maritbet girişmaritbet
Ünal İnşaat Bomonti ve İkitelli’de proje inşa ediyor!

Ünal İnşaat Bomonti ve İkitelli’de proje inşa ediyor!

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal, Ünal İnşaat'ı 1995 yılında kuruyor. Ahmet Ünal, inşaat sektöründen önce tekstil sektöründeki başarılı çalışmalarıyla da tanınıyor

 

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal, Ünal İnşaat'ı 1995 yılında kuruyor. Ahmet Ünal, inşaat sektöründen önce tekstil sektöründeki başarılı çalışmalarıyla da tanınıyor. Ünal İnşaat'ta şu an 64 kişi çalışıyor. Ünal inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal: "Başarı, günümüzde giderek zorlaşan bir yol. Küçük sorunların büyük sonuçlar doğurduğu dikenli bir yol. Böylesine zor bir yolda, yol arkadaşlarımı da dikkatli seçiyorum. Bir lider ancak ekibi kadar iyidir. Başarıya giden yol haritamı hep bu inanç üzerine çiziyorum.

Iş arkadaşlarıma yönelik kesinlikle ama kesinlikle proaktif olmalarını tavsiye ediyorum. Sabırlı ve detaylı çalışsınlar. Çünkü günümüzün en büyük sorunu insanların aşırı sabırsız olmasıdır. Bu sabırsızlık da işleri üstünkörü yapmaya itiyor. Yine tavsiyede bulunacağım diğer noktalar da empati yapmaktan ve insan odaklı olmaktan korkmamaları yönünde olacaktır. Her zaman çözümün bir parçası olmaları gerekir" diyor. Ünal, iş hayatında en çok kızdığı şeyi; verilen sözlerin tutulmaması ve zamanın değerinin bilinmemesi olarak özetliyor.

2012-2014 AKSİYOM PLANIMIZI BELİRLEDİK

 2011 konutta markalaşma surecini başlattığımız bir yıl oldu' diyen Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal: "Yılın ikinci altı ayında bütün enerjimizi markalaşma surecine verdik. Söz konusu süreçlerin yönetimi için gerekli ekibin kurulması ve planların oluşturulması ana hedefimiz oldu. 2012 yılında marka stratejimiz doğrultusunda hedeflerimizi belirleyerek, İstanbul Bölgesel Eylem Planı'nı çıkardık.

Hangi semtlerde ve bölgelerde ne gibi ihtiyaçlar var, mevcut pazar durumu nedir, mevcut yapı stoku nedir bunları analiz ettik. Yakın dönem 2012 - 2014 aksiyon planlarımızı belirledik. Orta vade 20142017 hedeflerimizi ve bu hedefler için takip edilmesi gereken yol haritasının ana baslıklarını oluşturduk.

2012 kurumsal kimliğimiz doğrultusunda markalattığımız, ilham aldığımız İstanbul'a dokusu, ruhu, mimarisi olan güzel yaşayan ve yaşlanan binalar, projeler ürettiğimiz bir yıl olacak. 2012'de İkitelli'de şehrin en güzel, en sıra dışı mimarisine sahip endüstriyel binasının yapımına başlıyor olacağız. Yine 2012'de İstanbul INN Bomonti projemizin başladığı bir yıl olacak" diyor. Seyahat etmeyi sevdiğini dile getiren Ünal, seyahatleri sırasında farklı ülkelerin mimari yapılarını inceleme fırsatı bulduğunu belirtiyor. Ünal: "Ne zaman İtalya'ya gitsem, mimari açıdan muhakkak etkilenirim ve İtalya, bende oraya yeniden gitme arzusunu uyandırıyor.

Yine Barcelona'yı Gauidi ve Dali perspektifinden yaşamayı çok seviyorum" diyor.

SABIRLI VE AZİMLİ OLMAK Girişimcilere yönelik olarak Ünal; " Müteşebbis ruhuna sahip kişilere, sabırlı ve azimli olmaları gerekli olduğunu söyledi

HAYIRSEVER İŞ ADAMI

 Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kampüsü içerisine anaokulu yaptırarak üniversiteye bağışlayan hayırsever iş adamı Ahmet Ünal'a, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz açılış töreninde şükran plaketi verdi.

tavsiye ediyorum. Her zaman her şey için bir çözüm ve çıkış yolu muhakkak vardır, en ümitsiz anlarda bile... Bu sebeple ümit etmek ve çabalamak çok önemli. İnandıkları şeyin arkasında muhakkak dursunlar ve hedeflerinden şaşmasınlar.

Bu yolda muhakkak çıkışlar olduğu gibi inişler de olacaktır. Ancak her iniş aslında tepeye nasıl daha da kuvvetli çıkacaklarını gösterecektir" diyor. Ünal, iş hayatındaki vizyon ve misyonu; insanlara kendilerini mutlu ve özgür hissedebilecekleri yasam alanları yaratmak olduğunu belirtiyor ve ekliyor: "Tarihi ve dokusu olan İstanbul'dan ilham alan projelere imza atmak." Ünal'ın çantasında olmazsa olmaz üç şeyi; kurşun kalem, not defteri, cüzdan ve anahtarlar. Ünal şu sıralar İskender Pala'nın OD kitabını okuduğunu ifade ederek okumanın iş hayatına pozitif etki yaptığının altını çiziyor. Müzik dinlemenin kendisi için ayrı bir yerde olduğunu kaydeden Ünal, kendi şirketi dışında inşaatta Mesa Grubu, teknolojide Apple'ı, modada ise Vakko'yu beğendiğini belirterek: "Hepsinin kendi alanlarında yenilikçi olduğunu düşünüyorum" diyor. Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun olan Ünal, iş hayatında özgün olmak gerektiğinin altını özellikle çiziyor.

ÜNAL İNŞAAT KONUTTA MARKALAŞMA DEVRİNİ BAŞLATTI

 1995 yılından bu yana inşaat sektöründe hizmet veren ve farklılık yaratan Ünal İnşaat, 20ll itibarıyla konutta markalaşmaya giderek farklılığını ortaya koyuyor. Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal, çalışmalarında özgün olduklarını belirtiyor.

Ekovitrin

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ÜNAL İNŞAAT RÖPORTAJ
  • 26.12.2011 12:25

ÜNAL İNŞAAT RÖPORTAJ

Ünal İnşaat Satış Sorumlusu Cem Altıntaş ile röportaj... ...

Hasta yakınları için refakatçi otel yaptı!
  • 15.06.2015 14:13

Hasta yakınları için refakatçi otel yaptı!

Ünal İnşaat, birçok hasta yakınının en büyük sorunu olan konaklama sorununun önü ...

İstanbul Inn Levent’te fiyatlar ne kadar?
  • 09.05.2015 15:46

İstanbul Inn Levent’te fiyatlar ne kadar?

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon liralık yatırımla projelendiri ...

İstanbul İnn Levent fiyat listesi
  • 10.04.2014 10:01

İstanbul İnn Levent fiyat listesi

Levent'in yeni yüzünde, Ünal İnşaat – Özler İnşaat ortaklığında inşa edilen İsta ...

200 milyon dolarlık İstanbul Inn Levent projesi satışta
  • 30.03.2014 11:00

200 milyon dolarlık İstanbul Inn Levent projesi satışta

ÜNAL İnşaat ve Özler İnşaat konsorsiyumu tarafından inşa edilen 'İstanbul Inn Le ...

İstanbul INN Levent projesinde 238 bin dolara
  • 26.03.2014 08:35

İstanbul INN Levent projesinde 238 bin dolara

Ofis ve dairelerden oluşan İstanbul INN Levent projesinde daire fiyatları 238 bi ...