maritbet girişmaritbet
Vakkorama, Formula 1 pilotlarına ev sahipliği yaptı

Vakkorama, Formula 1 pilotlarına ev sahipliği yaptı

Vakkorama, Alpha Tauri iş birliği ile Formula 1 ™? Turkish Grand Prix 2020 öncesi çekilen video çekimine ev sahipliği yaptı.

Modadaki yenilikçi tasarımların öncüsü Vakkorama, Alpha Tauri iş birliği ile Formula 1 ™? Turkish Grand Prix 2020 öncesi çekilen ve İstanbul'un muhteşem güzelliklerini gözler önüne sererek tüm dünyada yayınlanan video çekimine ev sahipliği yaptı.

Filmde, Scuderia AlphaTauri pilotu Pierre Gasly ve Aston Martin Red Bull Racing pilotu Alexander Albon'un RB7 Formula 1 araçlarıyla İstanbul sokaklarında gerçekleştirdikleri sürpriz şovları gösteriliyor. Pilotların yolculuğu, Nakkaştepe Vakko Moda Merkezi'nde sonlanıyor.

Türkiye'nin öncü markası Vakkorama'da özel olarak satışa sunulan, Formula 1'in önemli takımlarından Red Bull'un premium moda markası AlphaTauri'nin lansmanı ve İstanbul'un tanıtımı için çekilen özel video tüm dünyada yayına girdi.

Scuderia AlphaTauri pilotu Pierre Gasly ve Aston Martin Red Bull Racing pilotu Alexander Albon'un RB7 Formula 1 araçlarıyla İstanbul sokaklarında gerçekleştirdikleri sürpriz şovları gösteriliyor.

İstanbul'u eğlenceli ve görsel bir şovla tanıtan videoda Topkapı Sarayı, Galata Köprüsü, Sultanahmet Camii'nde araçlarını süren, Sultanahmet Meydanı'nda drift yapan pilotlar, tüm bakışları üzerine çekiyor. Fırtına gibi geçen gezide her iki araç da sadece saniyeler içinde Asya Kıtası'ndan Avrupa'ya geçip geri dönüyor. Video Nakkaştepe Vakko Moda Merkezi'ne pilotların varmasıyla son buluyor. Pilotlar çekim sonrasında Vakkorama Zorlu Center'a giderek AlphaTauri koleksiyonunu keşfediyor.

F1 pilotlarının Formula aracını İstanbul sokaklarında Avrupa'dan Asya'ya nefes kesici bir ortamda sürdüğü çekimlere Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, AlphaTauri CEO'su Ahmet Mercan, Scuderia AlphaTauri Takım Direktörü Franz Toast da eşlik etti.

Dünya çapında yaklaşık 90 ülkede mevcut olan AlphaTauri'nin koleksiyonu Vakkorama Zorlu Center mağazasındaki tanıtımın ardından Vakkorama Akmerkez, Vakkorama İstinyepark, Vakkorama Akasya, Vakkorama Suadiye ve vakkorama.com.tr'de satışa sunuluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çekmeköy'de tasarlanan "çiçek evleri"nin teslimi yapıldı
  • 04.01.2022 16:14

Çekmeköy'de tasarlanan "çiçek evleri"nin teslimi yapıldı

Çekmeköy Belediyesi'nin Roman vatandaşlar için inşa ettiği "çiçek evleri" düzenl ...

Intercity İstanbul Park, Formula 1'e hazır!
  • 07.10.2021 11:48

Intercity İstanbul Park, Formula 1'e hazır!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Formula 1 Dünya Şampiyonası'nı ...

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Formula 1 rüzgarı
  • 11.11.2020 17:57

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Formula 1 rüzgarı

13-14-15 Kasım tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek olan F1 Türkiye Grand Prix ...

Intercity İstanbul Park havadan görüntülendi
  • 07.11.2020 17:30

Intercity İstanbul Park havadan görüntülendi

Formula 1 Türkiye Grand Prix, Intercity İstanbul Park'ta 13-15 Kasım tarihlerind ...

F1 Türkiye Grand Prix'ne doğru
  • 11.11.2020 15:40

F1 Türkiye Grand Prix'ne doğru

İstanbul'da düzenlenecek olan F1 Türkiye Grand Prix öncesi 15 Temmuz Şehitler Kö ...