maritbet girişmaritbet
Silverline, ankastre sektörüne yenilik katmaya devam ediyor

Silverline, ankastre sektörüne yenilik katmaya devam ediyor

Silverline, 7-12 Haziran tarihleri arasında İtalya/Milona’da kapılarını açacak olan EuroCucina Fuarı’nda en yenilikçi ürünleriyle yerini alacak. 

Kullanıcı dostu ürünleri ve hayata değer katan teknolojileriyle mutfak dekorasyonunu bambaşka bir boyuta taşıyan marka, fark oluşturan teknolojileri ve özellikle IoT (nesnelerin interneti) alanında geliştirdiği modellerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Bir davlumbazdan çok daha fazlası...

Davlumbaz teknolojisinde özgün tasarım çizgisiyle fark oluşturan Silverline, aydınlatma ve havalandırma özelliğine sahip Manhattan ile kullanıcılara bir davlumbazdan çok daha fazlasını sunuyor.  Mutfakların havalandırma ihtiyacını şık bir aydınlatma siluetiyle karşıladığı Manhattan, renkli led ışıklarıyla etkileyici bir atmosfer oluşturuyor. Geniş ada mutfaklar için tasarlanan T-Line davlumbaz ise 180 cm genişliği sayesinde geniş ada mutfaklara uyum sağlamanın yanı sıra, 90 cm çekiş alanıyla mutfakların havasını her daim temiz ve ferah tutuyor. Dolap içine gizlenen ve mutfak dekorasyonunda bütünlüğü korumasıyla ön plana çıkan Inside Pro hem fonksiyonel hem de şık tarzıyla dikkat çekiyor. “Kusursuz mükemmellik” yaklaşımı ile geliştirilen teknolojiyi odağına alan Flow-in Pro Max, indüksiyon ocak ve davlumbazı bir araya getiren tasarımıyla mutfaklarda yer tasarrufu sağlıyor.  Tek bir yüzey üzerinde birleşen ocak ve davlumbaz, pişirme alanına fonksiyonel bir güç sağlarken, aynı zamanda mutfaklara estetik bir değer kazandırıyor.

Silverline’un doğa dostu inovatif ürünü Silver Plantation...

Çevreci üretimi, sürdürülebilir yaşamı ve bu yolda oluşturulacak politikaları merkezine alan Silverline, topraksız tarım ve sağlıklı üretim için geliştirdiği Silver Plantation ürünüyle kullanıcılara bir yenilik daha sunuyor.  Dünyada kısıtlı olan kaynakların tasarruflu kullanılması, tüketicilerin kimyasal olmayan tarıma yönelmesi ve tarımda maliyetlerin en aza indirilmesinden yola çıkarak tasarlanan Silver Plantation, yaz ve kış mevsimi farketmeksizin her yerde üretim imkanı sunuyor. Üretimde yüzde 30’a kadar verim artışı sağlayan Silver Plantation, çeşitli bitkilere farklı led aydınlatma seçeneğini bulunan ve her bitki türü için ayarlanmış özel dikim programı ile bitkiler yüzde 50 daha hızlı büyüyor. Akıllı sensörler sayesinde ise bitkilerin hava sıcaklığını, nemini, ışık yoğunluğunu, su sıcaklığını ve su seviyesini tespit eden ürün, bitkisel üretimde yüzde 95 su tasarrufu sağlayarak doğa dostu ve çevreci üretim olanağı sağlıyor.

Silverline ile mutfaklarda teknoloji rüzgarı esiyor

Tasarımdaki gücünü teknoloji ile buluşturan Silverline, High Intelligence teknolojisi ile hem kullanıcıları hem de mutfakları özgürleştiriyor. Davlumbaz ürünlerinin ocak ile senkronize bir şekilde çalışmasını sağlayan teknoloji ortamdaki hava değişimini fark ederek, otomatik olarak devreye giriyor ve havayı anında temizliyor. Aynı zamanda sesli komutları da algılayan High Intelligence teknolojisi sayesinde kullanıcılar ürünlerini telefon uygulaması ile diledikleri yerden kontrol edilebilir. 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Silverline ile yeni yılda mutfaklar yenileniyor
  • 17.12.2022 13:02

Silverline ile yeni yılda mutfaklar yenileniyor

Silverline, ankastre grubunda yer verdiği fırın, ocak ve davlumbaz ürünleriyle y ...

Silverline'dan yılın son günlerine özel avantajlı kampanya!
  • 05.12.2022 15:45

Silverline'dan yılın son günlerine özel avantajlı kampanya!

Fonksiyonel tasarım çizgisiyle yüksek konfor deneyimi sunan Silverline, avantajl ...

Silverline'dan sonbahara özel kampanya!
  • 19.09.2022 17:20

Silverline'dan sonbahara özel kampanya!

Silverline Sonbahar Kampanyası’nda, teknoloji ve tasarımlarıyla öne çıkan ocak, ...

Silverline SSH ile müşteri memnuniyetini zirveye taşıyor!
  • 27.08.2022 09:41

Silverline SSH ile müşteri memnuniyetini zirveye taşıyor!

Müşteri memnuniyeti esasına bağlı olarak üretimden satış sonrası hizmetlere kada ...

Silverline, satış sonrası hizmet alanına iki yenilik ekledi
  • 01.08.2022 16:39

Silverline, satış sonrası hizmet alanına iki yenilik ekledi

Üretimden yönetime, tasarımdan satışa kadar her alanda mükemmelliği ve müşteri m ...

Silverline'ın yaz kampanyasıyla mutfaklarda yenilik zamanı!
  • 18.07.2022 17:37

Silverline'ın yaz kampanyasıyla mutfaklarda yenilik zamanı!

Hızla gelişen teknolojinin etkisiyle mutfakların vazgeçilmezi haline gelen ankas ...