maritbet girişmaritbet
Vestel klima serilerine 3 yeni model daha ekledi!

Vestel klima serilerine 3 yeni model daha ekledi!

Klima ürün gamlarını V-Fashion, V-Plasma Plus ve V-Inverter olmak üzere üç farklı klima serisiyle genişlettiklerini aktaran Vestel Şirketler Grubu Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Ergün Güler, yeni klima serilerini oluştururken tüketicilerin teknolojik ihtiyaçlarının yanında tasarımsal ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurduklarını belirtti

Klima ürün gamlarını V-Fashion, V-Plasma Plus ve V-Inverter olmak üzere üç farklı klima serisiyle genişlettiklerini aktaran Vestel Şirketler Grubu Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Ergün Güler, yeni klima serilerini oluştururken tüketicilerin teknolojik ihtiyaçlarının yanında tasarımsal ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurduklarını belirtti. Vestel olarak klima sektöründe tüketicilere kullanımı kolay, çevreyle dost, enerji verimliliği yüksek ürünler sunduklarının altını çizen Ergün Güler, “Her biri yenilikçi tasarım anlayışımızın birer ürünü olan klimalarımızla tüketicilerimizin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyoruz” ifadesini kullandı. Yenilenen klimaları ile A enerji sınıfı klimalara oranla yüzde 40'a varan enerji tasarrufu sağladıklarını kaydeden Güler, kullanıcılarının maksimum performansa en ekonomik şekilde ulaşmasını sağladıklarını belirtti.

Yeni seri Vestel klimalarının üçlü filtreleme sistemleri özelliklerinin bulunduğunu ifade eden Güler, bu sayede çalıştırıldıkları ortamda bulunan polen, bakteri, küf sporları, evcil hayvan kepekleri ve sigara dumanı gibi kirleticileri üzerine çekerek kullanıcılarına sağlıklı ev ve iş ortamları yarattıklarını söyledi. Uyku modu özelliğine sahip klimalarının ortam sıcaklığını ve hava akımını uyku esnasında rahatsızlık vermeyecek şekilde otomatik olarak ayarlayarak kullanıcılarına rahatlık sağladığını dile getiren Güler, “‘Yeniden başlatma' özelliği bulunan klimalarımız ise elektrik kesintilerinin ardından, klimanın son ayarlarıyla çalışmaya başlamasını sağlıyor. Vestel'in özel tasarım ürünü olan klimaları ses çıkarmadan çalışma özelliğine de sahip” dedi.

“Vestel City'de günde 76 bin ürün üretebiliyoruz”

Vestel'in yılda 35 milyonu aşkın ürün üretme kapasitesine sahip olduğu bilgisini veren Ergün Güler, “Vestel'in, Manisa'da bulunan fabrikası Vestel City, 1 milyon metrekarelik alanıyla Avrupa'nın tek lokasyonda üretim yapan en büyük fabrikası olma ünvanına sahip. Bu fabrikada günde 76 bin ürün üretebiliyor ve üretilen ürünlerin ise yüzde 88'ini 140 ülkeye ihraç ediyoruz” açıklamasında bulundu. Son 15 yıldır dayanıklı tüketimde Vestel olarak Türkiye'nin ihracat şampiyonu olduklarını iddia eden Güler, ürünlerinin yüzde 88'ini 140 ülkeye ihraç ettiklerini aktardı. Dünya çapında 500'ün üzerinde markaya her yıl 4 binden fazla televizyon çeşidi üretimi gerçekleştirdiklerini ifade eden Güler, LCD TV'de Avrupa pazarında yüzde 21 payla ikinci sırada bulunduklarını bildirdi.

Vestel'in trendleri takip etmek yerine, takip edilecek trendler oluşturmak için çalışan bir marka olduğu görüşünde bulunan Ergün Güler, “Vestel'in kendi sektöründeki bu duruşu Ar-Ge çalışmalarına gösterdiği önem ve hassasiyetin bir sonucu. Vestel dünyada en çok Ar-Ge harcaması yapan ilk bin firma arasına giren üç Türk firma arasında yer alıyor” dedi. Ar- Ge çalışmalarının biri İngiltere'de olmak üzere altı Ar-Ge merkezinde 900 kişilik çalışan kadrosunun bulunduğunu kaydetti. Üretim teknolojilerinin tasarım, tasarruf ve çevreye saygıya verdikleri önem çerçevesiyle şekillendiğini aktaran Güler, “2012 yılında Türkiye'de bulunan 130 Ar-Ge merkezi arasında Beyaz Eşya Ar-Ge Merkezimiz ile birincilik sahibiyiz” şeklinde konuştu.

2013'te ilk yerli akıllı telefon üretimi hedefinde

Vestel olarak, yerli pazarda yüzde 100 Türkiye üretimi ilk tablet PC'yi piyasaya sürdüklerini hatırlatan Ergün Güler, ilk yerli akıllı telefonu ise 2013 yılı sonunda üretime geçirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Elektronik sektöründe ise, kullanıcılarının tablet ve televizyon ekranları arasında geçiş yapmalarına olanak tanıyan Akıllı Ekranlar Teknolojisi Smart Center ve Vestel Tablet PC ile sektördeki başarılarını pekiştirdikleri yorumunda bulunan Güler, “ISO Çevre Ödülleri'nde ‘enerji verimliliği en yüksek ürün' ödülü almaya hak kazanan Twinjet çamaşır makinesi ve 9 kg yıkama, 6 kg kurutma segmentinde Türkiye'nin en hızlı performansına sahip kurutmalı otomatik çamaşır makinesi Vestel'in fark yaratan ürünleri arasında yer alıyor” dedi. Güler ayrıca, 2012 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'nın FATİH Projesi kapsamında 85 bin adetlik etkileşimli dijital tahta (akıllı tahta) üretimi gerçekleştirdiklerini ve hizmete sunduklarını sözlerine ekledi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vestel, Afşin'deki depremzedeler için çamaşırhane kurdu
  • 14.03.2023 10:06

Vestel, Afşin'deki depremzedeler için çamaşırhane kurdu

Vestel, merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremin yaralarını sarmak için ...

Vestel, sürdürülebilir geleceğin teknolojilerini CES Fuarı’nda tanıttı
  • 09.01.2023 16:27

Vestel, sürdürülebilir geleceğin teknolojilerini CES Fuarı’nda tanıttı

Vestel, Consumer Electronics Association tarafından düzenlenen dünyanın en büyük ...

Vestel, bir kez daha "Süpermarka" seçildi
  • 05.01.2023 10:32

Vestel, bir kez daha "Süpermarka" seçildi

Vestel, 2022'de yürüttüğü pazarlama ve iletişim faaliyetleriyle bir kez daha "Sü ...

Vestel, İstanbul’da 3 yeni mağaza daha açtı!
  • 16.11.2022 15:44

Vestel, İstanbul’da 3 yeni mağaza daha açtı!

Eyüp-Kemerburgaz, Sarıyer-İstinye ve Kağıthane-Hamidiye'de açılan Vestel Ekspres ...

Vestel'in Termonline projesi ödül kazandı!
  • 18.10.2022 15:43

Vestel'in Termonline projesi ödül kazandı!

Vestel'den yapılan açıklamaya göre, KalDer İzmir Şubesi'nin bu yıl 22. kez düzen ...

Vestel, Plus X Awards 2022 ödüllerinde yeniden "En Yenilikçi Marka" seçildi
  • 05.08.2022 11:37

Vestel, Plus X Awards 2022 ödüllerinde yeniden "En Yenilikçi Marka" seçildi

5 ürünü ile "Yenilik, Yüksek Kalite, Tasarım, Kullanım Kolaylığı, İşlevsellik" g ...