maritbet girişmaritbet
Turkmall  şirketlerine  MallAssist’i ekledi

Turkmall şirketlerine MallAssist’i ekledi

Turkmall, yeni markası MallAssist ile farklı profildeki firmalara ve alışveriş merkezlerine de hizmet verecek

Kiralama, alışveriş merkezi yönetimi, mimari dizayn ve varlık yönetimi gibi birçok hizmeti fark yaratarak hayata geçiren Turkmall, yeni markası MallAssist ile farklı profildeki firmalara ve alışveriş merkezlerine de hizmet verecek.

Gayrimenkul geliştirme ve yatırım şirketi Turkmall, kendi yatırımları dışındaki projelerde hizmet vermek amacıyla “MallAssist” adlı bir şirket kurdu.

Kiralama, inşaat, alışveriş merkezi yönetimi ve varlık yönetimi alanlarında hizmet verecek olan MallAssist, kendi alanında uzun yıllar uluslararası bilgi ve deneyim biriktirmiş olan bir ekip tarafından yönetiliyor. Şirketin Genel Müdürü Murat Sekmen ve Yönetim Kurulu üyesi Hilmi Özçakır.

Turkmall CEO'su Levent Eyüboğlu,  Mall Assist'in kuruluş nedenini şöyle açıklıyor “Şu anda Turkmall özellikle ticari gayrimenkul geliştirme, yönetme ve kiralama alanlarında Türkiye'nin en deneyimli ekibi ile çalışıyor. Gayrimenkul piyasasında projeler artıyor. Geliştirecek  ve yönetecek organize ekip sayısı az ve  sorunlar projeler açıldıktan sonra çözülmeye çalışılıyor. Sorunları önceden engellemek, açılmış projelerin de beklentilerini karşılamak üzere ekip kurduk.

Gerek Turkmall sürecinde gerek Multi ile yaptığı ortaklık sırasında uluslararası başarılara imza atan ve onlarca proje geliştiren bu ekip, deneyimini, birikimini ve ilişkilerini MallAssist'le de paylaşacak. 1988 yılından bugüne uzman ekibimizle yaklaşık 1.000.000 metrekare kiralanabilir alanda 2.500'ün üzerinde mağaza kiraladık. Hipermarket, restoran alanları, sinemalar, oyun alanları, yerli ve uluslararası mağazaların kiralanması, en az bu alanların tasarımını yapmak kadar kapsamlı bir bilgi birikimi ve deneyim gerektiriyor. Mağaza karması yaratmak ve markaların uyumlu birlikteliğini sağlamak, her geçen gün büyük önem kazanıyor. Şirketin bir diğer hizmet alanı da alışveriş merkezi yönetimi olacak. Alışveriş merkezi yönetimi, hem perakende, hem de gayrimenkul yönetimi hizmetlerini bir arada sunduğumuz; açılış öncesi ve sonrası yönetimi içeren entegre ve oldukça profesyonel bir hizmettir. Ziyaretçileri merkeze alarak, kiracılarla olan yakın ilişkilerimizle doğru kiracı yönetimi stratejisiyle ve ticari ürün karması oluşturarak, sürdürülebilir yönetim kalitesine odaklanıyoruz. İnsan kaynakları, pazarlama, finans ve idari hizmetleri hizmet yelpazemize dahil ediyoruz” dedi.

Riskleri ve maliyetleri en aza indirmeyi amaçlayan MallAsist'in tecrübeli ekibi, nakit akışını en üst seviyelere taşımayı hedefliyor. Varlık yönetimi hizmetiyle uluslararası standartlarda finansal raporlama ve uluslararası gayrimenkul yönetim hizmeti sunuyor ve yatırıma artı değer katmayı hedefliyor. İnşaat, ticari yönetim, işletme, bakım, yeniden kiralama, değiştirme, finansal yönetim, raporlama, banka kredisi yönetimi, müşteri ve proje gereksinimlerine uygun şekilde yürütülüyor.

Web: http://www.mall-assist.com/

  • Etiketler:

Yorum Yaz