı!

Türkiye hazır giyim sektörünün öncü markası Collezione Fas’taki ilk mağazasını açtı. Yerel bir firmanın stratejik ortaklığı ile açılan Collezione mağazası ile Fas hazır giyim pazarı renklenmeye başlayacak

 

Türkiye moda sektörünün öncü markalarından olan Collezione  25 yıl önce  ‘hesaplı ürün, hesaplı moda anlayışı' ile çıktığı yola,  ‘Fast –Fresh- Fashion Ürün' anlayışı (hızlı ve taze moda ürün) ile devam ediyor.  Collezione, sezon trendlerini yansıtan moda ürünlerini kadın, erkek ve aksesuar gruplarında müşterilerine sunuyor. ‘Erişilebilir' modanın öncüsü olan Collezione, 19 ülkede 50'ye yakın satış noktasında hizmet veriyor.  Büyüme odaklı bir firma olan Collezione'nin şu andaki vizyonu yurt dışında büyümek.
 
T-shirt'ten gömleğe, pantolondan jean'e, trikodan monta, ayakkabıdan saate ve çantaya kadar tüketicilerin ihtiyaç ve isteklerine uygun binlerce çeşidi tüketicilerle buluşturan marka, yurtdışı büyüme planları doğrultusunda geçtiğimiz günlerde Fas'ta mağaza açtı.  Artık Fas da,  Collezione'nin yenilikçi ve moda ürünleri ve sunduğu dinamik ve genç yaşam tarzı ile renklenecek.2013 yılı planlarının başında yer alan yurt dışında büyüme hedeflerini gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Collezione Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Akyiğit, ocak ayında Malezya'da ve Ukrayna'da açtıkları mağazaların hemen ardından şubat ayında da Fas'ta bir mağaza açtıklarını söylüyor. 2013 yılının ilk iki ayında gerçekleşen Asya, Kuzey Afrika ve Doğu Avrupa'daki bu açılımlarının dünya markası olma yolundaki hedeflerine ulaşmak anlamında önemli girişimler olduğunu vurgulayan Akyiğit,  “Fas, Avrupalı markaların hızlı moda anlamında kullandıkları bir üretim üssü olarak biliniyor. Fakat Collezione markasıyla Türkiye'de elde ettiğimiz tecrübe ile artık üretim ülkelerinde de hem yerel hem de global markalarla rekabet ediyoruz” diyor.
 
Hedef pazarlar: Rusya, Polonya ve Çin
 
Malezya'da mağaza açma fikrinin ise oradaki bir perakende firmasının Collezione ile  bağlantıya geçmesiyle geliştiğine değinen Akyiğit,  şöyle devam ediyor: “Biz de bu fırsatı zaten yer almak istediğimiz Asya pazarına girme ve tanıma şansı olarak gördük ve anlaştık. Malezya'da toplam üç noktada yer almayı hedefliyoruz. Ukrayna da hedeflediğimiz öncelikli pazarlar içerisinde yer alıyordu ve orada da ilk mağazamızı çok yakında açıyoruz. İleriye yönelik hedeflediğimiz pazarların başında ise; Rusya, Polonya ve Çin yer alıyor. Yurtdışında büyümeye hızla devam ediyoruz.”
 
Collezione hakkında
 
Türkiye moda sektörünün öncü markalarından Collezione, 1987 yılında ilk mağazasını Bakırköy'de açarak moda markası yolculuğuna adım attı. Bugün ise erişilebilir modanın yaratıcısı Collezione, yurt içinde 200'e yakın satış noktası sahip. Marka, yurtdışında ise 19 ülkede 50'ye yakın satış noktasında hizmet veriyor.  
 
Collezione; modaya duyarlı, dünya trendlerini yakından takip eden genç kitleye hitap ediyor.  Moda severlere; kendi tarzını yansıtan, müzik ve sanattan beslenen, stil sahibi, özgür, yenilikçi, trendy, farklı bir yaşam tarzı sunan marka; yılda 6 koleksiyonu müşterileriyle buluşturuyor. Collezione'nin yaratıcı ve yenilikçi tasarım ekibi,  yılda 4 bin farklı modeli ve 10 bin farklı ürün çeşidini mağazalarda moda tutkunlarına sunuyor.  ‘Hızlı, taze, moda ürün'felsefesiyle hareket eden marka,  insan ve çevre sağlığını büyük önem veriyor. Öyle ki Collezione ürünleri, Collezione laboratuvarlarındaki titiz incelemeler sonucunda raflardaki yerini alıyor. Çeşitliliğe ve yeniliğe açık olan Collezione, ünlü tasarımcılarla çalışarak markaya ivme kazandıran özel tasarımlar üretmeye de devam ediyor. Yeni yapılanma sürecinde yurt içinde ve yurt dışında marka değerini artırıcı girişimlerde bulunarak genç kalmayı ilke edinen marka; özellikle ilk beş yıllık planda yurt dışında büyüme hedefinde ve tüm kaynaklarını bu doğrultuda kullanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin dünyaca ünlü antik kentleri
  • 29.04.2024 12:02

Türkiye'nin dünyaca ünlü antik kentleri

Türkiye'de birçok antik kent bulunuyor. Bu kentlerden tüm dünyada bilinen kentle ...

Çin'de sarmal tasarımlı kitabevi dikkat çekiyor!
  • 24.04.2024 17:16

Çin'de sarmal tasarımlı kitabevi dikkat çekiyor!

Çin'in Shenzhen kentinde bulunan bir kitabevi, sarmal şeklindeki ilginç tasarımı ...

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...