maritbet girişmaritbet
Silverline, Milano'daki EuroCucina Fuarı'na katılıyor

Silverline, Milano'daki EuroCucina Fuarı'na katılıyor

Silverline, kullanıcı dostu ürünleri ve hayata değer katan teknolojileriyle 7-12 Haziran tarihleri arasında İtalya/Milona’da kapılarını açacak olan EuroCucina Fuarı’nda yerini alacak.

Global marka vizyonuyla uluslararası standartlara uygun yenilikçi, çevreci ve teknolojik tasarımlara imza atan Silverline, kullanıcı dostu ürünleri ve hayata değer katan teknolojileriyle 7-12 Haziran tarihleri arasında İtalya/Milona’da kapılarını açacak olan EuroCucina Fuarı’nda yerini alacak. Bu yıl “Sürdürülebilirlik” ana temasıyla gerçekleştirilecek olan fuarda katılımcılar, özellikle akıllı ve teknolojik mutfak gereçleri konseptinde pazara çıkacak en yenilikçi ürünleri görme ve deneyimleme şansı bulacak.

Yurt içi ve yurt dışındaki markalaşma yatırımları, yeni pazarlara yönelik geliştirdiği projeksiyonlar ve ihracatta yaptığı atılımlarla ankastre sektöründe güçlü bir yer edinen Silverline, bu yıl 23.kez düzenlenen ve sektörün en prestijli fuarlarından biri olan EuroCucina Fuarı’nda geleceğin mutfak trendlerini yansıtan yeni modellerini sergileyecek. Her yıl sektörün yakından takip ettiği, ulusal ve uluslararası birçok markanın katıldığı ve yoğun ziyaretçi ilgisinin yaşandığı fuarda Silverline, kullanıcı odaklı fark oluşturan yenilikçi teknolojilerini ve özellikle IoT (nesnelerin interneti) alanında geliştirdiği fırın ve davlumbaz modellerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

İnovatif ve geleceğin trendlerine yön veren tasarımlar sergilenecek

Kullanım alanlarına göre alternatif çözümler üreten ve modern çağın mutfak dekorasyonuna özgünlük katan Silverline, tasarım gücü yüksek ve teknolojiye odağına alan ürünlerini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Marka, mutfakların havalandırma ihtiyacını şık bir aydınlatma siluetiyle karşıladığı Lightline, geniş ada mutfaklar için tasarlanan T-Light ada davlumbaz, tezgah üstü davlumbaz ve indüksiyon ocağı bir araya getiren Flow-in Pro Max ve Supreme Pro, gözeneksiz hijyenik yüzey teknolojisiyle donatılan ve ürün yüzeylerinde virüs ve bakteri oluşumunu engelleyen Strong gibi davlumbaz modellerini EuroCucina Fuarı’nda sergileyecek. Aynı zamanda dokunmatik kontrol paneli ve otomatik menüleriyle önemli bir ürün olan S6 fırını ve geliştirilmiş buhar destekli teknolojiye sahip S4 fırını da ziyaretçileriyle buluşturacak. Davlumbaz, indüksiyon ve vitroseramik ocak modellerini ön plana çıkarmayı planlayan Silverline; dikkat çeken diğer ocak, fırın ve davlumbaz modelleriyle de fuarda yerini alacak.

Silverline’un doğa dostu inovatif ürünü Silver Plantation...

Çevreci üretimi, sürdürülebilir yaşamı ve bu yolda oluşturulacak politikaları merkezine alan Silverline, topraksız tarım ve sağlıklı üretim için geliştirdiği Silver Plantation ürününü de EuroCucina Fuarı’nda sergileyecek. Dünyada kısıtlı olan kaynakların tasarruflu kullanılması, tüketicilerin kimyasal olmayan tarıma yönelmesi ve tarımda maliyetlerin en aza indirilmesinden yola çıkarak tasarlanan Silver Plantation, yaz ve kış mevsimi farketmeksizin her yerde üretim imkanı sunuyor. Üretimde yüzde 30’a kadar verim artışı sağlayan Silver Plantation, çeşitli bitkilere farklı led aydınlatma seçeneğini bulunan ve her bitki türü için ayarlanmış özel dikim programı ile bitkiler yüzde 50 daha hızlı büyüyor. Akıllı sensörler sayesinde ise bitkilerin hava sıcaklığını, nemini, ışık yoğunluğunu, su sıcaklığını ve su seviyesini tespit eden ürün, bitkisel üretimde yüzde 95 su tasarrufu sağlayarak doğa dostu ve çevreci üretim olanağı sağlıyor.

Silverline 7-12 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan EuroCucina Fuarı’nda 15.Salon ve L25-M22 no’lu stantLarda inovatif, güvenilir, çevreye duyarlı ve az enerji tüketen ürünleri ile ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Silverline ile yeni yılda mutfaklar yenileniyor
  • 17.12.2022 13:02

Silverline ile yeni yılda mutfaklar yenileniyor

Silverline, ankastre grubunda yer verdiği fırın, ocak ve davlumbaz ürünleriyle y ...

Silverline'dan yılın son günlerine özel avantajlı kampanya!
  • 05.12.2022 15:45

Silverline'dan yılın son günlerine özel avantajlı kampanya!

Fonksiyonel tasarım çizgisiyle yüksek konfor deneyimi sunan Silverline, avantajl ...

Silverline'dan sonbahara özel kampanya!
  • 19.09.2022 17:20

Silverline'dan sonbahara özel kampanya!

Silverline Sonbahar Kampanyası’nda, teknoloji ve tasarımlarıyla öne çıkan ocak, ...

Silverline SSH ile müşteri memnuniyetini zirveye taşıyor!
  • 27.08.2022 09:41

Silverline SSH ile müşteri memnuniyetini zirveye taşıyor!

Müşteri memnuniyeti esasına bağlı olarak üretimden satış sonrası hizmetlere kada ...

Silverline, satış sonrası hizmet alanına iki yenilik ekledi
  • 01.08.2022 16:39

Silverline, satış sonrası hizmet alanına iki yenilik ekledi

Üretimden yönetime, tasarımdan satışa kadar her alanda mükemmelliği ve müşteri m ...

Silverline'ın yaz kampanyasıyla mutfaklarda yenilik zamanı!
  • 18.07.2022 17:37

Silverline'ın yaz kampanyasıyla mutfaklarda yenilik zamanı!

Hızla gelişen teknolojinin etkisiyle mutfakların vazgeçilmezi haline gelen ankas ...