maritbet girişmaritbet
Utopya Turizm İnşaat, olağanüstü genel kurula gidiyor!

Utopya Turizm İnşaat, olağanüstü genel kurula gidiyor!

Utopya Turizm İnşaat, elektrik enerjisi ve üretim konusunda çıkacak fırsatları değerlendirebilmek amacıyla 14 Aralık 2012 günü olağanüstü genel kurula gidiyor

 

Utopya Turizm İnşaat, elektrik enerjisi ve üretim konusunda çıkacak fırsatları değerlendirebilmek amacıyla 14 Aralık 2012 günü olağanüstü genel kurula gidiyor. Utopya Turizm İnşaat'tan yapılan açıklama şu yönde;

Şirket Yönetim Kurulu' muz Şirket merkezinde toplanarak önümüzdeki dönemlerde elektrik enerjisi üretim ve satışı konusunda çıkacak fırsatları değerlendirebilmek amacıyla şirket Esas Sözleşmesinin Amaç ve Konu başlıklı 3 maddesinin tadili için Sermaye Piyasası Kurulu ' na başvurulmasına, gerekli Kurul onayı sonrası ilgili bakanlıktan onay alınmasına, bu sebeple olağanüstü Genel Kurul'un aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere  14 Aralık 2012 Saat: 10.00 da  İlkbahar Mah. Konrad Adenauer Cad. No:79/10 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan şirket merkezinde toplanmasına oy birliğiyle karar vermiştir.

Gündem :

1) Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi,

2) Genel Kurul Toplantı Tutanağı'nın Başkanlık Divanı'nca imzalanması hususunda yetki verilmesi,

3) Sermaye Piyasası Kurulu ile T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan gerekli izinlerin alınmış olması kaydı ile Şirket Esas Sözleşmesinin Amaç ve Konu başlıklı 3. maddesinin tadiline ilişkin tadil tasarısının onaylanması,

4) Dilek ve Temenniler, kapanış.

   EK AÇIKLAMALAR:

Şirket Yönetim Kurulu' muz Şirket merkezinde toplanarak önümüzdeki dönemlerde elektrik enerjisi üretim ve satışı konusunda çıkacak fırsatları değerlendirebilmek amacıyla şirket Esas Sözleşmesinin Amaç ve Konu başlıklı 3 maddesinin tadili için Sermaye Piyasası Kurulu ' na başvurulmasına, gerekli Kurul onayı sonrası ilgili bakanlıktan onay alınmasına, bu sebeple olağanüstü Genel Kurul'un aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere  14 Aralık 2012  Saat: 10.00 da  İlkbahar Mah. Konrad Adenauer Cad. No:79/10 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan şirket merkezinde toplanmasına oy birliğiyle karar vermiştir.

Gündem Maddelerinin onaylanması sırasında (A) Grubu Pay Sahiplerinin beher her bir pay için beş, (B) Grubu pay sahiplerinin beher her bir pay için bir oy hakkı bulunmaktadır.

Merkezi Kayıt Kuruluşu'nun 29.06.2012 tarih ve 599 sayılı Genel Mektubu uyarınca Hisseleri Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) düzenlemeleri çerçevesinde kaydileştirilmiş olan hissedarlarımızın Genel Kurul'a katılabilmeleri için MKK tarafından hazırlanan 'Genel Kurul Pay Sahipleri Çizelgesi'nde yer almaları gerekmektedir. Genel Kurul Pay Sahipleri Çizelgesi, genel kurul toplantı tarihinden bir gün önce 13.12.2012 tarihinde saat 17:00'de kesinleşecektir. Ancak hesaplarındaki paylara ilişkin bilginin ihraççıya bildirilmesini istemeyen yatırımcıların payları listede yer almayacaktır. Dolayısıyla genel kurula katılmak isteyen söz konusu yatırımcıların en geç 13.12.2012 tarihinde saat 16:30'a kadar söz konusu kısıtı kaldırmaları gerekmektedir. MKK nezdinde hazırlanan 'Genel Kurul Pay Sahipleri Çizelgesi'nde yer almayan hissedarlarımızın toplantıya katılmalarına imkan bulunmamaktadır.

Toplantıya iştirak edemeyecek ortaklarımızın vekaletnamelerini ilişikteki örneğe uygun olarak düzenlemeleri  ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri IV No. 8 sayılı tebliğinde öngörülen hususları da yerine getirerek imzaları noter'ce onaylanmış vekaletnamelerini ibraz etmeleri gereklidir.

Uğurcan Tokay/emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Utopya World Hotel emsal alanı artırdı
  • 19.03.2014 13:20

Utopya World Hotel emsal alanı artırdı

Utopya Turizm, Alanya’da bulunan Utopya World Hotel’in emsal alanını 0,30’dan 0, ...

Utopya Turizm, Beykoz’da 2.6 milyon liraya gayrimenkul satın aldı!
  • 27.06.2013 13:23

Utopya Turizm, Beykoz’da 2.6 milyon liraya gayrimenkul satın aldı!

Utopya Turizm, Zedur Limited Şirketi ortaklarından Zeynep Didem Petekkaya’nın Be ...

Utopya Turizm İnşaat’tan açılan davalarla ilgili açıklama geldi!
  • 07.12.2012 09:18

Utopya Turizm İnşaat’tan açılan davalarla ilgili açıklama geldi!

Utopya Turizm İnşaat, hakkında açılan davalar üzerine yeni bir açıklama yaptı ...

Utopya Turizm, Aydemir Elektrik’i 10 milyon dolara satın aldı!
  • 30.11.2012 10:51

Utopya Turizm, Aydemir Elektrik’i 10 milyon dolara satın aldı!

Utopya Turizm, sermayesi 1 milyon lira olan Aydemir Elektrik’i 10 milyon 692 bin ...

Utopya Turizm İnşaat’ın genel kuruluna iptal davası açıldı!
  • 16.10.2012 13:03

Utopya Turizm İnşaat’ın genel kuruluna iptal davası açıldı!

Utopya Turizm İnşaat, 15 Haziran 2012 tarihli 2011 yılı olağan genel kurulu kara ...