maritbet girişmaritbet
Vatan Bilgisayar, 60’ıncı mağazasını Aydın’da açtı!

Vatan Bilgisayar, 60’ıncı mağazasını Aydın’da açtı!

Türkiye genelinde “Hiperstore”lar açmaya devam eden teknoloji perakendeciliğinin önde gelen isimlerinden Vatan Bilgisayar, 60'ıncı mağazasını dün Aydın'da hizmete açtı

 

Türkiye genelinde “Hiperstore”lar açmaya devam eden teknoloji perakendeciliğinin önde gelen isimlerinden Vatan Bilgisayar, 60'ıncı mağazasını dün Aydın'da hizmete açtı.

Vatan Bilgisayar, Denizli Bulvarı'nda Forum Aydın Kavşağı'nda açılan Aydın Hiperstore'da 12 binin üzerinde teknoloji ürününü Aydınlılara sunuyor. 60'ıncı mağazasının açılışına özel fırsat ürünleri ve 19-21 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak %25 indirim kampanyasıyla Aydınlılara en avantajlı teknoloji alışverişini sunan Vatan Bilgisayar, Aydın Hiperstore'a özel %25 açılış indirimi ve Bonus ile Axess kredi kartlarına 10 taksit avantajı ile, Aydınlılardan da daha ilk günde büyük ilgi gördü.

Açılış nedeniyle Aydınlı gazetecileri ağırlayan Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, “Aydın bizi çok şaşırttı. Biliyorsunuz daha önce Forum Aydın'da Vatan Notebook mağazamızı açmıştık. Aydın'ın teknoloji ürünleri satışının en hızlı arttığı şehirlerden biri olduğunu görünce, 60. mağazamızı burada açmaya karar verdik” şeklinde konuştu.

Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, yazıcı ve SLR fotoğraf makinalarında Türkiye'nin 1 numarası olduklarını söyleyen ve “60 mağazamızla 280 mağazadan daha fazla satış yapmayı başardık” diyen Hasan Vatan, 150 kişilik satış sonrası hizmet ekibi ile müşteri memnuniyetine verdikleri öneme de vurgu yaptı.

Gazetecilere kendi yazdığı ve Vatan Bilgisayar Yayınları tarafından 2. baskısı yapılan “Bu Vatan İçin Neler Yapmadık ki?” isimli kitabını da armağan eden Hasan Vatan, kitabın tüm gelirlerinin Hopa'da yaptırdıkları Anadolu Lisesi inşaatı için harcandığını söyledi.

Hasan Vatan, Aydın'da açılış nedeniyle şu açıklamayı yaptı:

"Vatan Bilgisayar olarak bugüne kadar teknoloji perakendeciliğinde gerek ürün çeşitliliği, gerek sunum, gerek müşteri ilişkileri gerekse cazip indirim kampanyaları ile her zaman iddialı olduk. Yıl sonuna kadar bulunmadığımız iller öncelikli olmak üzere mağaza açmaya devam edeceğiz. Açılan her yeni mağazamızla birlikte tüm ürünlerde yaptığımız indirim kampanyalarımız büyük ilgi görüyor. Aydınlı teknoloji severlerin açılışının ilk gününden itibaren yeni mağazamıza özel kampanyamıza büyük ilgi göstermesi bizi mutlu etti.

Vatan Bilgisayar, çok kısa sürede hızlı bir büyüme gerçekleştirdi. Aydın'da açtığımız 1.400 m2 hiperstore ile şu anda 113 bin 500 m2 kapalı alana ulaştık. Aydın'da büyük metrekareli bir mağaza açmak için uzun süredir uygun mağaza arayışı içindeydik. Bugün, teknoloji severlerle bu mağazada buluşmaktan çok mutluyuz. Aydın Hiperstore'muzda dünyanın ve Türkiye'nin en iyi teknoloji markaları yer alıyor.”

Vatan Bilgisayar; teknoloji tutkunlarına bilgisayar, cep telefonu, televizyon, fotoğraf makinesi, kamera, yazıcı gibi ürünlerin yanı sıra ütü, saç düzleştirici, elektrik süpürgesi gibi ürünleri de oldukça avantajlı bir fiyat anlayışıyla sunuyor.

En seçkin dünya markalarını bünyesinde toplayan Vatan Bilgisayar, yüzlerce markaya ait televizyondan cep telefonuna, bilgisayardan dijital kameralara, notebook'dan küçük ev aletlerine kadar 12 binin üzerinde ürün yelpazesiyle Aydın halkının elektronik eşya ihtiyaçlarını karşılarken, "en kaliteli teknolojiyi, en cazip fiyatlarla" sunacak.

Vatan Bilgisayar'ın Öyküsü

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim-Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu ve bugün İzmir, Ankara, Adana, Bursa, Konya, Antalya, Kayseri, Samsun, Trabzon, Aydın, Mersin, Eskişehir, Adapazarı, Tekirdağ, izmit, Hatayfiskenderun Gaziantep, Balıkesir, Sivas, Denizli, Kahramanmaraş, Erzurum, Malatya, Düzce, Muğla (Bodrum), Diyarbakır ve Afyon olmak üzere Türkiye'nin toplam 28 ayrı ilinde 60 mağaza ile hizmet veriyor.

Toplam 113.500 m2 kapalı alana ulaşan Vatan Bilgisayar, televizyondan cep telefonuna, bilgisayar parçalarından dijita kameralara, notebook'lardan küçük ev aletlerine kadar yüzlerce markaya ait 12 bine yakın ürün yelpazesini satışa sunuyor. Türkiye'nin her yerine vatanbilgisayar.com web sitesi üzerinden online ürün satışı gerçekleştiren Vatan Bilgisayar, haftanın 7 günü saat 10:00- 19:00 arasında, 444 56 56 numaralı Çağrı Merkezi ile de ürünler hakkında detaylı bilgi verebiliyor ve sipariş alabiliyor.

Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetine büyük önem veren Vatan Bilgisayar'da mağaza başına ortalama 10 kişilik satış sonrası destek ekibi de bulunuyor.

Mücadele

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vatan Bilgisayar, Şanlıurfa mağazasını Piazza AVM'ye taşıdı
  • 30.07.2017 11:50

Vatan Bilgisayar, Şanlıurfa mağazasını Piazza AVM'ye taşıdı

Mağaza yatırımlarına devam eden Vatan Bilgisayar, Şanlıurfa'daki mağazasını Piaz ...

Vatan bu yıl 50 mağaza açacak
  • 28.02.2014 16:30

Vatan bu yıl 50 mağaza açacak

Vatan Bilgisayar pazardaki hızlı yükselişini sürdürüyor ...

Vatan Bilgisayar 91. mağazasını bugün Uşak’ta açtı
  • 20.12.2013 11:59

Vatan Bilgisayar 91. mağazasını bugün Uşak’ta açtı

Teknoloji perakendeciliğinin Türkiye'deki öncüsü Vatan Bilgisayar, Türkiye’deki ...

Vatan Bilgisayar, 90. mağazasını Acıbadem’de açtı
  • 13.12.2013 12:32

Vatan Bilgisayar, 90. mağazasını Acıbadem’de açtı

Vatan Bilgisayar, bugün 90. mağazasını İstanbul Acıbadem’de açarak toplam metrek ...

Vatan Bilgisayar 89. mağazasını Maltepe’de açtı
  • 06.12.2013 13:14

Vatan Bilgisayar 89. mağazasını Maltepe’de açtı

Teknoloji perakendeciliğinin Türkiye'deki öncüsü Vatan Bilgisayar, 6 Aralık Cuma ...

Vatan Bilgisayar, Ankara’da bir günde iki mağaza açtı
  • 29.11.2013 11:00

Vatan Bilgisayar, Ankara’da bir günde iki mağaza açtı

Vatan Bilgisayar, Ankara Eryaman ve Ankara Keçiören’de 29 Kasım Cuma günü aynı a ...