maritbet girişmaritbet
Tahincioğlu, Nidakule Ataşehir Batı'nın tamamını sattı!

Tahincioğlu, Nidakule Ataşehir Batı'nın tamamını sattı!

İş Portföy Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, Tahincioğlu'nun Ataşehir'deki Nidakule Batı projesinin tamamını satın aldı.

İş Portföy Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, Tahincioğlu'nun Batı Ataşehir'deki en son projesi olan “Nidakule Ataşehir Batı”nın tamamını satın alarak üçüncü yatırımını gerçekleştirdi. Ofis çalışanlarına farklı bir yaşam sunmayı hedefleyen A+ ofis projesi Nidakule Ataşehir Batı, iş dünyasının gelişmekte olan bölgesinde ve İstanbul Finans Merkezi'nin hemen yanında yer alıyor.

Gayrimenkul sektöründe ayrıcalıklı ve nitelikli projelerle adından söz ettiren Tahincioğlu, Nidakule Ataşehir Batı projesini iş dünyasının hizmetine sundu. Tahincioğlu'nun bu yılın ilk çeyreğinde tamamladığı Nidakule Ataşehir Batı projesi, portföy yönetimi sektörünün lider kuruluşu İş Portföy'ün kurucu ve yöneticisi olduğu Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun üçüncü yatırımı oldu. İlk yatırımlarını Ağustos ayında Ankara ve Antalya'da bulunan ticari gayrimenkullere yapan Fon, İş Portföy tarafından Temmuz ayında ihraç edilmiş ve nitelikli yatırımcılardan 440 Milyon TL büyüklüğünde talep toplamıştı. İş Portföy Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, yatırımcıların bireysel birikimleriyle ulaşamayacakları ölçekteki ticari gayrimenkullere yatırım yaparak elde edilen kira geliri ve değer artışı ileuzun dönemli ve istikrarlı getiri sağlamayı amaçlıyor.

İş dünyasının gelişmekte olan merkezinin kalbinde ve İstanbul Finans Merkezi'nin hemen yanında yer alan A+ ofis projesi Nidakule Ataşehir Batı, 45 bin metrekare inşaat, 25 bin metrekare kiralanabilir alanı ile iş dünyasının yeni gözdesi olacak. Her katta bulunan balkon ve teraslar, 4 metrenin üstündeki tavan yüksekliği, açılabilen pencereler, gün ışığından faydalanan mekânlar ve özenle kurgulanmış sosyal alanlarla ferah bir çalışma ortamı sunan Nidakule Ataşehir Batı, teras bahçeleriyle keyifli yeşil alana sahip, metroya ve her iki köprüye yakın konumda bulunuyor.

İstanbul'un Anadolu Yakası'nın en çok tercih edilen iş merkezi Ataşehir'de ofis çalışanlarına farklı yaşam sunacak olan Nidakule Ataşehir Batı, Leed Gold sertifika adayı A+ ofis projeleri arasında yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nidapark Göcek fiyat listesi belli oldu mu?
  • 13.04.2022 17:09

Nidapark Göcek fiyat listesi belli oldu mu?

Fiyat listesi ve ödeme seçenekleri merak edilen Nidapark Göcek projesinde ön tal ...

Nidapark İstinye reklam filmi!
  • 02.12.2017 10:46

Nidapark İstinye reklam filmi!

Tahincioğlu Nidapark İstinye projesinin reklam filmi yayında. Dev proje, Emlak K ...

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi tanıtım filmi!
  • 30.09.2017 16:36

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi tanıtım filmi!

Basketbol Süper Ligi’nin isim sponsoru olan Tahincioğlu, 2017-2018 sezonuna yeni ...

'Amaç, satıştan ziyade ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek'
  • 07.09.2016 15:38

'Amaç, satıştan ziyade ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek'

Tahincoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Dubai Cityscape Glo ...

Nidapark İstinye şantiyesinden son görüntüler
  • 21.11.2020 11:44

Nidapark İstinye şantiyesinden son görüntüler

Emlak Konut GYO ve Tahincioğlu tarafından geliştirilen Nidapark İstinye projesi ...

Nidapark Küçükyalı şantiyesinden görüntüler
  • 13.11.2020 10:07

Nidapark Küçükyalı şantiyesinden görüntüler

Emlak Konut GYO ve Tahincioğlu tarafından geliştirilen Nidapark Küçükyalı projes ...