maritbet girişmaritbet
Burak Özçivit reklam zengini oldu

Burak Özçivit reklam zengini oldu

Oyuncu Burak Özçivit, bir içecek firmasının ardından şimdi de daha önce reklam yüzü olduğu şampuan firmasıyla 1 milyon dolara anlaşma yeniledi

Oyuncu Burak Özçivit, bir içecek firmasının ardından şimdi de daha önce reklam yüzü olduğu şampuan firmasıyla 1 milyon dolara anlaşma yeniledi.

Kanal D'deki 'Çalıkuşu'nun 'Kamran'ı Burak Özçivit şampuan markası Clear ile ikinci kez anlaştı. Kanal D'de yayınlanan 'Çalıkuşu'nun 'Kamran'ı Burak Özçivit şampuan markası Clear ile ikinci kez anlaştı. Reklam filmi karşılığında 1.5 milyon TL aldı.  Burak Özçivit 2013 yılında da Clear'ın reklamında oynamış, 1 milyon TL kazanmıştı. Burak Özivit yaklaşık 1.5 ay önce de 2 milyon TL'ye Pepsi'nin yüzü olmuştu.

GAYRİMENKULE YATIRIYOR

Burak Özçivit böylece 1.5 yıl içinde yalnızca reklamlardan 4.5 milyon TL kazanmış oldu. 'Çalıkuşu' dizisinden de bölüm başına 35 bin TL alan Burak Özçivit kazancını gayrimenkule yatırıyor.  Ayrıca babasıyla birlikte açtığı Levent'teki Bali Bey lokantasını zincir yapmayı hedefliyor. Burak Özçivit 'Bali Bey' için de yakında bir reklam filmi çekecek.

Türkiye

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Burak Özçivit, 15 milyon liraya Bodrum'dan yeni villa satın aldı!
  • 25.08.2021 09:19

Burak Özçivit, 15 milyon liraya Bodrum'dan yeni villa satın aldı!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin Bodrum'dan 15 milyon liraya yeni villa s ...

Yılın ilk 4 ayında yük taşımacılığına demir yolları damga vurdu
  • 03.05.2021 10:19

Yılın ilk 4 ayında yük taşımacılığına demir yolları damga vurdu

Ticaretin devamlılığının sağlanmasında ön plana geçen demir yolu yük taşımacılığ ...