maritbet girişmaritbet
Serlite Aydınlatma ürünleri Atech Fuarı'nı aydınlattı!

Serlite Aydınlatma ürünleri Atech Fuarı'nı aydınlattı!

Serlite Aydınlatma ürünleri, 23-26 Kasım’da İFM’de düzenlenen Atech Bina Teknolojileri Fuarı’nda ziyaretçilerle buluştu.

 

Yenilikçi çözüm ve fikirlerini endüstri profesyonelleri ve tüketicilerine tanıtma fırsatı bulan Serlite Aydınlatma, yerli üretim grupları arasında bulunan etanj armatürleriyle öne çıktı.

Endüstriyel mekânları aydınlatırken verimi estetikle birleştiren Serlite yüksek tavan armatürleri de dikkat çeken diğer ürün grubu oldu.

Aydınlatma dünyasının prestijli üreticisi Serlite, Emlak Konut iş birliğiyle düzenlenen Atech Fuarı’nda, başta TOKİ yetkileri ve teknik adamlar olmak üzere endüstri liderleri ve tasarımcılarla bir araya geldi.

Serlite markasının kurucusu ve firma sahibi Selim Yılmaz ev sahipliğinde birbirinden önemli misafirlerin ağırlandığı fuarda; yapılan ziyaretler ve görüşmelerde Serlite’in kalite ve tasarım anlayışına şahit olan sektör temsilcileri, birçok proje için Serlite ürünlerini ajandalarına ekledi.

Termin süreleri, kalite standartları gibi öne çıkan başlıklarda göze çarpan Serlite, Türkiye genelinde ürün kullanımında en çok tercih gören markalar arasında yer alıyor.

Son yılların parlayan yıldızı ex-proof ürünlerinden sonra CE Belgesi’ni de alan Serlite bundan sonraki süreçte hızla yoluna devam edecek.

Fuarda oluşan yoğun ilginin ardındaki en önemli unsurlardan biri, Serlite’in sürekli evrilen teknoloji ve tasarım standartlarına uyum sağlama yeteneği ile ürünlerinin yüksek kaliteli malzemeleriyle uzun ömürlü ve estetik olmasıdır. Bu özellik ile Serlite ürünleri enerji verimliliği ile sürdürülebilirlik ve maliyet tasarrufu sağlar.

Ofisler, mağazalar, ticari mekânlar, fabrikalar, depolar, evler ve hastaneler gibi birçok mekan için hem fonksiyonel hem de estetik değer katan aydınlatma ürünleriyle fuar boyunca ilgi gören Serlite, önümüzdeki dönemde yerli üretim gücüyle Türkiye pazarında hızla genişleyecek.

  • Etiketler:

Yorum Yaz