maritbet girişmaritbet
Src Yapı Cersaie Fuarı’nda boy gösterecek!

Src Yapı Cersaie Fuarı’nda boy gösterecek!

Dünyanın en prestijli banyo - seramik fuarı olan Cersaie fuarına katılacak olan Src Yapı, fuarda dünya pazarına lansmanını yapacağı yeni ürünleri için şimdiden sipariş aldı!

Dünyanın en prestijli banyo - seramik fuarı olan Cersaie fuarına katılacak olan  Src Yapı, fuarda dünya pazarına lansmanını yapacağı yeni ürünleri için şimdiden sipariş aldı!

Dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan SRC Yapı, bu yıl Eylül ayının 23/27 haftası boyunca İtalya'nın Bologna kentinde gerçekleşecek olan ve dünyanın en prestijli uluslararası banyo-seramik fuarı olan Cersaie'de 4 yeni ürününü sergilemeye hazırlanıyor. Banyo ve seramik sekörünün trendlerinin belirlendiği Cersaie Fuarı'na HydroCabin markasıyla katılacak olan Src Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, fuarda lansmanını yapmayı planladıkları yeni ürünlerini üzerinde kalabalık bir ekibin bir süredir çalıştığını ifade etti. Sürücü " Fuarda üzerinde uzunca bir süre çalıştığımız yüksek teknoloji ve kaliteye sahip ve estetik tasarımlarla hazırlanmış yeni ürünlerimizi sergileyeceğiz. Daha şimdiden siparişlerini aldığımız yüzde yüz yerli olan standart ölçülerde ki ürünümüz Paket Sauna, tamamen yeni bir teknoloji ile hazırladığımız ve yerli üretimimiz olan yeni Concept Compact Duş sistemimiz ayrıca minimalist tarzla tasarladığımız son derece modern duşakabinlerimizin lansmanını gerçekleştireceğiz " dedi. Sürücü " Türkiye'nin en prestijli projelerinden olan Batışehir'e özel ürettiğimiz Slim kabin ürünlerinin, seri üretim modelleri de fuarda tanıtılacak ürünlerimiz arasında yer alıyor" dedi.

" Fuarda sergileyeceğimiz ürünler için şimdiden sipariş alıyoruz "

Src Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, fuara katılacaklarını müşterilerine duyurduktan ve onları yeni ürünlerinin lansmanı için fuara davet etmelerinin ardından 30 ülkeden müşterilerinin yeni ürünleri görmek için şimdiden rezervasyon talebinde bulunduklarını söyledi. Sürücü " En yeni ürünlerimizi en uygun fiyata alabilmek için Suudi Arabistan, Mısır, Gürcistan, Libya, K.Irak ve Kıbrıs'tan sipariş talepleri bile geldi. Bu ülkelerde ki müşterilerimiz zaten uzun yıllardır çalıştığımız müşterilerimizdi. Ancak yine de fuarda sergileyeceğimiz yeni ürünleri henüz görmeden sipariş etmeleri bize ve ürünlerimize güven duymalarının kanıtıdır. Bu da Src Yapı'nın övünç kaynağıdır" dedi. 

Günlük 1500 adet üretim kapasitesiyle Türkiye'nin en büyük duş sistemleri ve küvet üreticisi olarak yerini alan SRC Yapı, Türkiye'de yapı marketler dahil 700 noktada satışı var. SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, 2012'de 23 ülkeye ürün satarken, bugün bu sayının 40'a çıktığını yıl sonuna kadar da artacağını belirtti. Bu ülkeler arasında Madagaskar, Nepal, Sri Lanka, Gana ve Kore gibi ülkelerin de yer aldığını vurgulayan Sürücü, şu anda 2013 yılı 75 milyon TL ciro hedeflerine uygun biçimde büyüme gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Jakuzi'de swarovski modası!
  • 13.06.2015 12:19

Jakuzi'de swarovski modası!

Src Yapı'nın patronu Abdurrahman Sürücü, jakuzi ve küvetlerde son dönem trendini ...

SRC Yapı'dan İtalyanlar'a pırlantalı jakuzi
  • 20.04.2014 09:13

SRC Yapı'dan İtalyanlar'a pırlantalı jakuzi

Milano'daki MCE fuarında yeni ürünlerini sergileyen SRC Yapı, zengin İtalyanlar' ...

SRC Yapı, dünyanın en büyük yapı marketi zincirlerinden Kingfisher'la anlaşıyor
  • 23.03.2014 14:23

SRC Yapı, dünyanın en büyük yapı marketi zincirlerinden Kingfisher'la anlaşıyor

SRC Yapı, Milano'daki MCE Enerji, Isı ve Havalandırma Fuarı'nda Asya ve Afrika p ...

SRC Yapı Araplar'ı terletiyor
  • 08.01.2014 17:19

SRC Yapı Araplar'ı terletiyor

Dünyanın hemen her yerine HYDROCABİN markasıyla yerli üretim banyo, küvet ve jak ...