maritbet girişmaritbet
Tekzen, Ankara'daki 9. mağazasını Metromall AVM'de açtı

Tekzen, Ankara'daki 9. mağazasını Metromall AVM'de açtı

Tekzen, Ankara’da 9. mağazasını Metromall AVM’de açarak Türkiye genelinde 54 ilde 124 mağazaya ulaştı.

Tekzen mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Metromall AVM içerisinde açtığı mağazası ile Ankara'daki mağaza sayısını 9'a çıkaran Tekzen, böylece yıl sonuna kadar 130 mağaza hedefine bir adım daha yaklaşmış oldu. Türkiye'nin en yaygın ev güzelleştirme merkezi olan Tekzen'in Ankara Metromall AVM'deki mağazası 3.584 metrekare net satış alanına sahip.

Metromall AVM mağazasının açılışını yapan Tekzen CEO'su Murat Gigin, Ankara'daki ilk mağazalarını 2000 yılında hizmete açtıklarını ve bugün Ankara'daki 9. mağaza açılışını gerçekleştiriyor olmanın gurur verici olduğunu belirtti. Amaçlarının her yeni mağaza ile müşterilerine daha yakın olmak ve ihtiyaca yönelik çözümler sunarak hayatlarını kolaylaştırmak olduğunu söyleyen Gigin, “Ticarette düzgün ve dürüst olunmalı. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli. Özellikle çalışanlarımız bunu her zaman önde tutmalı. İçeri giren müşteriyi merhaba, hoş geldiniz diyerek selamlamak, samimi davranmak sonrasında da ihtiyacı olana cevap verebilmek gerekmektedir.” diye konuştu. Tekzen çalışan mutluluğundan ve kariyer yolculuğundan da bahseden Gigin, “Vizyonumuz çalışanların en mutlu olduğu şirketlerden biri olmak. Çalışanın mutlu olması içinde farklı kavramları barındırıyor. Çalışanın mutlu olabilmesi, tedarikçiden içinde bulunduğumuz AVM'nin mal sahibine, müşterimize kadar herkesin mutlu olması anlamını taşıyor. Bu süreç doğru çalışırsa o zaman paylaşılan mutluluk ve ferah hepimizin yüzüne yansıyacak” açıklamasını yaptı.

Murat Gigin, yüzde 100 memleket sermayesi Tekzen'in gerek yatırımları gerek istihdam olarak Türkiye ekonomisine büyük katkı sağladıklarını kaydetti. Gigin, “Sektörde birçok marka yatırımlarına ara verirken, Tekzen olarak açtığımız mağazalar ile yatırımlarımıza hız kesmeden devam etmekteyiz. 2018 yılı içinde de yatırımlarımız aynı hızda devam edecek” diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Tekzen Ankara Metromall AVM'deki mağazasında mobilyadan ev ve mutfak gereçlerine, inşaat ve tesisat malzemelerinden elektrik ve aydınlatma ürünlerine, bahçe dünyasından evcil hayvan dünyasına kadar çok geniş yelpazedeki binlerce çeşit ürünü aynı çatı altında sunacak.

Tekzen, Metromall AVM mağazasının açılışına özel bir de kampanya düzenledi. 5 Kasım'a kadar devam edecek kampanya kapsamında, 65 cm Karen banyo dolabı 179,90 TL'den, 6 kapılı gardırop 499,90 TL'den, aynalı portmanto 179.90 TL'den, çift kişilik kaz tüyü yorgan 179.90 TL'den, Rita sarkıtlar 49.99 TL'den banyo aksesuar seti 19.99 TL'den satışa sunuluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Babalar Günü'ne özel alternatifli hediyeler Tekzen'de!
  • 14.06.2021 11:22

Babalar Günü'ne özel alternatifli hediyeler Tekzen'de!

Tekzen, Babalar Günü’nde babasına ne hediye alacağına karar veremeyenler için bi ...

Tekzen'den Anneler Günü'ne özel fırsatlar!
  • 04.05.2021 09:33

Tekzen'den Anneler Günü'ne özel fırsatlar!

Anneler Günü'ne kısa bir süre kala, annelerini mutlu etmek isteyenlerin tatlı te ...

Konut kredisi kullanım hacmi ne seviyede?
  • 29.04.2021 16:11

Konut kredisi kullanım hacmi ne seviyede?

BDDK tarafından yayımlanan haftalık bültene göre, sektörün kredi hacmi 22 Nisan ...

Minimalist yaklaşımla dekorasyon nasıl yapılır?
  • 14.12.2020 11:13

Minimalist yaklaşımla dekorasyon nasıl yapılır?

Tekzen sunduğu fikirlerle yaşam alanlarında sade bir tarz oluşturmak isteyenler ...

Tekzen'den ısıtıcı ve sobalarla ilgili öneriler!
  • 13.11.2020 06:30

Tekzen'den ısıtıcı ve sobalarla ilgili öneriler!

Soğuk havaların kendini iyice hissettirmeye başladığı bu günlerde daha sıcak ort ...

Tekzen'in Montessori mobilyaları ile çocuklar kendini keşfediyor
  • 02.11.2020 10:44

Tekzen'in Montessori mobilyaları ile çocuklar kendini keşfediyor

Tekzen, Montessori sistemine uygun sunduğu mobilya çeşitleriyle ebeveynlerin ter ...