maritbet girişmaritbet
Yellow Medya’dan ücretsiz iPhone uygulaması: İstanbul Şehir Rehberi!

Yellow Medya’dan ücretsiz iPhone uygulaması: İstanbul Şehir Rehberi!

Nisan ayından bu yana 20 binden fazla iPhone kullanıcısı tarafından indirilen ücretsiz uygulama İstanbul Şehir Rehberi, şehirdeki mekânları keşfetmek ya da ihtiyaç noktalarına erişmek isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor

 

Nisan ayından bu yana 20 binden fazla iPhone kullanıcısı tarafından indirilen ücretsiz uygulama İstanbul Şehir Rehberi, şehirdeki mekânları keşfetmek ya da ihtiyaç noktalarına erişmek isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor. Yellow Medya'nın geliştirdiği Şehir Rehberi ile restoranlar, barlar, oteller gibi mekânlar ile hastane, polis merkezi, eczane ve ATM gibi ihtiyaç noktalarının detaylı iletişim bilgilerine tek bir dokunuşla ulaşılabiliyor; mekânların lokasyonu harita üzerinde görüntülenebilirken, ayrıntılı yol tarifi alınabiliyor. 
 
Yerel arama alanında lider Yellow Medya tarafından hazırlanan ücretsiz iPhone uygulaması İstanbul Şehir Rehberi, İstanbul'u keşfetmek ya da ihtiyaç duyulan noktalara kolayca erişmek isteyen kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor. Kullanıcılar, İstanbul'un herhangi bir bölgesinde aradıkları restoran, otel, hastane, eczane, banka, konsolosluk, müze gibi on binlerce noktanın detaylı bilgilerine tek dokunuşla kolayca ulaşabiliyorlar.
 
Mekânlar ve ihtiyaç noktalarının içerik bilgilerini Türkiye'nin en büyük e-rehberi Yellow.com.tr'den alan İstanbul Şehir Rehberi, bugüne kadar hazırlanan en doğru, en güncel ve en kapsamlı şehir rehberi olma özelliğini taşıyor. Yellow Medya'nın 52 kişilik Yerel Arama Uzmanları ekibi, rehberdeki bilgilerin sürekli doğru ve güncel olmasını sağlıyor.  
 
Türkçe ve İngilizce arayüz seçeneği ile her iki dilde de kullanılabilen İstanbul Şehir Rehberi ile şehrin her iki yakasında yer alan Yeme-İçme, Konaklama, Spor Faaliyetleri, Alışveriş, Kültür ve Dinlence, Acil Yardım ve Sağlık, Benzin ve Ulaşım, Finansal Hizmetler ve Diğer Hizmetler olmak üzere 9 farklı kategorideki on binlerce mekânın bilgilerine ulaşmak mümkün oluyor.
 
İstanbul Şehir Rehberi'nin, ‘Yakınımda' özelliği sayesinde, kullanıcılar yakın çevrelerinde yer alan mekânları görüntüleyebiliyor, mekânın bilgilerini sosyal ağlarda paylaşabiliyor, kendi profillerini oluşturabiliyor, ayrıca belli bir mekânda, belirli bir tarih için kendilerine hatırlatma kurabiliyorlar.
 
Harita üzerinde görüntüleyebilme ve yol tarifi alabilme
 
Uygulamada, firmaların ve ihtiyaç noktalarının detaylı iletişim bilgileri ile birlikte web adresleri, çalışma saatleri, kabul edilen ödeme şekilleri ve fotoğrafları yer alıyor. Google Haritalar ile entegre bir şekilde çalışan İstanbul Şehir Rehberi'nde, mekânların konumu harita üzerinde görüntülenebilirken, bulunulan noktadan mekana ayrıntılı yol tarifi de alınabiliyor.  
 
Kullanıcılar uygulamanın Facebook ve Twitter entegrasyonunu kullanarak favori mekânlarını arkadaşları ile paylaşabilirken, ‘Beğen'dikleri noktalar daha sonra çok hızlı bir şekilde görüntülenebilecek şekilde otomatik olarak favorilere ekleniyor.
 
Nisan ayından bu yana 20 binden fazla iPhone kullanıcısı tarafından indirilerek en çok indirilen uygulamalar arasına giren ücretsiz İstanbul Şehir Rehberi'ne App Store'da ‘‘İstanbul City Directory'' şeklinde arama yaparak ulaşılabiliyor.
 
Uygulamanın iPad, Android ve diğer mobil platformlara uyumlu versiyonlarının yanı sıra, Adana, Alanya, Ankara, Antalya, Bodrum, Bursa, Çeşme, Fethiye, Kuzey Ege, Kapadokya ve İzmir, Şehir Rehberleri'nin de yaz sezonunda sunulması planlanıyor.
 
Yellow Medya Hakkında:
 
İstanbul merkezli Yellow Medya, marka sahiplerine olduğu kadar küçük ve orta ölçekli iş yerleri için de yerel arama, lokasyon bazlı pazarlama, içerik paylaşımı ve yönetimi ile lokasyon bazlı etkileşim konularında çözümler sunan Türkiye'nin lider markasıdır.
 
Yellow Medya 2007 yılında Türkiye'de operasyonlarına başladığından bu yana, ülke çapındaki iş yerleri için Türkiye'nin en geniş kapsamlı veritabanını derlemektedir. Mart itibariyle, Yellow Medya veritabanında, 600 farklı kategori altında sınıflandırılmış yaklaşık 750 bin tekil firma listelemesi bulunmaktadır.
 
Büyük markalar da satış/hizmet noktaları dağıtım kanallarının profesyonel bir biçimde yönetilmesi konusunda Yellow Medya'nın tescilli markası Marka SoLoMo Etkileşim Platformu'na güvenmektedir. Yellow Medya'nın anahtar teslim eksiksiz çözümü Marka SoLoMo Yönetim Paneli, satış/hizmet noktası derleme, uygulama, içerik paylaşımı ve yönetimi ile gerçek zamanlı analiz imkanı sunmaktadır.
 
Coğrafi konumlandırma, Google Haritalar'da görüntülenme, web sitesi geliştirme, SEO, Store Finder uygulaması, firma için bir Facebook sayfası ve hatta Google AdWords… İhtiyaç ne olursa olsun, Yellow Medya, firma ya da markanın hemen yerel olarak etkileşimini sağlamak için doğru çözüm ve doğru ortaklıklara sahip bulunmaktadır.
 
Bir Türk şirketi olan Yellow Medya, ayrıca Local Search Association (Yerel Arama Derneği) ve European Association of Directory Publishers (Avrupa Rehber Yayıncıları Derneği) üyesidir.
 
Yellow Medya
Cumhuriyet Caddesi,
Gürsel Plaza No: 123
Kat: 8-9 34805 Kavacık
İstanbul
İletişim: Reyhan Çelik
+90 216 538 57 57
www.yellowmedya.com
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Apple, yeni uygulamasıyla evleri koruyacak!
  • 21.09.2016 17:08

Apple, yeni uygulamasıyla evleri koruyacak!

Apple iOS 10 ile evlerinizin güvenliğini sağlamaya hazırlanıyor. ...

Teknoloji devi Apple rekor kırdı!
  • 11.02.2015 11:55

Teknoloji devi Apple rekor kırdı!

Tüketicileri tarafından sadakatle bağlanılan Apple markası piyasa değeriyle tari ...

Apple Rusya'daki mağazasını neden kapatıyor?
  • 17.12.2014 09:34

Apple Rusya'daki mağazasını neden kapatıyor?

Teknoloji devi Apple, Rusya’daki online mağazasını kapatma kararı aldığını duyur ...

İstanbul'da gece yarısı iPhone 6 kuyruğu…
  • 26.09.2014 09:51

İstanbul'da gece yarısı iPhone 6 kuyruğu…

Apple'ın sabırsızlıkla beklenen yeni modelleri iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, İstanb ...

Apple 51 milyon iPhone sattı
  • 28.01.2014 13:36

Apple 51 milyon iPhone sattı

Apple, 2013'ün son döneminde 57.6 milyar dolar gelir elde ederek rekorunu kırark ...