maritbet girişmaritbet
Siltaş Yapı’dan yılın son kampanyası!

Siltaş Yapı’dan yılın son kampanyası!

Siltaş Yapı; Siltaş Panorama, Siltaş Comfort, Siltaş Korupark ve Siltaş Premium projelerinden ev sahibi olmak isteyenleri cezbedecek yeni bir kampanya başlattı. Siltaş Yapı’nın tüm projelerinde sınırlı sayıda daire için geçerli olacak ve yıl sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında yüzde 20 indirim, yüzde 50 peşinat ve vade farksız 24 ay taksit imkânı sunuluyor.

Kente değer katma hedefiyle güven, kalite ve insan odaklı yaşam alanları inşa eden Siltaş Yapı, tüm projelerinde sınırlı sayıda daire için yıl sonuna kadar geçerli olacak dev bir kampanya başlattı. Siltaş Panorama, Siltaş Comfort, Siltaş Korupark ve Siltaş Premium projelerindeki kampanya kapsamında; yüzde 20 indirim, yüzde 50 peşinat ve vade farksız 24 ay taksit imkânı ile ev sahibi olmak mümkün. Yıl bitmeden yeni bir ev sahibi olmak veya yatırım yapmak isteyenler için cazip bir kampanya sunduklarını belirten Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, merkezi lokasyonlarda, yatırım potansiyeli yüksek projeler geliştirdiklerinin altını çizdi.

Yaşama değer katan projeler

Tüm projelerini yüksek deprem standartları ve deprem yönetmeliğine uygun olarak, radye temel ve betonarme karkas sistemi ile inşa ettiklerini vurgulayan Murat Özdemir, kampanyaya dahil olan projeler hakkında şu bilgileri verdi: “Şu an devam eden projelerimiz arasında Anadolu Yakası’nın her geçen gün hızla değerlenen yerleşim alanlarından Pendik’te Siltaş Panorama, Siltaş Korupark ve Siltaş Premium, Sancaktepe’de ise Siltaş Comfort yer alıyor. Tüm projelerimizi kara, hava ve deniz yolunun kesişim noktasında, çok merkezi lokasyonlarda konumlandırıyoruz. Proje sakinlerinin ve bölge halkının çeşitli ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilmesine imkân tanıyan ticari üniteler tasarladığımız projelerimizde yeşil alana ve sosyal donatılara geniş yer ayırıyoruz.”

Sadece bir ev değil komple bir yaşam alanı

Herkesin huzur içinde yaşaması için geliştirdikleri LifeX konsepti ile ilgili bilgi aktaran Özdemir; “Beş yılı aşkın süredir projelerimizde uyguladığımız ve sadece bir ev değil komple bir yaşam alanı sunduğumuz LifeX konseptimizle proje sakinlerimize ekstra konfor sunuyoruz. LifeX konsepti içerisinde yer alan yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, kafe kütüphane, çocuk parkı, kamelya, süs havuzları, yürüyüş ve bisiklet parkuru, e-şarj altyapısı, yerden ısıtma sistemi, misafirler için kiralanabilir süit daire ve 7/24 güvenlik imkânı ile hayata ekstra değer katıyoruz. Bunun yanında bazı projelerimizde yer alan merkezi süpürge sistemi altyapısı, stor perde altyapısı, giyinme odalı ve çamaşır odalı daire konseptiyle de proje sakinlerinin yaşamını kolaylaştırmaya hazırlanıyoruz. Tüm özellikleri sayesinde projelerimiz yaşayanlar için güvenli, konforlu, kolay ve keyifli bir hayata imkân tanırken yatırımcılar için de yüksek prim potansiyeli ile dikkat çekiyor. İster oturum ister yatırım için projelerimizden konut sahibi olmak isteyenleri yılın son kampanyası olarak planladığımız bu fırsatı değerlendirmek için satış ofislerimize bekliyoruz” dedi.

Kampanyadaki Projeler

Siltaş Korupark: Pendik’te şehrin oksijen deposu Aydos Ormanı’na birkaç dakika mesafede konumlanıyor. 13 bin metrekarelik inşaat alanında yükselen proje, 114 daire ve 9 villadan oluşuyor. Projede doğayla kusursuz bir uyum sağlayan benzersiz bir tasarıma sahip 3,5+1, 4,5+1 daireler ile 5+1 villa seçenekleri bulunuyor.

Siltaş Comfort: İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Sancaktepe’de konumlanıyor. 5 bin 500 metrekarelik inşaat alanında yükselen proje; 100 dairelik 12 katlı 2 blok, 3 katlı 2 showroom ve tek katlı ticari alanlardan oluşuyor. Aile merkezli bir yaklaşımla tasarlanan proje, 2+1 ve 3+1 daire tipleriyle konforlu bir yaşam sunuyor.

Siltaş Panorama: Pendik’te denize ve yeşile komşu bir lokasyonda konumlanan proje, 23 bin metrekarelik arazi alanında 7 ve 11 katlı 13 bloktan oluşuyor. Çeşitli büyüklük ve özellikte 650 konut ve 24 ticari ünitenin bulunduğu projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1, balkonlu, teraslı, bahçeli ve adalar manzaralı daireler yer alıyor.

Siltaş Premium: Pendik Yenişehir’de farklı ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında ve doğanın yanı başında yükselen proje; 60 bin metrekarelik inşaat alanında, 6 blokta 342 konut ve 12 ticari üniteden oluşuyor. Proje; 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri ile farklı genişlikte, ferah ve şık yaşam alanları sunuyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz