maritbet girişmaritbet
Tahincioğlu Gayrimenkul'den yeni şirket!

Tahincioğlu Gayrimenkul'den yeni şirket!

Tahincioğlu Gayrimenkul yatırımlarında sunduğu kaliteyi sürdürebilmek adına Meta Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi’ni kurdu.

Tahincioğlu Gayrimenkul yatırımlarında sunduğu kusursuz inşaat kalitesinin yanı sıra bu kaliteyi sürdürebilmek adına Ocak 2012'de Meta Gayrimenkul Yönetim ve Danışmanlık A.Ş'yi kurarak başta alışveriş merkezleri, iş merkezleri, rezidanslar, plazalar, toplu konutlar, siteler, oteller olmak üzere her nevi taşınmazın işletilmesi ve yönetilmesinin kusursuzluğunu devam ettiriyor.

İnşaat sektöründe gerçekleştirdiği öncü ve prestijli projeleri ile adından sıkça söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul yatırımlarının kalitesi ve değerini korumak için Meta Gayrimenkul Yönetim ve Danışmanlık A.Ş'yi kurdu. Meta Gayrimenkul, baştan Nidakule Göztepe Projesi olmak üzere Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen ticari gayrimenkullerin yönetim ve danışmanlığını üstlendi. Meta Gayrimenkul, güvenlik, temizlik, katering, bakım-onarım, teknik hizmetler gibi standart tesis yöntemi hizmetlerine ek olarak projelere asıl değer katıcı unsur olan gayrimenkul yönetimi hizmetleri de sağlıyor.

Prestij, konfor ve kalite bir arada

Beş yıl süreyle yönetim ve işletmesi Meta Gayrimenkul tarafından üstlenilen Nidakule Göztepe'de planlanma ve tasarım aşamasında yerli ve yabancı kurumsal ofis kullanıcı taleplerinin öncelikle dikkate alındığı projede, 900 m2büyüklüğündeki standart ofis katları ile kullanıcıların prestij, konfor ve kalite ihtiyaçları aynı anda karşılanıyor. Projede özel olarak uygulanan cephe tasarımı sayesinde tüm ofis kullanıcılarının masalarında çalışırken kesintisiz ve panoramik bir görüş açısına sahip olmaları sağlanıyor. Özellikle projenin üst katlarının deniz manzarasına sahip olduğu düşünüldüğünde, bu uygulama ile kullanıcılar için keyifli bir çalışma ortamı oluşturulması hedefleniyor.  

Bisiklete özel otopark

Göztepe Nidakule projesinin en önemli özelliklerinden birisi de proje içinde tasarlanan perakende ve sosyal kullanım alanları sayesinde ofis kullanıcılarının çalışma saatleri içinde bina dışına çıkmadan günlük ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılanabiliyor. Örneğin ofise bisikleti ile gelmeyi tercih eden bir ofis kullanıcısı otopark katında kendisine tahsis edilen alana bisikletini park ederek özel olarak tasarlanan soyunma odalarında duşunu alabiliyor. Öğle vaktinde bina içindeki zengin çeşide sahip personel kafeteryasından yemek yiyip, konuklarını bina içindeki kafe ve restoran alanlarında ağırlayarak, iş toplantıları için özel olarak tasarlanan toplantı odalarını kullanabiliyorlar. Ayrıca spor salonunda istediği zaman spor yapıp, günün yorgunluğunu atmak için sauna ve masaj salonlarını kullanarak kargo ve posta gönderimlerini yapabilecek, terzi, kuru temizleme, lostra, kuaför gibi hizmetlerden faydalanılabiliniyor. Ayrıca peyzaj tasarımı özel olarak yapılan geniş iç bahçesi sayesinde, ofis kullanıcıları dilerlerse öğlen yemeklerini açık havada yiyip ve boş vakitlerini bu alanda geçirebiliyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Göcek'te satışlara başladı!
  • 17.05.2022 14:33

Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Göcek'te satışlara başladı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğl ...

Tahincioğlu, bu yıl toplam 4 yeni proje hayata geçirecek
  • 25.02.2022 09:08

Tahincioğlu, bu yıl toplam 4 yeni proje hayata geçirecek

Gayrimenkul sektörünün gelişimine yön veren, birçok prestijli projede imzası bul ...

Nidapark Kayaşehir şantiyesinde son durum!
  • 19.06.2021 15:26

Nidapark Kayaşehir şantiyesinde son durum!

Emlak Konut GYO ve Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Kayaşehir'de gerçekleştiri ...

Nidapark İstinye projesi şantiyesinde son durum!
  • 19.06.2021 15:03

Nidapark İstinye projesi şantiyesinde son durum!

Emlak Konut GYO ve Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstinye'de gerçekleştirile ...

Nidakule Ataşehir'in inşaatı havadan görüntülendi!
  • 24.02.2017 08:37

Nidakule Ataşehir'in inşaatı havadan görüntülendi!

Emlak Konut GYO'nun arsası üzerinde Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla inşa edile ...

Nidapark Kayaşehir satış ofisinde neler oluyor?
  • 30.11.2016 16:36

Nidapark Kayaşehir satış ofisinde neler oluyor?

Sosyal medyadaki yeni tren akım Mannequin Challenge'a Nidapark Kayaşehir'de dahi ...