maritbet girişmaritbet
Themore Concept’ten 25 milyon TL’lik yatırım

Themore Concept’ten 25 milyon TL’lik yatırım

Üretim verimliliği ve yenilenebilir enerji projelerini odağına alacak.Hizmet verdiği sektörde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca onaylanan ilk Ar-Ge merkezine sahip Themore Concept, yeni dönemde üretim miktarını artırarak yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımına yönelik projeler üzerine çalışıyor. Bu kapsamda 25 milyon TL’lik yatırım öngören firma, aynı zamanda üretim hattını yenileyerek son tasarımlarını yılın 2.yarısında kullanıcılarla buluşturacak.

Banyo, mutfak dolapları, ray dolap ve kapı üretiminde geliştirdiği yenilikçi fikirlerle sektöre ve firmaya katma değerli kazanımlar sağlayan Themore Concept, Ar-Ge departmanlarında ürüntasarımı ve geliştirme projeleriyle öne çıkıyor. 25 kişiden oluşan Themore Concept Ar-Gedepartmanında önceliklendirilen başlıklar; üretim yöntemi, metot geliştirme, sistemgeliştirme, sürdürülebilir üretim ve dijital dünyaya ayak uydurmaya yönelik çalışmalar olarakbelirtiliyor.

Ar-Ge yatırımlarına yönelik konuşan Orge Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Geçgel “Dijitalleşme çalışmalarının hız kazanmasıyla beraber üretim metotlarını geliştirmeye yönelik  projeler, Ar-Ge çalışmalarında önemli yer tutmakta. Ayrıca üretime veri aktarma, ergonomi, müşteri memnuniyetinin artırılması, üretimden veri toplama, üretim verimliliğinin artırılması, ürün grubuna yeni ürünlerin dahil edilmesi, yeni ürünlerde kullanılacak mekanizmalarla ürün tasarımlarının yenilenmesi, ürün ağaçlarının hazırlanması ve revizyonu; Ar-Ge departmanımızın ana sorumluluklarını oluşturmakta. Önümüzdeki dönemde üretim miktarımızı artıracak, verimliliğimizi önemli ölçüde etkileyecek çözümler ve yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı konularında çalışıyoruz. Bu kapsamda 2023 yılında yaklaşık 25 milyon TL’lik bir yatırım öngörmekteyiz.” dedi.

“Üretim hattı yenileme projemiz için çalışmaktayız”

Açıklamalarında Ar-Ge biriminin katkılarına değinen Ahmet Geçgel “Ar-ge çalışmalarımızı güçlendirerek müşteri odaklı projelerimizi daha da artırdık, müşteri isteklerini herhangi bir aracı kullanılmadan üretmeye başladık. Departmanın aktif çalışmalarıyla, kullanılan ürün ve modüllerin ergonomik açıdan yeniden değerlendirilmesinisağlıyoruz. Ar-Ge departmanımızın yönlendirmeleri üretim verimliliğinin artırılması konusuna farklı açıdan bakmamızı sağladı. Ürün standardizasyonunun sağlanmasına yardımcı oldu. Üretim maliyetlerine olumlu katkısı nedeni ile müşterilerimize daha uygun fiyatlara ürün sunmamıza olanak tanıdı. Bu katkıların yansımalarıyla beraber 2023 yılında özellikle kapı üretiminde yönelik yenilikler üzerinde çalışıyoruz. Bu alandaki üretim hattı yenileme projemiz devam ediyor. Bu yenilenme, ürün imalat yöntemini değiştirerek daha kontrollü şartlar altında üretim yapmamızı sağlayacak. Ayrıca yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımına yönelik projemiz ve mutfak ürünleri için model çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz