maritbet girişmaritbet
Türkiye Ekonomi Bankası, Van'da ikinci şubesini açtı!

Türkiye Ekonomi Bankası, Van'da ikinci şubesini açtı!

Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB) 8 yıldan bu yana KOBİ’lerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği TEB KOBİ Akademi’nin son durağı Van oldu

TEB KOBİ Akademi ile KOBİ'leri buluşturan TEB, Van'daki ikinci şubesini açarak ülke genelindeki şube sayısını da 536'ya çıkardı.

Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından bugüne kadar 39 ilde düzenlenen TEB KOBİ Akademi'nin 70'incisi TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici ve TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz'un ev sahipliğinde, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva'nın katılımıyla gerçekleşti. 17 Eylül Salı günü Van Elite World Otel'de düzenlenen organizasyon Vanlı KOBİ'leri bir araya getirdi.

“Van'ın potansiyeline inanıyoruz”

TEB KOBİ Akademi Van'ın açılış konuşmasını yapan Ümit Leblebici, “Kalkınmada öncelikli iller sıralamasında altıncı sırada yer alan ve kentsel dönüşüm programına alınan 33 ilden biri olan Van'ın büyüme ve gelişme konusunda ciddi bir atılım gösterdiğine tanık oluyoruz. Enerjiden turizme ve sanayiye kadar birçok alanda yeni projelerin hayata geçirilmesi için atılan adımlar Van'ın geleceğine olan güvenimizi haklı çıkarır niteliktedir. Van böyle bir atılım içindeyken biz de TEB olarak bu çabalara destek vermek için buradayız. Van'ın potansiyeline inanan bir banka olarak ikinci şubemizi dün gerçekleştirdiğimiz bir törenle ile açtık. Van İpekyolu şubemiz ile ülke çapındaki TEB şube sayısını da 536'ya çıkardık” dedi.

TEB KOBİ Bankacılığı alanında tüm dünyaya örnek

TEB Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz ise banka olarak KOBİ'lere yönelik çalışmaları her zaman ön planda tuttuklarını söyledi ve konuşmasında şunları kaydetti: “TEB KOBİ Bankacılığında birçok ilki gerçekleştirerek, sadece Türkiye'de değil dünya finans sektöründe farklı bir konum edindi. Dünya Bankası'nın bir kuruluşu olan IFC tarafından, KOBİ Bankacılığı alanında dünyanın en iyi 3 bankasından biri olarak gösterildik. Amacımız; ülke ekonomisine önemli katma değeri olan KOBİ'lere bankamız aracılığıyla her türlü finansman desteğini sağlarken, firmaları için ihtiyaç duydukları konularda farklı markalarla yaptığımız işbirlikleri sayesinde onlara bir avantajlar dünyası yaratmak. TEB olarak Vanlı KOBİ'lerin büyümesi ve güçlenmesi için de her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

TEB, KOBİ'lerin “Danışman Bankası”

KOBİ'lerin sadece bankası değil, aynı zamanda danışmanı da olma hedefiyle 2005 yılından bu yana “KOBİ nerede, TEB Orada” sloganıyla çalışmalarını sürdüren TEB KOBİ Bankacılığı, KOBİ'lerin bilgi eksikliğini gidermek amacıyla ücretsiz olarak birçok farklı hizmet sunuyor.

TEB, KOBİ Akademi ile il il gezerek KOBİ'leri uzmanlarla buluştururken, telefon aracılığıyla sunduğu TEB KOBİ Destek Hattı ve internet üzerinden yayın yapan TEB KOBİ TV ile ihtiyaç duydukları her an KOBİ'lerin yanında oluyor. TEB, bünyesinde iki yıl boyunca eğitim vererek TEB KOBİ Danışmanı olarak yetiştirdiği 400'ü aşkın müşteri temsilcisiyle ise KOBİ'lere işlerini büyütmenin ve global rekabette güç kazanmanın yollarını anlatıyor.

Öte yandan; yeni iş fırsatları, pazarlama ve satış bilgileri, yurt dışı ve yurt içi pazarlar hakkında bilgiler, sektörlerle ilgili haberler, sanayi ve ticarete yön veren mevzuat değişiklikleri gibi birçok konuda ücretsiz olarak bilgi paylaşımında bulunan TEB, TEB KOBİ Kulüp ile de işletmelerin satın almadaki giderlerini yüzde 50'ye varan oranlarda azaltmalarına katkı sağlıyor. 

Vansesigazetesi.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul'da birçok yere girişte HES kodu zorunluğu getirildi
  • 12.03.2021 11:20

İstanbul'da birçok yere girişte HES kodu zorunluğu getirildi

İstanbul'da, 15 Mart'tan itibaren tüm kamu kurum ve kuruluşlar ile birçok yere g ...

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi yeniden ziyarete açıldı
  • 08.02.2021 17:02

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi yeniden ziyarete açıldı

Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi, misafirlerini yeni ...

Karaca'dan yüzde 50'lik indirim karnavalı!
  • 20.11.2020 13:28

Karaca'dan yüzde 50'lik indirim karnavalı!

Karaca'da sofra ürünlerinden küçük ev aletlerine kadar yüzlerce ürün, Kasım ayı ...

Diyarbakır'a 45 bin metrekarelik Millet Bahçesi müjdesi
  • 11.09.2020 09:12

Diyarbakır'a 45 bin metrekarelik Millet Bahçesi müjdesi

Diyarbakır'da incelemeler yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ...

Trend Gayrimenkul'den Görükle'ye yeni proje!
  • 03.09.2020 17:05

Trend Gayrimenkul'den Görükle'ye yeni proje!

Bursa'da 8 ayrı projeyi hayata geçiren Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şirke ...

Belediyeden esnafa 'kira' jesti
  • 02.07.2020 08:45

Belediyeden esnafa 'kira' jesti

Amasya'da belediyeye ait 402 ticari ünitenin 3 aylık kiraları tahsil edilmeyecek ...